Meniu

Endocrinologie Iasi 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie in Iasi, la un pret accesibil, articolul de fata iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie in acest sens! Exista mai multe clinici la care poti apela pentru a obtine servicii de calitate, doar ca nu toate iti asigura aceleasi facilitati, asa ca este important sa fii selectiv. 

Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care alegi o clinica din Iasi, indiferent ca este vorba de una care presteaza servicii de endocrinologie sau care se ocupa de alte domenii sunt pregatirea personalului, dotarile si reputatia obtinuta de-a lungul activitatii sale. Daca o clinica le bifeaza pe toate cele trei, atunci ai gasit varianta ideala! 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Iasi? 

Unul din aspectele pe care oamenii trebuie sa le puna la punct de la bun inceput este bugetul, intrucat pretul consultatiei de endocrinologie din Iasi poate arata diferit, in functie de clinica pe care decizi sa o vizitezi. Noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse tarifele de la mai multe clinici din oras, pentru a te ajuta sa-ti face o idee legata de suma la care trebuie sa te astepti: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
165 Ron
 • Pret Consultatie 165 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Locatie accesibila
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Servicii online si la domiciliu
 • Programarile nu se respecta
Centrul Medis
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipament medical performant
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Timp insuficient pentru consultatii
Clinica Mediuno
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Clinica Equilibrium
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic primar si specialist
 • Studii in strainatate
 • Consultatii online
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Centrul Delv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Card cadou
 • Programarile nu se respecta
 • Personal necalificat la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Iasi 

Cei mai buni medici endocrinologi din Iasi isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici moderne, dotate cu aparatura de ultima generatie si cu un portofoliu variat de servicii. Experienta acumulata pe parcursul carierei lor ii sprijina in efectuarea actului medical, astfel incat pacientii sa aiba parte doar de servicii de calitate. Consulta descrierile urmatoare pentru mai multe detalii: 

1. Policlinica MediBlue 

Policlinica MediBlue este prima optiune de pe lista a persoanelor care au nevoie de opinia unui endocrinolog in Iasi, intrucat aici isi desfasoara activitatea medici precum Dr. Anca-Maria Gociman, dar si Dr. Mirela Claudia Nechita. In categoria de investigatii de endocrinologie sunt incluse consultatia de specialitate, controlul, ecografia tiroidiana, referatul medical si adeverinta medicala. In plus, pacientii pot opta atat pentru interpretarea rezultatelor analizelor efectuate in clinica, dar si pentru cea a analizor realizate in cadrul unor alte laboratoare. Medicii utilizeaza aparatura de ultima generatie pentru a oferi servicii de calitate, indiferent de afectiunea pacientului. Oamenii pot opta pentru servicii la policlinica, online sau la domiciliu, in functie de situatia lor.  

Pretul consultatiei initiale de endocrinologie este de 165 de lei, iar cel al unui control, de 100 de lei. Pachetul in care este inclusa si ecografia tiroidiana costa 270 de lei.  

Pacientii care recomanda Policlinica MedBlue o fac datorita profesionalismului, amabilitatii si atentiei la detalii de care dau dovada medicii din cadrul acesteia. Orice nelamurire este clarificata. Locatia este una accesibila, iar spatiul curat si frumos amenajat. Singurul minus asupra caruia au atras atentia mai multi pacienti este faptul ca programarile nu se respecta mereu. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica MediBlue 
Vezi Pareri

2. Centrul Medis 

Activitatea Centrului Medis a inceput in anul 1999, ca mai apoi, in anul 2011 sa se mute intr-un spatiu mai mare si primitor, cu echipa din care face parte si un medic endocrinolog din Iasi: Dr. Christina Ungureanu. In afara de consultatie si control, celelalte servicii din aceasta categorie la care pot apela pacientii sunt ecografia endocrinologica, eliberarea retetei si interpretarea analizelor. Actul medical este sprijinit de aparatura ultramoderna, la standarde occidentale, iar investitiile in acest sens continua, tocmai pentru a extinde gama de investigatii ce pot fi efectuate in cadrul centrului. Serviciile sunt imbunatatite si prin atentia individualizata a personalului medical. 

Consultul endocrinologic costa 200 de lei, iar controlul 110 de lei. 

Intreaga echipa a centrului Medis da dovada de profesionalism, implicare si umanitate, dupa cum au observat pacientii care au beneficiat de serviciile prestate in cadrul acestuia. Atmosfera este una deosebit de placuta, ceea ce-i determina pe oameni sa revina de fiecare data cand au nevoie. Exista si persoane care sunt de parere ca timpul acordat consultatiilor este insuficient. 

3. Clinica Mediuno 

O alta clinica la care pot apela oamenii pentru un endocrinolog bun in Iasi este Mediuno, unde isi practica meseria Asist. Univ. Dr. Stefania Bilha. Serviciile oferite sunt consultatiile de endocrinologie, cele de obezitate, de interpretare a testului de osteoporoza, ecografia pentru tiroida, elastografia pentru nodulii tiroidieni si punctia tiroidiana aspirativa cu ac fin pentru citodiagnosticul nodulilor tiroidieni. Efectuarea portofoliului variat de servicii este posibila datorita aparaturii moderne. Tratamentele recomandate de medici sunt moderne, in acord cu ultimele ghiduri internationale, asa ca pacientii stiu ca au parte de servicii de calitate. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 200 de lei. 

Printre aspectele apreciate de pacientii care au vizitat Clinica Mediuno cu scopul de a beneficia de serviciile sale se numara profesionalismul personalului medical, amabilitatea si atmosfera placuta. Comunicarea constanta si serviciile de calitate ii determina pe multi dintre acestia sa revina, pentru a avea din nou parte de o experienta care sa se ridice la nivelul asteptarilor. 

4. Clinica Equilibrium 

Pentru a beneficia de servicii de calitate la o clinica de endocrinologie in Iasi, persoanele interesate mai au ca optiune si clinica Equilibrium. In cadrul acesteia isi desfasoara activitatea Dr. Ioana Luca, medic primar si Dr. George Sebastian, medic specialist, iar serviciile efectuate includ consultatia de endocrinologie, controlul si ecografie tiroidiana. Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie, tocmai pentru a sprijini efortul medical. De asemenea, cei care nu se pot deplasa pana la sediul clinicii din diverse motive, pot opta pentru efectuarea unei consultatii online, din confortul propriei locuinte. Astfel, pacientul beneficiaza de expertiza medicului specialist in timp real, iar rezultatele consultatiei, impreuna cu factura fiscala sunt transmise prin mail. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 180 de lei. 

Profesionalismul resprezinta aspectul pe care oamenii il apreciaza in mod deosebit, atunci cand vine vorba de activitatea clinicii Equilibrium. Amabilitatea, bunavointa si zambetele personalului contribuie la mentinerea unei atmosfere placute. De asemenea, clinica respecta cu strictete masurile de igienta. Singurul aspect negativ pe care l-au sesizat pacientii este ca programarile nu se respecta mereu si sunt nevoiti sa astepte pe hol.

5. Centrul Delv  

Un ultim loc in care se pot duce persoanele interesate de expertiza unui doctor endocrinolog in Iasi este Centrul Delv. Aici isi desfasoara activitatea doi medici specialisti in domeniu: Dr. Emilia Ghita si Dr. Anca Maria Gociman. Exista si diverse pachete de servicii de endocrinologie pe care centrul le pune la dispozitia pacientilor, precum cel in care sunt incluse consultatia initiala si ecografia tiroida sau cel cu punctie tiroidiana si ecografie tiroida. De asemenea, oamenii au posibilitatea de a achizitiona un card cadou din cadrul clinicii, pe care il pot oferi mai apoi unei persoane dragi care ar putea beneficia de pe urma serviciilor prestate aici. 

O consultatie initiala de endocrinologie costa 200 de lei, iar pretul controlului efectuat in termen de 30 de zile este de 120 de lei. Preturile pachetelor de servicii variaza intre 300 si 400 de lei. 

Personalul clinicii Centrul Delv este apreciat de mai multi pacienti pentru amabilitate, respect si intelegere. Diciplina si profesionalismul duc la o buna colaborare intre medici si pacienti. In schimb, multi pacienti au atras atentia asupra faptului ca programarile nu se respecta, ceea ce duce la un timp de asteptare ridicat. Nici personalul de la receptie nu este suficient de pregatit pentru a interactiona cu pacientii care vin la clinica din diferite motive. 

Concluzii

In final, ai posibilitatea sa beneficiezi de serviciile de care ai nevoie printr-o programare la un cabinet de endocrinologie din Iasi. In urma consultatiei initiale, medicul se va familiariza cu situatia ta si iti va putea face recomandari in functie de particularitatile acesteia. Dupa aceea, tot ce ramane de facut este sa te prezinti la control, pentru a vedea efectele tratamentului urmat!