Meniu

Endocrinologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Obtinerea unei consultatii de endocrinologie in Craiova nu este deloc un lucru dificil, mai ales atunci cand ai la dispozitie indicatiile corecte, pe care le poti obtinte prin parcurgerea articolului de fata. Spre exemplu, una din informatiile folositoare pe care le vei gasi in articol este suma de la care pornesc preturile consultatiilor de specialitate din acest domeniu. 

In Craiova exista atat clinici cu un portofoliu impresionant de specializari, in cadrul carora isi practica meseria echipe formate din profesionisti, cat si cabinete private, a caror activitate se concentreaza doar pe domeniul endocrinologiei si in cadrul carora se afla medici de exceptie pe aceasta ramura. In functie de preferinte, poti opta pentru oricare din aceste doua variante. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Craiova? 

Inainte de a opta pentru o consultatie cu un medic endocrinolog in Craiova, ideal este sa-ti faci o idee in legatura cu preturile practicate in oras. In acest fel, iti poti da seama care sunt optiunile scumpe si care sunt cele accesibile, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie. Verifica tabelul urmator pentru a vedea care optiune este cea mai potrivita pentru tine: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vladulescu
Clinica-Verificata
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Medic specialist
 • Atmosfera placuta
 • Participari la cursuri si congrese
 • Conditii optime de confort
 • Experienta in domeniu
Dr. Simona Frasie
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri si congrese
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Dr. Andreea Paraliov
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Aparatura medicala performanta
 • Medic primar
 • Locatie centrala
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Punctualitate
 • Participari la cursuri si congrese
Prima Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente performante
 • Medici primari
 • Participari la cursuri si congrese
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Experienta in domeniu
 • Programarile nu se respecta
Endocrine
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic primar
 • Ampla experienta
 • Participari la cursuri si congrese
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Craiova 

In topul de mai jos poti gasi cinci clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici endocrinologi in Craiova. Fiecare optiune este insotita de o scurta descriere a clinicii, in care este surprinsa aparatura din dotare, pregatirea medicilor care fac parte din echipa si facilitatile de care pot beneficia persoanele care aleg serviciile clinicii respective: 

1. Dr. Cristiana Vladulescu  

Primul cabinet de endocrinologie din Craiova pe care il pot vizita oamenii este cel al Dr. Cristiana Vladulescu, medic specialist, care are competenta in ecografia endocrina. Cu privire la studii, pe acestea le-a efectuat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din oras, iar ca medic rezident, la Institutul National de Endocrinologie „C. I. Parhon” si Spitalul Clinic Judetean de Urgente, iar in prezent face parte din Societatea Romana de Endocrinologie. De asemenea, a efectuat mai multe cursuri postuniversitare si a participat la congrese, tocmai pentru a-si imbunatati tehnicile de lucru, astfel incat pacientii sa aiba parte de servicii de o calitate superioara. Lista de servicii cuprinde consultatia de specialitate, ecografia tiroida, ecografia mamara bilaterala si consultatia de tip second opinion. 

Pretul unei consultatii de endocrinologie este de 255 de lei. 

Numeroase persoane au trecut pragul cabinetului Dr. Cristiana Vladulescu pe parcursul activitatii sale, iar experienta de care au avut parte nu doar ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor, dar le-a si depasit in mai multe randuri. Amabilitatea, devotamentul, rabdarea si profesionalismul sunt apreciate in mod deosebit de pacienti. In plus, fiecare rezultat este explicat pe intelesul pacientului, astfel incat acesta sa nu ramana cu vreo nelamurire in urma consultatiei. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristiana Vladulescu
Vezi Pareri

2. Dr. Simona Frasie  

Un alt loc care le ofera oamenilor posibilitatea de a beneficia de expertiza unui doctor endocrinolog in Craiova este Cabinetul Dr. Simona Frasie. Medicul primar endocrinolog a absolvit Facultatea de Medicina UMF in 1995, iar mai apoi a completat un stagiu de pregatire in cadrul Spitalului Universitar. Rezidentiatul a fost efectuat in cadrul Spitalului Nr. 1 si la Institutul Parhon din Bucuresti. Cu privire la activitatea postuniversitara, participa anual la diverse cursuri si congrese, atat din tara, cat si din strainatate. Educatia continua ii permit sa ofere servicii de calitate tuturor pacientilor care au nevoie de ele. In plus, actul medical este sprijinit si de aparatura de ultima generatie din dotarea cabinetului, precum ecograful Hitachi Arietta 70, fabricat in Japonia. Aparatura performant ajuta in mod deosebit la efectuarea elastografiei small parts. 

O consultatie de specialitate in materie de endocrinologie costa 200 de lei. 

Cele mai multe persoane care au optat pentru serviciile cabinetului Dr. Simona Frasie au avut parte de o experienta placuta, in care totul s-a desfasurat conform planului, de la interactiunea cu personalul de la receptie, pana la consultatia propriu-zisa. Pacientii sunt placut surprinsi de profesionalismul si amabiliatea personalului medical. Totusi, au existat si persoane care au sesizat faptul ca nu au reusit sa-si faca programare, din cauza ca nu li s-a raspuns la telefon. 

3. Dr. Andreea Paraliov 

Urmatorul cabinet care apartine unui medic endocrinolog din Craiova si la care se pot duce persoanele interesate de o consultatie este cel a Dr. Andreea Paraliov. Celelalte servicii efectuate aici sunt ecografia de glanda tiroida, ecografia mamara bilaterala, fisa M.A.I. si referatul. Personalul medical pune accent pe o perfectionare profesionala continua, intrucat doar asa se pot mentine medicii la curent cu noutatile din domeniu. De asemenea, pacientii pot beneficia de o consultatie in mod gratuit, in conditiile in care se prezinta la clinica medicala cu biletul de trimitere si cardul de sanatate, datorita contractului CAS pe care il are cabinetul. Chiar si persoanele care n-au reusit sa obtina un bilet de trimitere pot beneficia de preturi accesibile.  

Pretul unei consultatii de specialitate este de 90 de lei. 

Aspectele care i-au determinat pe mai multi pacienti sa recomande cabinetul Dr. Andreea Paraliov sunt profesionalismul, punctualitatea si rabdarea. Infromatiile sunt prezentate si explicate intr-o maniera pe care pacientul sa o poata intelege, de care ori este nevoie. Locatia este una centrala si usor accesibila, asa ca n-ar trebui sa le creeze probleme oamenilor care vin din alt oras. Programarile se fac rapid si sunt respectate. 

4. Prima Clinic 

Urmatoarea clinica de endocrinologie din Craiova la care pot apela oamenii este Prima Clinic. Povestea clinicii a inceput in 2013, iar de atunci, aceasta a continuat sa evolueze pentru a tine pasul cu tendintele din domeniul serviciilor medicale. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Iuliana Eugenia Petrisor, medic primar in endocrinologie, cu competente in ecografie generala si endocrinologica, alaturi de Dr. Andreea Sultana, medic primar cu competenta in ecografia endocrinologica. Portofoliul de servicii de la clinica include ecografia tiroidiana sau mamara cu elastografie, osteodensitometria, inbody masa corporala si referatul medical. De asemenea, colaborarea cu mai multe case de sanatate permite unui numar cat mai mare de pacienti sa beneficieze de serviciile de care au nevoie, fara sa-si faca probleme din cauza preturilor. 

Consultatia de endocrinologie costa 150 de lei. 

Persoanele care recomanda Prima Clinic o fac datorita amabilitatii de care au avut parte, inca din momentul interactiunii cu personalul de la receptie. Alte aspecte care ies in evidenta sunt profesionalismul, empatia si experienta. Din pacate, au existat si situatii in care programarile facute n-au fost efectuate. 

5. Endocrine 

Cabinetul medical Endocrine este al Dr. Endocrinolog din Craiova Laura David, medic primar, iar pe parcursul activitatii sale, a obtinut o reputatie foarte buna in domeniu. Obiectivul cabinetului este de a excela in arta medicala de specialitate cunoscuta ca endocrinologie, iar idealul acesta este sustinut de aparatura performanta si de echipa cu o ampla experienta acumulata in domeniu. De asemenea, Dr. Laura David este disponibila la orice ora din zi pentru sfaturi si recomandari, asa ca pacientii o pot contacta daca au nevoie de sprijin pe parcursul tratamentului. Participarea periodica la cursuri si congrese in domeniu asigura o perfectionare medicala continua, lucru ce se manifesta prin servicii de o calitate superioara. In cadrul cabinetului se pot efectua mai mult investigatii de tip ecografie tiroidiana, scintografie tiroidiana, biopsia glandei tiroide etc. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 150 de lei. 

Dr. Laura David din cadrul cabinetului medical Endocrine este apreciata in mod deosebit pentru abilitatile de comunicare si explicatiile pe care le ofera tuturor pacientilor care vin aici pentru o consultatie de endocrinologie. Din modul in care trateaza oamenii se poate vedea ca este interesata de binele acestora si face tot posibilul in acest sens. 

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a gasi un endocrinolog bun in Craiova este sa alegi una din clinicile de mai sus si sa te programezi pentru o consultatie! In urma discutiei cu medicul respectiv vei afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti gestiona simptomele, astfel incat sa-ti imbunatatesti in mod considerabil calitatea vietii.