Meniu

Endocrinologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii sunt din ce in ce mai ingrijorati cand vine vorba de bolile endocrine la copii, luand in considerare ajutorul primit la un cabinet de endocrinologie pediatrica in Brasov. In fiecare an, numarul programarilor efectuate pentru consultatiile sau investigatiile de endocrinologie se afla in crestere, tocmai din cauza faptului ca si numarul copiilor care se confrunta cu tulburari de crestere si tulburari hormonale este din ce in ce mai ridicat. Conteaza foarte mult ca astfel de probleme sa fie tratate cu seriozitate si responsabilitate, astfel incat cei mici sa fie investigati in mod corect de catre un medic de specialitate.

Cu toate ca in Brasov nu exista o multime de variante disponibile, tot ai ocazia sa apelezi la un cabinet de specialitate care se afla in orasul tau. Medicul endocrinolog se ocupa de toate investigatiile necesare, recomandand pacientului fie examinari ultrasonografice, pentru a afla starea de sanatate a tiroidei, dar si analize de sange, pentru a identifica nivelul anumitor hormoni din corp. Pe baza tuturor acestor investigatii se poate stabili cu certitudine un diagnostic corect.

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie pediatrica in Brasov?

Te incurajam sa citesti mai departe si sa afli din tabelul de mai jos care este tariful aplicat la institutia medicala specializata in endocrinologie pediatrica din Brasov, pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medo
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Echipamente de ultima generatie
  • Cadre medicale implicate
  • Tratamente eficiente
  • Investigatii eficiente
  • Atmosfera primitoare
  • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de o consultatie de endocrinologie pediatrica in Brasov?

Asa cum ti-am promis si mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta institutia medicala din Brasov care cuprinde specialitatea de endocrinologie pediatrica. Acesteia poti sa i te adresezi de fiecare data cand copilul tau se confrunta cu diverse afectiuni endocrine: tulburari de greutate, schimbari bruste de stare, acnee severa, oboseala etc. Citeste in continuare si afla informatii valoroase despre clinica din oras, dar si despre echipele medicale care isi desfasoara activitatea in cadrul sau:

Medo

Clinica medicala privata din Brasov, Medo, se ocupa si cu endocrinologia pediatrica, pe langa multiplele specialitati pe care le poti lua in considerare, avand o vechime in domeniul medical de peste 25 de ani. A fost infiintata in anul 2019 cu specialitatea de medicina de familie, urmand ca in anul 1995 sa abordeze si latura de diagnostic si tratament. Colectivul este format dintr-o echipa bine pregatita de cadre medicale, cu diverse specialitati, printre care se numara si dr. Raluca Denes, medic specialist endocrinolog. Si-a dobandit experienta in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, dar si ca membru al Colegiului Medicilor Brasov, participand la numeroare cursuri de specialitate si de perfectionare in domeniu. In ceea ce priveste dotarile clinicii, se remarca prezenta aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile realizate sunt ireprosabile. In plus, consultatia de endocrinologie este decontata de CJAS Brasov pentru pacientii care vin cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie in cazul pacientilor care nu sunt asigurati este de 150 lei.

Clinica este apreciata de majoritatea pacientilor, multumita cadrelor medicale implicate si echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari. Consultatiile de specialitate sunt efectuate cu profesionalism, investigatiile sunt precise, tratamentele aplicate sunt eficiente, iar atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu strictete, ceea ce a creat deranj in randul pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medo
Vezi Pareri

Concluzii

Perioada de purbertate este una dintre cele mai dificile etape din viata unui adolescent care trece la etapa de adult, etapa in care vizitele la medicul endocrinolog in Brasov nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma. Tulburarile de greutate, inaltime si stare pot fi o adevarata provocare pentru copilul tau, motiv pentru care te incurajam sa nu mai amani vizita la cabinetul de endocrinologie.