Meniu

Endocrinologie pediatrica Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile de crestere, pubertatea precoce, pubertatea intarziata sau cresterea brusca in greutate sunt doar cateva motive pentru care parintii trebuie sa se adreseze unui cabinet de endocrinologie pediatrica in Bucuresti, pentru a afla daca cel mic se confrunta cu dereglari ale hormonilor, din ce cauza si cum pot fi tratate. Din fericire, in capitala, aceasta specialitate este intalnita in cadrul multor centre medicale multidisciplinare, oferindu-ti astfel ocazia de a lua legatura cu medici profesionisti si bine pregatiti in domeniu. Netratate la timp, afectiunile endocrinologice pot duce la dezvoltarea unor afectiuni si boli severe, care vor fi dificil de tinut sub control.

Daca si tu esti in cautarea unui medic endocrinolog pediatru in Bucuresti care sa iti consulte copilul si care sa gaseasca motivul pentru care se confrunta cu aceste simptome, iti oferim cateva optiuni in cele ce urmeaza pe care le poti lua in considerare cu incredere.

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica in Bucuresti?

In comparatie cu o consultatie de endocrinologie pentru adulti in Bucuresti, pretul poate fi usor ridicat in cazul celei pediatrice, pentru ca este necesara acordarea unei atentii mult mai sporite. Investigatiile efectuate pot fi mult mai amanuntite, iar timpul petrecut pentru stabilirea unui diagnostic poate fi mai ridicat. Citeste cu atentie tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate pentru o astfel de consultatie in capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Bogdan Pascu
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic specialist in endocrinologie pediatrica
 • Rating ridicat
 • Peste 10 ani de experienta
 • Tratamente eficiente si diagnostic corect
 • Aparaturi performante si moderne
 • Abordare prietenoasa
UpMedical
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Amabilitate, receptivitate si buna pregatire
 • Medici primari si specialisti in endocrinologie pediatrica
 • Investigatii corecte si precise
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Abordare prietenoasa si mediu confortabil
Yuno Clinic
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Mediu placut si confortabil
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Abordare prietenoasa pentru copii
 • Mediu confortabil si placut
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
Mediclass
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Cadre medicale profesioniste si bine pregatite
 • Mediu confortabil pentru copii
 • Investigatii ireprosabile
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
RomGerMed
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medici profesionisti si cu o buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente de ultima generatie
 • Rezultate precise si rapide
 • Diagnostic corect
 • Lipsa de organizare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in endocrinologie pediatrica in Bucuresti

Daca ai luat hotararea de a merge la un medic specializat in endocrinologie pediatrica in Bucuresti pentru a afla daca cel mic se confrunta cu o problema severa, dar si cum o poate ameliora, te invitam ca parcurgi lista de clinici disponibile si profesionale din capitala pe care ti-am pregatit-o in cele ce urmeaza:

1. Dr. Bogdan Pascu

Dr. Bogdan Pascu este un medic specialist in endocrinologie pediatrica in Bucuresti, cu o experienta vasta in domeniu, cu o buna pregatire in tratarea copiilor de diverse afectiuni endocrinologice si competent in efectuarea ecografiei endocrine. Cu o activitate de peste 10 ani in domeniu, medicul este recunoscut pentru experienta sa vasta in tratarea: tulburarilor de crestere, obezitatii infantile, patologiilor pediatrice pitruitare tiroidiene si suprarenale. Acesta este membru al Societatii Europene de Endocrinologie Pediatrica, al Asociatiei Americane de Endocrinologie si al Societatii Romane de Endocrinologie. Centrul sau medical este echipat cu toate aparaturile necesare, astfel incat sa poata efectua investigatiile si consultatiile necesare la standarde superioare. 

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica este de 220 lei. 

Medicul specialist in endocrinologie pediatrica a primit numeroase aprecieri in mediul online, cabinetul sau bucurandu-se de un rating ridicat. Are o experienta de peste 10 ani in domeniu, este competent in tratarea multor afectiuni sau tulburari endocrinologice, aparaturile folosite in cadrul cabinetului sunt moderne si performante, iar abordarea pacientilor este una prietenoasa. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bogdan Pascu
Vezi Pareri

2. Up Medical

Up Medical este un centru medical multidisciplinar din Bucuresti care asigura si servicii endocrinologice pediatrice pentru copiii care se confrunta cu anumite tulburari ale tiroidei. Echipa medicala este plurispecializata si bine pregatita in domeniile de referinta. In cadrul departamentului de endocrinologie isi desfasoara activitatea trei medici experimentati in domeniu si cu o abordare prietenoasa, mai ales pentru copii cu fobie de unitatile spitalicesti: dr. Sorina Herman, dr. Maria Olaru, medici primari endocrinologici, si dr. Elena Dragan, medic specialist. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatiile de specialitate, ecografie tiroidiana si referat medical. Doctorii cu aceasta specialitate au o buna pregatire in domeniu, fiind formati in cadrul cursurilor de specialitate, congreselor si participand in diverse programe de perfectionare. Alaturi de echipamentele si aparaturile de ultima generatie, investigatiile sunt precise, diagnosticul stabilit este corect, iar tratamentul pus in aplicare este eficient.

Pretul pentru consultatie endocrinologica pediatrica la un medic specialist este de 200 lei, iar cel pentru o consultatie la un medic primar este de 250 lei. 

Amabilitatea, curatenia impecabila, atentia la detalii, receptivitatea si buna pregatire in domeniu sunt principalele aspecte pentru care pacientii apeleaza la serviciile Up Medical. Activitatea desfasurata de medicii primari si specialisti este ireprosabila, investigatiile efectuate sunt corecte si precise, tratamentele recomandate sunt personalizate in functie de patologiile pacientului, iar aparaturile care se afla la dispozitia doctorilor sunt de ultima generatie, generand rezultate exacte si rapide. In plus, abordarea pacientilor copii este una prietenoasa, oferindu-le un mediu confortabil.

3. Yuno Clinic

Yuno Clinic este un centru de pediatrie din Bucuresti, care pe langa endocrinologia pediatrica, ofera si servicii de cardiologie pediatrica, dietetica si nutritie, genetica medicala, neurologie pediatrica si psihiatrie pediatrica. In cadrul departamentului de endocrinologie isi desfasoara activitatea dr. Bogdan Pascu, medic specialist in domeniu, cu o experienta de peste 10 ani; este si competent in ecografia endocrina. Acesta a castigat popularitate in randul pacientilor prin perfectionarea sa continua si prin faptul ca este membru al Societatii Europene de Endocrinologie Pediatrica, al Asociatiei Americane de Endocrinologie si al Societatii Romane de Endocrinologi. Diagnosticul stabilit este unul corect si rapid, multumita aparaturilor si tehnologiilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii si are sunt folosite pentru efectuarea unor investigatii precise.

Costul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica este de 220 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita faptului ca medicii sunt atent antrenati in lucrul cu pacientii copii, asigurandu-le un mediu placut si confortabil. Aparaturile si echipamentele utilizate pentru efectuarea investigatiilor sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie la generarea unor rezultate prompte si precise. Diagnosticarea este corecta, tratamentul aplicat este personalizat, iar atmosfera este primitoare.

4. Mediclass

Mediclass este un centru medical multidisciplinar din Bucuresti care cuprinde in paleta sa de servicii medicale si endocrinologia pediatrica, astfel incat copiii care se confrunta cu anumite tulburari endocrine sa beneficieze de un tratament adecvat. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2006 la initiativa dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub coordonarea stiintifica a prof. dr. Alexandru Oproiu. Colectivul din cadrul departamentului de endocrinologie este alcatuit din doi medici: dr. Elena Sari si dr. Paveliu Fraga, medici primari, compententi in efectuarea ecografiei endocrinologice si generale. Pe langa buna pregatire a acestora, departamentul de endocrinologie este echipat si cu aparaturi de ultima generatie, investigatiile desfasurate prin intermediul acestora fiind un succes.

Consultatia de endocrinologie pediatrica este de 150 lei.

Clinica multidisciplinara este apreciata pentru serviciile si investigatiile ireprosabile de care toti pacientii beneficiaza. Departamentul de endocrinologie pediatrica este echipat cu aparaturi de ultima generatie si dispune de cadre medicale bine pregatite, care asigura un mediu confortabil pentru copii. Cu toate acestea, comportamentul personalului de la receptie nu este unul adecvat, existand deficiente de comunicare.

5. RomGerMed

RomGerMed din Bucuresti este o alta optiune spre care parintii isi pot indrepta atentia atunci cand sunt in cautarea unei clinici care cuprinde specializarea de endocrinologie pediatrica. Colectivul este format din medici specialisti: dr. Mirela Bonea, dr. Andreea Popa, dr. Alina Rusu si dr. Anca Carpen, cadre medicale cu un parcurs profesional de exceptie. Pe langa formarea in mediul universitar, medicii au si o experienta vasta in diverse unitati spitalicesti de renume, urmand diverse cursuri de specialitate, participand la programe de perfectionare si la diverse congrese. Multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie, medicii pot efectua investigatii precise, pot stabili un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat.

Consultatia de endocrinologie pediatrica este de 220 lei.

In cele peste sapte sute de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea pentru serviciile medicale de care au beneficiat. Multi dintre ei sunt parinti de copii cu probleme endocrine, care au beneficiat de un ajutor de specialitate din partea medicilor cu o buna pregatire. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, se remarca si utilizarea aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, pentru generarea unor rezultate precise si rapide, pe baza carora medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic corect. Din pacate, lipsa de organizare si nerespectarea programarilor sunt doua probleme care ii deranjeaza pe pacienti.

Concluzii

Ai observat ca fiul sau fiica ta se confrunta cu anumite simptome specifice tulburarilor endocrine si vrei sa ii faci o programare la un cabinet de endocrinologie pediatrica in Bucuresti? Atunci cele cinci institutii medicale pe care ti le-am pregatit anterior iti vor fi de un real ajutor pentru tratarea eficienta a copilului tau.