Meniu

Endocrinologie pediatrica Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hormonii capata un rol esential in buna functionare a organismului, dar si in procesul de dezvoltare a copilului, fiind astfel necesar sa se efectueze consultatii periodice la cabinetul de endocrinologie pediatrica in Iasi. In momentul in care copilul tau se confrunta cu anumite dereglari hormonale, atunci exista riscul sa se confrunte automat si cu tulburari de crestere, greutate, stare, fiind expus afectiunilor endocrine cand ajunge la varsta de adult. Din acest motiv, conteaza foarte mult ca cel mic sa fie vazut, consultat si investigat de un profesionist, care stie exact ce tratamente sa recomande, dar si ce indicatii sa ofere cu privire la stilul de viata.

In Iasi, iti recomandam un centru renumit in care vei gasi un endocrinolog pediatru competent, calificat si bine pregatit in domeniu, astfel incat copilasul tau sa primeasca tratamentul necesar in functie de patologia cu care se confrunta. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre institutia medicala pe care ti-o recomandam.

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie pediatrica in Iasi?

Inainte de a merge propriu-zis la cabinet, iti recomandam sa afli si care sunt preturile practicate, de regula, pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica in Iasi. Pentru a-ti simplifica sarcinile, iti prezentam un tabel cu tariful aplicat la institutia medicala din orasul tau:

Clinica
Clinica
Pret Consultatie
Rating
Website
HermaMed
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Investigatii, servicii si consultatii calitative
  • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
  • Medici cu o buna pregatire in domeniu
  • Diagnostic corect si schema eficienta de tratament
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde pot merge pentru a beneficia de o consultatie de endocrinologie pediatrica in Iasi?

Stiai ca in Iasi exista o clinica in cadrul careia se desfasoara si consultatii de endocrinologie pediatrica? Nu trebuie sa te deplasezi in alte zone ale tarii sau chiar in capitala pentru a beneficia de acest serviciu medical, pentru ca este disponibil chiar si la tine in oras:

HermaMed Center

HermaMed Center este o institutie medicala multidisciplinara din Iasi care cuprinde printre specialitati si endocrinologia pediatrica. Are o vechime in domeniu de peste 15 ani, oferind pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii decontate de stat prin intermediul relatiilor contractuale pe care le are cu CAS. Clinica a fost infiintata de dr. Hermina Schvam, cu o experienta de peste 40 de ani in medicina romaneasca, din care 11 la Spitalul de Urgente. Departamentul de endocrinologie este dotat cu toate aparaturile si echipamentele necesare, fiind reprezentat de dr. Catalin Buzduga, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile care sunt desfasurate se numara si: consultatie de specialitate, stabilirea unui diagnostic corect, schema de tratament si ecografie tiroidiana.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica este de 200 lei, insa poate fi si gratuita pentru pacientii asigurati medical, care se prezinta la cabinet cu biletul de trimitere.

Investigatiile pregatite, serviciile medicale si consultatiile sunt de o calitate superioara, medicii avand intotdeauna grija sa le asigure pacientilor un act medical ireprosabil. Echipamentele si aparaturile sunt de ultima generatie, iar colectivul este format din medici cu o buna pregatire, competenti in stabilirea unui diagnostic corect si a unei scheme eficiente de tratament. Cu toate acestea, programarile tind sa nu fie respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre HermaMed Center
Vezi Pareri

Concluzii

In cazul in care copilul tau se confrunta cu unul sau mai multe simptome care ti-ar da de gandit ca sufera de afectiuni endocrine, te sfatuim sa apelezi cat mai rapid la medicul specializat in endocrinologie pediatrica in Iasi pentru o consultatie de specialitate. Ia in considerare clinica pregatita anterior si beneficiaza de servicii medicale ireprosabile.