Meniu

Endocrinologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile endocrinologice pot fi experimentate, din pacate, si de copii, avand un impact urias asupra perioadei de pubertate, situatie in care este recomandat ca orice parinte sa ia legatura cu un medic specializat in endocrinologie pediatrica in Ploiesti. Exista, de asemenea, si multe boli tacute, care incep sa capete amploare la finalul pubertatii prin diverse simptome. De exemplu, femeile care continua sa se confrunte cu acnee chiar si la varsta adulta, se pot confrunta cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce necesita o atenta monitorizare efectuata de medicul specialist in domeniu. In randul copiilor, disfunctionalitatile tiroidei isi pot pune amprenta si prin tulburari de crestere, de stari sau chiar de greutate.

Daca suspectezi ca cel mic se confrunta cu unul sau mai multe dintre tipurile de tulburari amintite anterior si banuiesti ca ar putea suferi de o afectiune endocrina, te incurajam sa afli care sunt clinicile din Ploiesti care te pot ajuta si sa faci o programare la medicul specialist intr-un timp cat mai scurt. 

Cat trebuie sa achiti pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica in Ploiesti?

Costul unei consultatii de endocrinologie pediatrica in Ploiesti variaza de la o institutie medicala la alta in functie de gradul medicului si de pregatirea sa in domeniu. De exemplu, o consultatie endocrinologica la un medic primar va fi intotdeauna mai scumpa decat cea la un medic specialist. Iata, totusi, care sunt preturile practicate in orasul tau pentru aceasta consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ana Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Medici devotati, implicati, profesionisti
 • Investigatii si proceduri la standarde superioare
 • Siguranta, caldura si atmosfera primitoare
Sana Medical Team
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari de o performanta inalta
 • Medici primari si specialisti bine pregatiti
 • Diagnostic corect
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera prietenoasa
MedLife
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Aparaturi moderne si performante
 • Medici bine pregatiti in domeniu
 • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in endocrinologie pediatrica in Ploiesti

In cele ce urmeaza iti vom prezenta trei centre medicale specializate in endocrinologie pediatrica in Ploiesti pe care te poti baza si care furnizeaza servicii de inalta calitate. Citeste mai departe si convinge-te:

1. Ana Medical Center

Clinica multidisciplinara Ana Medical Center din Ploiesti este o optiune viabila pentru parintii care sunt in cautarea unei institutii medicale specializate in endocrinologie pediatrica. Din dorinta de a le oferi cuplurilor care se confrunta cu probleme de infertilitate sansa de a avea propriul copil, clinica pune la dispozitia acestora si: inseminare intrauterina, fertilizare in vitro, FIV cu ovocite donate. Departamentul de endocrinologie pediatrica este reprezentat de dr. Cristian Deciu, medic specialist, avand competenta de a sustine consultatii endocrinologice pentru copiii de peste trei ani si pentru adulti. De asemenea, efectuaza si ecografii tiroidiene alaturi de consultatie de nutritie si obezitate.   

Pretul aplicat pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei, iar un control este de 100 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, medicii isi desfasoara activitatea cu devotament, implicare, pasiune si profesionalism. Pe langa actul medical ireprosabil pe care il intreprind, medicii mai au acces si la tehnologii de ultima generatie, cu ajutorul carora pot efectua investigatii si proceduri la standarde superioare. Siguranta, caldura si atmosfera primitoare sunt alte aspecte apreciate de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Ana Medical Center
Vezi Pareri

2. Sana Medical Team

Sana Medical Team este o clinica multidisciplinara din Ploiesti, care acorda pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii de endocrinologie pediatrica la o calitate superioara. Fiind o institutie medicala cu multiple specialitati, in cadrul sau isi desfasoara activitatea cadre medicale pluspecializate, printre care se numara si: dr. Corina Andaluzia Constantinescu, medic primar in endocrinologie pediatrica, dr. Andreea Duta, medic specialist in pediatrie, dr. Mihaela Neagru, medic specialist gastroenterologie, dr. Alina Madalina Muller, medic specialist in endocrinologie, dr. Simona Tache, medic primar in pediatrie si dr. Mariana Adriana Tuchel, medic primar in psihiatrie pediatrica. Alaturi de echipamentele si aparaturile medicale de o performanta inalta care sunt folosite in cadrul clinicii, medicii desfasoara servicii, investigatii si proceduri medicale ireprosabile. In cadrul acestei unitati se afla si un punct de recoltare a analizelor de orice fel: probe biologice, analize de sange, test antigen etc.

Consultatia de endocrinologie pediatrica la Sana Medical Team este de 200 lei.

Clinica este apreciata de majoritatea pacientilor pentru serviciile calitative, dar si pentru investigatiile ireprosabile, realizate cu ajutorul echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie. Echipa de medici este bine pregatita si se afla intr-o colaborare eficienta, reusind sa stabileasca un diagnostic corect, in urma unei analizari amanuntite. Tratamentele recomandate sunt eficiente si personalizate in functie de patologiile pacientilor, iar atmosfera este prietenoasa, mai ales pentru copii.

3. MedLife

MedLife este o institutie medicala din Ploiesti care cuprinde o plaja generoasa de servicii, printre care se numara si cele endocrinologice pediatrice. Medicii care fac parte din acest departament medicale sunt dr. Iulia Barbu, medic specialist si dr. Madalina Constantin, medic specialist, competenta in efectuarea ecografiei tiroidiene. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2004, cunoscand o remarcabila evolutie de-a lungul timpului si capatand certificarea europeana de EN ISO 13485. Suportul tehnologic este unul de ultima generatie, generand investigatii clare, precise si rapide, folosite de medici pentru stabilirea diagnosticului, astfel incat sa elaboreze un plan eficient de tratament. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatia, consilierea alimentara, diagnosticarea si tratarea diverselor afectiuni endocrine, dozari hormonale, investigatii ultrasonografice etc.

Consultatia de endocrinologie pediatrica la spitalul MedLife din Ploiesti este de 150 lei.

Cu peste doua sute de recenzii, spitalul este popular in randul pacientilor, majoritatea alegand sa apeleze la serviciile acestuia atunci cand se confrunta cu o afectiune. Departamentul de endocrinologie pediatrica este echipat in mod corespunzator cu aparaturi moderne si performante, dispunand totodata de medici bine pregatiti in domeniu. Din pacate, pentru ca personalul de la receptie este insuficient, se pot crea erori cu privire la programarile efectuate.

Concluzii

In cazul in care ai sesizat ca fiul sau fiica ta prezinta simptome ale unor posibile afectiuni endocrine, primul pas pe care il ai de facut este sa apelezi la ajutorul unei clinici de endocrinologie pediatrica in Ploiesti. Medicul specialist in domeniu este singura persoana in masura care poate stabili un diagnostic corect, dar si un tratament adecvat.