Meniu

Endocrinologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand a fost ultima data cand ai mers la o consultatie de endocrinologie in Calarasi? Daca a trecut mai mult de un an si te confrunti cu simptome specifice ale unor afectiuni endocrine, iti recomandam sa repeti investigatiile propuse de medicul endocrinolog, dar si sa fii atent consultat de acesta. Daca suferi de o afectiune cronica, din cauza careia te confrunti cu simptome neplacute pe termen lung, atunci, cel mai probabil, si tratamentul trebuie sa fie aplicat pe termen lung, iar monitorizarea trebuie sa fie efectuata la un anumit interval de timp.

Daca locuiesti in Calarasi si esti in cautarea unui medic endocrinolog la ajutorul caruia sa apelezi si pe care sa te poti baza pe termen lung, iti prezentam trei centre medicale pe care le poti lua in considerare. Citeste mai departe si afla care sunt dotarile acestora, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale la care poti apela.

Ce pret se aplica pentru o consultatie de endocrinologie in Calarasi?

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie in Calarasi difera in functie de mai multi factori, cum ar fi aparaturile utilizate, dar si experienta medicilor. De exemplu, vei vedea ca o consultatie la medicul primar este, de regula, mai scumpa, acesta avand o pregatire mai vasta in domeniu si un statut mult mai ridicat. Iata care sunt preturile practicate in orasul tau, pentru a-ti pregati un buget orientativ:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NOA Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, implicare si experienta vasta
 • Investigatii ireprosabile
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Aparaturi de actualitate si performante
 • Medici bine pregatiti
 • Atmosfera primitoare si amenajare moderna
Clinica Life
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparaturi si echipamente de actualitate
 • Medici experimentati in endocrinologie
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
 • Investigatii ireprosabile
 • Mediu placut si primitor
Alpha Clinic
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici cu o experienta vasta
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
 • Aparaturi de actualitate
 • Investigatii si proceduri ireprosabile
 • Lipsa de pregatire a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici cu departamente de endocrinologie din Calarasi

In cazul in care cauti un cabinet de endocrinologie in Calarasi pentru a-ti efectua toate investigatiile necesare, lista urmatoare este exact ce ai nevoie. Mai jos vei descoperi scurte prezentari ale clinicilor pe care ti le recomandam, pentru a selecta varianta care te avantajeaza cel mai mult. Citeste in continuare si informeaza-te in mod corespunzator:

1. NOA Medical

NOA Medical este o institutie medicala multidisciplinara din Calarasi care cuprinde multiple specialitati, printre care se numara si cardiologia, ginecologia, endocrinologia si urologia. Aceasta a fost infiintata in anul 2011 si a fost gandita initial ca un cabinet de chirurgie plastica, extinzandu-se pe parcurs. Aparatura folosita este de ultima generatie pentru efectuarea diverselor investigatii ca osteodensitometria, colposcopia, teste de efort etc. Echipa medicala care se afla in cadrul cabinetului este profesionista si experimentata, avand capacitatea de a indruma corect pacientii, indiferent cat de complexe sunt afectiunile de care sufera. Rezultatele sunt prompte si precise in urma investigatiilor, iar pacientul este corect diagnosticat.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Profesionalismul, implicarea si experienta vasta sunt printre principalele aspecte apreciate de pacienti. Cabinetul de endocrinologie este corect echipat pentru ca medicii sa efectueze investigatii ireprosabile, stabilind un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Pe langa aparaturile de actualitate si performante folosite, clinica dispune si de medici bine pregatiti in domeniu, care stiu exact cum sa te sfatuiasca pentru a vindeca in mod corect o afectiune endocrina. In plus, atmosfera este primitoare, iar amenajarea unitatii medicale este moderna.

Vezi parerile pacientilor despre NOA Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Life

Clinica Life din Calarasi este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie efectuata de un medic de specialitate. Serviciile, investigatiile si procedurile aplicate sunt la standarde europene, multumita echipamentelor si aparaturilor de actualitate care se afla in dotarile unitatii medicale. Departamentul de endocrinologie dispune de medici cu o buna pregatire in domeniu care, pe langa consultatie, au si capacitatea de a efectua investigatii ultrasonografice, prin intermediul carora pot stabili un diagnostic corect, dar si un tratament eficient. Pe langa endocrinologie, clinica mai cuprinde si urmatoarele specialitati: dermatologie, dermatologie estetica, gastroenterologie, endoscopie digestiva superioara si inferioara, diabet, nutritie si boli metabolice, ginecologie, chirurgie generala, proctologie, urologie, cistoscopie, cardiologie si medicina interna.

Consultatia de endocrinologie este de 180 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, gratie serviciilor si investigatiilor ireprosabile puse in aplicare de medicul specialist. Pe langa aparaturile si echipamentele de actualitate care se afla in dotari, se mai remarca si activitatea cadrelor medicale experimentate in endocrinologie, care au capacitatea de a stabili un diagnostic precis si un tratament adecvat. In plus, mediul din cabinet este unul placut si primitor.

3. Alpha Clinic

Inaugurat in 2015, Alpha Clinic din Calarasi este o institutie medicala multidisciplinara in cadrul careia pacientii isi pot efectua investigatiile endocrinologice sub atenta observatie a medicilor experti. Colectivul este format din medici experimentati si profesionisti, care au competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate pentru afectiuni tiroidiene, ecografie tiroidiana, ecografie mamara si consiliere dieta pacienti supraponderali sau obezi. Cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor medicale de actualitate, toate investigatiile ultrasonografice sunt la o rezolutie inalta.

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 120 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite acestei unitati medicale sunt favorabile, ceea ce denota un grad ridicat de implicare a medicilor. Pe langa experienta vasta a medicilor in domeniu si competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si un tratament adecvat, clinica dispune si de aparaturi de actualitate, cu ajutorul carora investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Din pacate, exista nemultumiri cu privire la pregatirea personalului de la receptie.

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Calarasi pentru a fi atent verificat de un medic priceput, iti poti indrepta atentia catre cele trei centre medicale de mai sus. Nu amana vizitele la medic, mai ales daca te confrunti cu simptome specifice ale afectiunilor endocrine si afla ce ai de facut.