Meniu

Endocrinologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a beneficia de o consultatie de endocrinologie in Buzau, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o clinica pe placul tau, iar apoi sa te programezi pentru o intalnire. Numarul clinicilor in cadrul carora se efectueaza acest tip de servicii este unul destul de restrans, insa modul in care isi desfasoara activitatea asigura o experienta placuta pentru pacienti. 

Mai exact, clinicile din Buzau sunt dotate cu aparatura medicala performanta, care are ca scop sprijinirea actului medical efectuat de profesionisti cu experienta in domeniu. De asemenea, portofoliul variat de servicii ii ofera pacientului sansa de a beneficia de tratamentul de care are nevoie, indiferent de simptomele sau afectiunea cu care se confrunta. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Buzau?

Daca alegi serviciile unui cabinet de endocrinologie din Buzau este foarte posibil sa beneficiezi de consultatii in mod gratuit, datorita contractelor cu diverse case de asigurari de sanatate. In cazul in care, din diverse motive, nu te prezinti cu un bilet de trimitere si alegi sa platesti costul consultatiei, in tabelul urmator poti vedea sumele la care trebuie sa te astepti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie medicala de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Dificultati la programare
Clinica Angi San
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Medici specialisti
 • Colaborare CAS
 • Diverse pachete
 • Curatenie
 • Dificultati la efectuarea programarii
NeuroLife
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialisti
 • Conditii optime de confort
 • Colaborari cu diversi medici
 • Personal nepregatit la receptie
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti apela pentru servicii de endocrinologie in Buzau 

Lista de mai jos este alcatuita din trei clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici endocrinologi din Buzau. Aspecte precum aparatura din dotare, numarul de medici specialisti si tarifele practicate difera, asa ca pentru a o alege pe cea mai potrivita dintre ele, trebuie sa iei in calcul toate aceste detalii. De asemenea, am inclus si experientele pacientilor care au beneficiat deja de consultatiile si investigatiile realizate in cadrul clincilor respective: 

1. Laurus Medical

Lista incepe cu Centrul Medical Laurus Medical, la care oamenii pot apela pentru expertiza unui endocrinolog din Buzau. Experienta de peste 17 ani in domeniul serviciilor medicale asigura un nivel ridicat de calitate. Aici isi desfasoara activitatea o echipa medicala formata din mai multi medici specialisti in endocrinologie, precum Dr. Mara Baetu, Dr. Roxana Dumitru si Dr. Daniel Diaconu. Serviciile oferite sunt consultatia de endocrinologie, consultatia de sexologie-andrologie, ecografia endocrina, care la randul ei poate sa fie de san, tiroida, glande suprarenale si pelvis si interpretarea DEXA. Centrul pune accent pe educatia continua a personalului medical, in scopul de a imbunatati in mod constant serviciile oferite. Interventiile sunt efectuate cu tehnologie de ultima ora, pentru ca rezultatele sa fie rapide si sa reflecte realitatea. Programarile se fac la telefon. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 200 de lei. 

Pacientii n-au nimic de reprosat in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate in cadrul Centrului Medical din oras, intrucat personalul medical da dovada de profesionalism, seriozitate si amabilitate, iar consultatiile si investigatiile sunt efectuate in conditii optime de confort si siguranta. In acelasi timp, exista minusuri pe partea de organizare, intrucat oamenilor le-a fost dificil sa-si faca o programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San 

O alta clinica la care se pot duce oamenii pentru a beneficia de serviciile unui medic endocrinolog in Buzau este Clinica Angi San. In cadrul ei isi practica meseria doi specialisti, Dr. Mihaela Scheau-Fodor si Dr. Alina Rusu, iar serviciile pe care le pun la dispozitia pacientilor sunt consultatia de specialitate, ecografia tiroida si analizele de laborator. Eforturile lor sunt sustinute de tehnologia performanta ce se afla in dotarea clinicii. De asemenea, exista diverse pachete de servicii de endocrinologie dintre care pot alege oamenii, pentru a obtine investigatiile de care au nevoie la preturi cat mai accesibile. Spre exemplu, pacientii pot opta pentru pachetul in care sunt incluse atat analizele sange, cat si consultul sau pentru cel la care se mai adauga si ecografia tiroida. Pacientii au acces la servicii chiar si sambata, daca isi fac programare din timp. 

Consultatia costa 180 de lei, iar daca in cadrul ei este inclusa si ecografia, atunci pretul ajunge la suma de 280 de lei. 

Printre cuvintele folosite de pacienti pentru a descrie activitatea clinicii Angi San se numara profesionalismul, implicarea, atentia si empatia. Masurile stricte de igiena asigura niste conditii optime de confort si siguranta. Din pacate, mai multi pacienti au intampinat dificultati in momentul in care au incercat sa-si faca programare pentru un consult, pentru ca n-au reusit sa intre in contact cu personalul de la receptie. 

3. NeuroLife 

Infiintata inca din anul 2008 in scopul de a oferi servici neurologie, clinica NeuroLife s-a extins odata cu trecerea timpului, astfel incat in prezent sa asigure, printre altele si servicii de endocrinologie in orasul Buzau. Din echipa face parte Dr. Maria-Aleanxdra Rotarescu, medic specialist endocrinolog, iar serviciile pe care le efectueaza pe aceasta ramura sunt consultatia de specialitate, ecografia tiroidiana, diagnosticarea, monitorizarea si tratamentul. De asemenea, Neurolife colaboreaza atat cu medici din oras, cat si din capitala, pentru a le oferi persoanelor interesate toate serviciile medicale de care ar putea avea nevoie. Programarile se pot face prin intermediul numarului de telefonic. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 210 de lei.

Profesionalismul si amabilitatea sunt principalele caracteristici pe care pacientii le apreciaza la activitatea clinicii Neurolife. Atmosfera placuta de la cabinet se datoreaza mai multor factori, printre care si curatenia. In acelasi timp, atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit, iar oamenilor le este de multe ori dificil sa obtina o programare. 

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de un doctor endocrinolog in Buzau, pentru a obtine mai multe informatii cu privire la starea ta de sanatate, clinicile din oras iti stau la dispozitie cu un personal medical bine pregatit si dornic sa ajute, pe care il poti gasi in cadrul unor clinici dotate cu aparatura moderna. Dupa consultatia initiala, medicii pot recomanda efectuarea unei ecografii, iar pe baza rezultatelor obtinute prin investigatie, iti vor oferi indicatiile potrivite.