Meniu

Endocrinologie Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de endocrinologie in sectorul 6, iar pentru a o alege pe cea mai potrivita, oamenii trebuie sa aiba in vedere modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Bineinteles, acest aspect nu se limiteaza doar la tarifele practicate de clinica respectiva, ci si la modul in care medicii interactioneaza cu pacientii. 

In cadrul clinicilor din sectorul 6 isi practica meseria endocrinologi specialisti, care au pregatirea necesara pentru a oferi o gama variata de servicii tuturor celor care au nevoie de ele. Dupa o cosultatie initiala, medicul va obtine mai multe informatii despre starea de sanatate a pacientului si va putea face recomandarile potrivite. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in sectorul 6? 

Pretul consultatiei de endocrinologie din sectorul 6 variaza in functie de clinica pe care o alegi. Tocmai de aceea este posibil ca doua persoane care aleg acelasi serviciu, dar nu si aceeasi clinica, sa plateasca sume diferite. Pentru a-ti face o idee in legatura cu suma de la care pornesc serviciile de endocrinologie din oras, tabelul urmator iti sta la dispozitie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
DigestMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Conditii optime de confort
 • Atmosfera placuta
 • Colaborare CNAS
 • Curatenie
 • Consultatii online
Clinica Diamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Preturi accesibile
 • Serviciile pot fi achitate online
Centrul Sf. Nectarie
120 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 120 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Contract CASMB
 • Diverse pachete medicale
 • Atmosfera placuta
 • Programarile nu se respecta
Centrul Humanitas
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CASMB
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Sanamed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
 • Zona centrala
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in sectorul 6

Clinicile care au fost selectate pentru topul de mai jos ofera servicii de endocrinologie in sector 6, dar nu se limiteaza doar la acest domeniu. In schimb, la cele mai multe dintre ele se pot gasi numeroase specializari, printre care se mai numara si dermatologia, gastroenterologia etc. Tine cont de informatiile prezentat de mai jos pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine: 

1. DigestMed

Prima optiune in materie de servicii de endocrinologie in capitala, sectorul 6 este DigestMed. Pe langa faptul ca este dotata cu aparatura de ultima generatie, in cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa medicala formata din medici specialisti endocrinologi, precum Dr. Cornelia Giba, Dr. Alina Rusu si Dr. Gabriela Anghel. Printre echipamentele folosite pentru a sprijini actul medical se numara ecograful Hitachi Arietta V70, ecograful Arietta 850SE si o linie de endoscopie FUJIFILM ELUXEO LITE 700. Servicii medicale de care pot beneficia pacientii sunt consultatia endocrinologica si ecografia tiroidiana, iar in urma informatiile obtinute prin efectuarea acestora, pacientii vor primi un plan de tratament personalizat. De asemenea, cei care nu se pot deplasa pana la sediul clinicii pot opta pentru o consultatie online, care dureaza 30 de minute. Informatiile obtinute in urma acesteia sunt mai apui transmise printr-un mail. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 220 de lei. Un control costa 170 de lei, iar o consultatie online 200 de lei. 

Experienta placuta de care mai multi pacienti au avut parte in cadrul clinicii DigestMed se datoreaza empatiei, amabilitatii si atentiei la detalii de care da dovada personalul medical. Personalul de la receptie este comunicativ si rabdator, ceea ce contribuie la conditiile optime de confort. Exista si persoane care au intampinat dificultati in incercarea de a face o programare la clinica, mai ales cele care aveau bilet de trimitere. 

Vezi parerile pacientilor despre DigestMed
Vezi Pareri

2. Clinica Diamed

Obiectivul clinicii Diamed este de a oferi cele mai bune solutii de ingrijire medicala pentru nevoile pacientilor, prin specialitati de tip medicina interna, psihiatrie, psihologie si endocrinologie, toate acestea in sectorul 6. De ultima ramura se ocupa Dr. Mihaela-Jeni Gheorghiu, care a absolvit Facultatea de Medicina Generala la Universitatea Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. Pe parcursul activitatii sale a obtinut mai multe certificari, tocmai pentru a oferi sprijin pacientilor, indiferent de afectiunea de care sufera. In afara de consultatie, celelalte servicii de care pot beneficia oamenii sunt ecografia tiroidiana, referatul medical, adeverinta medicala etc. Programarea se poate face telefonic sau online. 

Un consult de endocrinologie costa 150 de lei, iar daca este inclusa si ecografia tiroidiana, pretul creste la 200 de lei. 

Aspectele apreciate de persoanele care au apelat la serviciile clinicii Diamed sunt profesionalismul si atentia la detalii din partea personalului medical. Nici aparatura medicala foarte buna nu este trecuta cu vederea. Singura problema pe care au intampinat-o oamenii a fost lipsa unei confirmari in momentul in care si-au facut programare la clinica. 

3. Centrul Sfantul Nectarie 

Centrul de sanatate Sfantul Nectarie si-a propus de la inceputul activitatii sale sa ofere tuturor oamenilor un act medical complet, performant si accesibil, printr-o gama variata de specialitati, inclusiv endocrinologia, in sector 6. Cu privire la gama de servicii pe care centrul o pune la dispozitia pacientilor, aceasta este una variata si include consultatia de infertilitate pentru cuplu, de infertilitate masculina, de sexologie, de nutritie si stabilire dieta, ecografia tiroida, cea mamara, testiculara etc. De efectuarea consultatiilor si ecografiilor mentionate se ocupa un medic primar in endocrinologie: Radu Mihalca. In plus, centrul ofera servicii medicale personalizate, ca de exemplu pachetul planificare familiala, in care este inclusa consultatia de endocrinologie si cea de ginecologie. Serviciile pot fi decontate cu ajutorul unui bilet de trimitere. 

Pretul pentru consultatia initiala variaza intre 120 si 190 de lei.  

De cele mai multe ori, experientele placute ale pacientilor centrului Sfantul Nectarie se datoreaza profesionalismului si dedicarii personalului medical. Cabinetele din cadrul centrului sunt bine echipate, iar atmosfera placuta se datoreaza conditiilor optime de confort. In acelasi timp, trebuie mentionat faptul ca programarile nu se respecta si sunt adesea dificil de facut. 

4. Centrul Humanitas  

Un alt centru la care pot apela oamenii pentru servicii de endocrinologie de calitate in sector 6 este Humanitas. Echipa clinicii este formata din medici pregatiti in diverse specialitati, iar de endocrinologie se ocupa Dr. Anca Florentina Naicu. Portofoliul de servicii cuprinde consultul de specialitate de endocrinologie, de nutritie, ecografia tiroidiana, interpretarea testelor paraclinice etc. Preturile serviciilor pot fi decontate prin intermediul biletului de trimitere, datorita contractului CASMB pe care il are centrul. Programarile se fac numai telefonic. In cazul in care exista examinari anterioare, ideal este ca pacientii sa le aduga la consultatia initiala. 

O consultatie de specialitate costa 250 de lei. 

Mai multi pacienti au apelat la serviciile Centrului Humanitas, iar aspectele pe care acestia le-au observat si apreciat au fost amabilitatea personalului si curatenia. Din pacate, exista si persoane care au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa se programeze pentru un consult sau ale caror programari n-au fost respectate. 

5. Sanamed  

Infiintat in anul 2003 sub forma unui centru de tratament al diabetului, Sanamed a continuat sa se extinda odata cu trecerea timpului, astfel incat sa ofere o gama variata de servicii, precum cele de endocrinologie, in capitala, sectorul 6. Efectuarea serviciilor respective este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie ce se afla in dotarea clinicii. Un alt factor care contribuie la realizarea acestora este echipa formata din medici specialisti si experimentati, printre care se numara Dr. Krystyna Dyachenko si Dr. Mara Baetu. In lista de servicii se regasesc consultatia de specialitate, ecografia tiroida, referatul medical etc. De asemenea, clinica pune la dispozitia celor interesati un pachet de servicii de endocrinologie, alcatuit din consultatie si ecografie. Cu privire la programari, acestea se pot face telefonic sau online. 

Pretul pentru o consultatie initiala este de 250 de lei 

Profesionalismul, atentia si competenta sunt doar cateva dintre aspectele pe care oamenii le apreciaza la activitatea clinicii Sanamed  La acestea se mai adauga zona centrala in care este asezata clinica si curatenia. Totusi si aici exista probleme legate de organizare, in sensul in care programarile nu se respecta, iar oamenii se vad nevoiti sa astepte mai mult timp decat ar fi trebuit. 

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de consultatia de endocrinologie din sectorul 6 de care ai nevoie este sa te programezi la una din clinicile prezentate in randurile de mai sus. Tine cont de pregatirea medicilor din echipa si de accesibilitatea preturilor inainte de a lua o decizie in acest sens!