Meniu

Endocrinologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme ca fiul sau fiica ta a inceput sa prezinte anumite simptome ale afectiunilor tiroidiene, cum ar fi cresterea sau dezvoltarea dizarmonica, scaderea sau cresterea brusca in greutate, foamea in exces sau lipsa poftei de mancare si vrei sa mergi la un medic specializat in endocrinologie in Craiova? Atunci ai ajuns exact in locul potrivit, pentru ca, mai jos, iti prezentam unele dintre institutiile medicale spre care iti poti indrepta atentia, datorita serviciilor de calitate, dar si datorita abordarii prietenoase a cadrelor medicale. Stim cat este de important pentru copilul tau ca experienta la centrul medical sa fie una cat se poate de pozitiva, astfel incat conceptul de medic sa nu ii mai impuna frica.

In Craiova exista trei centre cu specializarea de endocrinologie pediatrica, unde copilul tau va primi ingrijirile necesare, astfel incat sa se trateze eficient de afectiunile endocrine si sa se bucure de o pubertate cat mai linistita posibil. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie pediatrica in Craiova?

Inainte de a te adresa unui medic endocrinolog pediatru in Craiova iti recomandam sa te documentezi cu atentie si cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie de specialitate. In tabelul de mai jos iti prezentam tarifele aplicate la institutiile medicale din orasul tau, pentru a sti ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Simona Frasie
Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Medici de o buna pregatire
 • Investigatii si consultatii de specialitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna, curata si corect echipata
Gyn Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medic specialist in endocrinopediatrie
 • Abordare moderna si prietenoasa
Dr. Cristina Calangiu
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Medic primar in endocrinologie
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Aparaturi performante
 • Atmosfera prietenoasa
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in endocrinologie pediatrica in Craiova

Stim ca este dificil sa gasesti un medic specializat in endocrinologie pediatrica in Craiova in care atat tu, cat si copilul tau sa aiba incredere, motiv pentru care iti recomandam sa iti indrepti atentia catre clinicile si cabinetele medicale pe care ti le-am prezentat mai jos. Afla care sunt medicii la care poti apela, cat de precise sunt investigatiile efectuate, dar si cat de bine sunt dotate aceste institutii medicale:

1. Dr. Simona Frasie

Centrul medical dr. Simona Frasie din Brasov se adreseaza pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie de endocrinologie pediatrica sau de adulti. Dr. Simona Frasie este medic primar endocrinolog si isi desfasoara activitatea alaturi de dr. Amelle Cirla, medic endocrinopediatru. Pregatirea sa in domeniu a inceput la UMF Craiova, Facultatea de Medicina Generala, urmand ca experienta s-o capete in stagiile de pregatire efectuate in cadrul Institutului National de Endocrinologie „CI Parhon” si SCJUC, dar si prin intermediul cursurilor de perfectionare postuniversitare. Printre acestea se numara si: cursul national de management al bolnavului hipertensiv (2014), preventia si tratamentul osteoporozei (2015), actualitati in tratamentul osteoporozei (2016) si „Osteoporosis: Essentials of denitometry, diagnosis and management” (2017). In cadrul consultatiei de specialitate la copii sunt incluse urmatoarele:  masurarea inaltimii, greutatii, compozitiei corporale, fixarea bilantului hormonal si metabolic, recoltarea analizelor, evaluarea ratei de crestere, evaluarea greutatii optime.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica este de 160 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile. Pregatirea medicilor este ireprosabila, capatand experienta in cadrul mediului universitar, dar si in cursurile de perfectionare din domeniu. Alaturi de aparaturi de ultima generatie, investigatiile si consultatiile efectuate sunt de o precizie inalta, iar atmosfera este primitoare mai ales pentru cei mici. In plus, clinica este curata, moderna si corect echipata.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Simona Frasie
Vezi Pareri

2. Gyn Med

Gyn Med este o clinica de obstetrica si ginecologie din Craiova, in cadrul careia pacientii pot opta si pentru consultatii endocrinologice pediatrice. Echipa medicala este specializata pe mai multe ramuri medicale, cum ar fi cardiologia, obstetrica si ginecologia, chirurgie generala, medicina interna si, bineinteles, endocrinologia. Medicul endocrinolog spre care iti poti indrepta atentia este dr. Amel Cirla, medic specialist, care are capacitatea de a efectua consultatii de specialitate si de a elabora planuri eficiente de tratament, in functie de necesitatile pacientului. Echipamentele utilizate si aparaturile care se afla in dotari sunt de ultima generatie, generand investigatii ireprosabile si rezultate prompte.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica este de 200 lei.

Profesionalismul, implicarea cadrelor medicale, elaborarea unui act medical ireprosabil si aparaturile de ultima generatie se numara printre principalele motive pentru care pacientii iau in considerare clinica Gyn Med. Departamentul de endocrinologie pediatrica este echipat in mod corespunzator, dispunand de un medic specialist, priceput si bine pregatit in domeniu. In plus, atmosfera este primitoare, iar abordarea cadrelor medicale este moderne si prietenoasa.

3. Dr. Cristina Calangiu

Cabinetul medical dr. Cristina Calangiu este specializat in endocrinologie si diabet in Craiova, medicii avand competenta de a oferi servicii medicale atat pentru adulti, cat si pentru copii. Dr. Cristina Calangiu este medic primar in endocrinologie, este membra a Societatii de Endocrinologie, a urmat diverse cursuri de specialitate, cum ar fi cel european de endocrinologie clinica si a studiat in cadrul Academiei de Stiinte Medicale Monpellier – Franta – endocrinologie, boli metabolice si de nutritie 1990-1995. In plus, medicul este competent in ecografie endocrina si generala. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia sunt amintite si: consultatiile de specialitate pentru adulti si copii, punctie tiroidiana ecoghidata, elastografie tiroidiana ecografie 2D si Doppler etc. Echipamentele utilizate in cadrul acestei institutii medicale sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la desfasurarea unor investigatii precise. 

O consultatie de endocrinologie pediatrica este de 140 lei, iar, cu bilet de trimitere, pretul este redus la 100 lei.

Cabinetul medical a primit numeroase aprecieri in recenziile publicate in mediul online, pacientii relatandu-si experientele pozitive. Medicul primar in endocrinologie da dovada de amabilitate, bun simt, profesionalism si implicare, oferind pacientilor atat posibilitatea de a depista un diagnostic corect, cat si sansa de a fi tratati corect. Aparaturile folosite sunt performante, atmosfera este prietenoasa, mai ales pentru copii, iar serviciile sunt calitative. Cu toate acestea, ar putea exista imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor.

Concluzii

Perioada de pubertate este o adevarata provocare pentru cei mici, venind la pachet cu o multime de simptome neplacute si posibile afectiuni, situatie in care iti recomandam sa apelezi la ajutorul unui cabinet de endocrinologie pediatrica in Craiova pentru ca cei mici sa primeasca indicatiile necesare. Ia in considerare institutiile medicale amintite anterior si beneficiaza de un act medical ireprosabil.