Meniu

Endocrinologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O consultatie de endocrinologie pediatrica in Constanta este indicata in cazul in care ai suspiciuni sau ingrijorari in privinta unei probleme hormonale la copii. Un medic endocrinolog, pe baza unui control și a unei ecografii de tiroida, de cele mai multe ori, poate pune un diagnostic sau poate cere investigatii suplimentare, cum ar fi analize de sange.

Multi dintre parinti sunt mai tentati sa se indrepte catre o institutie medicala privata in aceste cazuri. In Constanta, exista un spital particular unde se realizeaza consultatii si investigatii de endocrinologie pediatrica. Afla care este aceasta unitate medicala si cat costa un control de specialitate!

Cat costa consultatia de endocrinologie pediatrica in Constanta?

Consultatia de endocrinologie pediatrica realizata in Constanta poate avea urmatorul tarif!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Euromaterna
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Spital privat modern
  • Asistenta medicala pentru femei si nou-nascuti
  • Echipamente medicale de ultima generatie
  • Diagnosticul si tratamentul infertilitatii
  • Endocrinologie pediatrica si endocrinologie adulti
  • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Descopera spitalul privat cu serviciu de endocrinologie pediatrica in Constanta!

Afla informatii utile despre locatia in care poti merge cu copilul tau la un consult de endocrinologie pediatrica in municipiul Constanta!

Euromaterna

Ambulatoriul spitalului privat de obstetrica-ginecologie Euromaterna din Constanta dispune de mai multe specialitati medicale, printre care si endocrinologie pediatrica. Dr. Roxana Miron, medic specialist endocrinolog ofera servicii atat pentru copii, cat si pentru adulti. Micii pacienti se pot prezenta in acest cabinet in mai multe situatii: diabet zaharat de tip 1, tulburari de crestere, pubertate precoce sau intarziata, hipotiroidism, crestere excesiva in greutate. Euromaterna este un complex spitalicesc din Constanta ce le ofera locuitorilor din judet un act medical la standarde europene datorita medicilor cu experienta si dotarilor moderne. 

Consultatia de endocrinologie pediatrica costa 250 de lei.

Medicii de la Euromaterna sunt apreciati pentru experienta, implicarea si profesionalismul lor. Alte lucruri pe care le mai enumera constantenii cu incantare sunt: conditiile bune din spital, varietatea serviciilor pentru copii si femei, in special, buna organizare si curatenia impecabila. Pe langa aceste aspecte pozitive, sunt mentionate si unele mai putin placute: preturi mari, personal nepregatit la receptie, nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Euromaterna
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In situatia in care copilul tau manifesta simptome ale unor probleme hormonale sau daca ai primit o trimitere de la medicul de familie la endocrinologie pediatrica in Constanta, poti opta pentru serviciile medicale private.

Spitalul amintit in acest articol dispune de medic specializat in endocrinologie si endocrinologie pediatrica, astfel ca poate diagnostica si trata: problemele de crestere si dezvoltare ale copiilor, tulburarile glandelor suprarenale, pubertatea precoce sau intarziata si alte probleme provocate de functionarea anormala a sistemului endocrin.