Meniu

Endocrinologie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o consultatie de endocrinologie in Giurgiu, dar n-ai idee care sunt clinicile din oras care te pot ajuta in acest sens? Ei bine, articolul de fata vine in sprijinul tau cu informatii utile si relevante, cu privire la serviciile efectuate in oras. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acestea este sa te programezi la clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine. 

Chiar daca numarul clinicilor in cadrul carora se efectueaza servicii de endocrinologie este unul restrans in Giurgiu, acest lucru nu inseamna ca oamenii nu pot beneficia de consultatii de specialitate sau de investigatii complexe. Aparatura din dotare si echipele formate din medici talentati asigura un portofoliu variat de servicii de calitate. 

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Giurgiu? 

Tarifele practicate de clinicile si cabinetele de endocrinologie din Giurgiu difera, asa ca daca este nevoie, iti poti stabili de la bun inceput un buget in care sa te incadrezi. Trebuie sa iei in calcul ca dupa consultatia initiala este posibil ca medicul sa-ti recomande efectuarea unui set de analize si investigatii. Mai apoi, urmeaza controlul de rutina. In tabelul de mai jos sunt incluse doar preturile consultatiilor de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
266 Ron
 • Pret Consultatie 266 Ron
 • Medic primar
 • Diversi parteneri
 • Atmosfera placuta
 • Timp de asteptare ridicat
Dr. Mariana
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Studiere continua prin cursuri de perfectionare
 • Experienta in domeniu
 • Atmofera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinicile care ofera servicii de endocrinologie in Giurgiu 

In lista urmatoare sunt prezentate doua clinici in cadrul carora se efectueaza servicii de endocrinologie si nu numai in Giurgiu. Parcurgand ambele descrieri, vei afla detalii atat despre echipamentele medicale pe care clinicile respective le au in dotare, cat si despre echipa medicala care isi desfasoara activitatea acolo, plus facilitati: 

1. Cliniqmed

Prima clinica de pe lista este Cliniqmed Consult, in cadrul careia exista o gama variata de specialitati medicale, de la cardiologie, la neurochirurgie si endocrinologie, toate in Giurgiu. Aici, oamenii o pot gasi pe Dr. Steluta Monica, medic primar in endocrinologie si medic specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice. Serviciile pe care le ofera pe partea de endocrinologie sunt consultatia de specialitate si ecografia tiroidiana, impreuna cu interpretarea rezultatelor. De asemenea, clinica are parteneriate cu diverse centre medicale, iar persoanele abonate la acestea, alaturi de cele asigurate, pot beneficia de servicii medicale gratuite in cadrul Cliniqmed Consult. Programarile se pot face la telefon, cu adresa de E-mail sau prin formularul dedicat. 

La aceasta clinica, pretul consultatiei initiale de endocrinologie este de 266 de lei. 

Aspectul pe care il apreciaza in mod deosebit pacientii Cliniqmed Consult este amabilitatea personalului medical. Multe probleme au putut fi solutionate in urma interactiunii dintre medic si pacient. In acelasi timp, un aspect mai putin placut este faptul ca programarile nu sunt mereu respectate, iar multor persoane le-a fost dificil sa intre in contact cu un reprezentant de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed
Vezi Pareri

2. Dr. Cretulescu Mariana

Cea de-a doua optiune in materie de consultatii si investigatii endocrinologice in Giurgiu este Centrul Medical al Dr. Cretulescu Mariana, medic specialist in endocrinologie si boli metabolice. Aici, in afara de consultatia propriu-zisa de specialitate, se efectueaza si ecografia endocrina. Educatia continua este asigurata prin intermediul participarii anuale la cursuri de perfectionare pe diverse teme. Din 2013 si pana in prezent, Dr. Mariana Cretulescu a acumulat o ampla experienta in domeniu, ceea ce-i permite sa ofere cele mai potrivite recomandari si indicatii, indiferent de situatia in care se afla pacientul. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 200 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care l-a obtinut Centrul Medical al Dr. Cretulescu Mariana scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate. Acest aspect, impreuna cu atmosfera placuta de la cabinet, asigurata prin conditiile optime de igiena, ii determina pe oameni sa apeleze la serviciile de aici de fiecare data cand au nevoie de sprijin. 

Concluzii 

In final, pentru a beneficia de serviciile unui cabinet de endocrinologie in Giurgiu, cele doua optiuni de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, oferite de medici primari si specialisti in domeniu. Pe baza rezultatelor obtinute, vei avea posibilitatea sa beneficiezi de un plan de tratament care sa te ajute sa-ti gestionezi cu succes simptomele!