Meniu

Endocrinologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti e teama ca cel mic sa nu se confrunte cu dereglari hormonale, judecand dupa simptomele pe care le-a manifestat in ultima perioada, ceea ce te-a determinat sa cauti o clinica de endocrinologie pediatrica in Timisoara? Atunci vrem sa te informam ca, in cele ce urmeaza, iti prezentam doua centre medicale pe care le poti lua in considerare si care iti vor fi de un real ajutor pentru obtinerea unui diagnostic corect, dar si a unui tratament corespunzator. Dereglarile hormonale care declanseaza tulburari de greutate, de stare si acnee apar de multe ori in pubertate, insa, daca simptomele continua in aceasta directie si dupa finalizarea perioadei de pubertate, cel mai probabil este vorba despre afectiuni endocrine.

Din fericire, in Timisoara exista doua optiuni de clinici pe care le poti lua in considerare pentru copilul tau si unde vei gasi un endocrinolog pediatru experimentat. Citeste mai departe si afla mai multe detalii despre acestea!

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie pediatrica in Timisoara?

Nimic nu este mai presus decat sanatatea, insa, cu toate acestea, stim ca vrei sa te informezi corect cu privire la preturile aplicate pentru o consultatie de endocrinologie pediatrica in Timisoara, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Parcurge tabelul de mai jos si afla atat tarifele practicate, cat si numele clinicilor la care te indrumam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Dr. D
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici bine pregatiti, profesionisti si empatici
 • Atmosfera prietenoasa
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Programari nerespectate
Centrul Neoped
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi si echipamente calitative
 • Medic primar in pediatrie si specialist in endocrinologie
 • Atmosfera primitoare si investigatii ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in endocrinologie pediatrica in Timisoara

Inca te afli in cautarea clinicii potrivite de endocrinologie pediatrica in Timisoara la care sa mergi impreuna cu cel mic pentru a afla direct de la un specialist daca se confrunta cu probleme endocrine si cum le poate trata? Atunci te invitam sa lecturezi mai departe articolul pe care ti l-am pregatit pentru a afla toate detaliile necesare despre cele doua cabinete din orasul tau:

1. Centrul Dr. D

Centrul Dr. D este o institutie medicala din Timisoara de monospecialitate, unde se practica investigatii si consultatii endocrinologice pediatrice si de adulti. Cu toate acestea, exista o multime de servicii care sunt desfasurate in cadrul centrului, care merita amintite: evacuarea chisturilor tiroidiene, marcarea tumorilor maligne mamare, evacuarea chisturilor mamare, citologie tiroidiana, punctii tiroidiene ecoghidate, endocrinologie ginecologica, ecografie Doppler 4D, elastografie mamara, ecografie ductala, elastografie tiroidiana etc. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile sunt efectuate ireprosabil, fiind generate rezultate prompte. Echipa de medici endocrinologi este formata din: prof. univ. dr. Dana Stoian, dr. Magdalena Salapa, medici primari, conf. univ. dr. Corina Paul, asist. univ. dr. Andreea Borlea si dr. Luciana Moisa Luca, medici specialisti. 

Consultatia de endocrinologie pediatrica este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, multumita calitatii superioare a serviciilor. Colectivul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, profesionisti si empatici, mai ales atunci cand interactioneaza cu cei mici, asigurandu-le o atmosfera prietenoasa. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, asigurand investigatii precise si rapide. Din pacate, exista si cateva recenzii negative, majoritatea acordate din cauza comunicarii deficitare dintre pacienti si personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. D
Vezi Pareri

2. Centrul Neoped

Neoped este un centru medical multidisciplinar din Timisoara care cuprinde si specialitatea de endocrinologie pediatrica. Colectivul medical este multispecializat, bine pregatit si experimentat, avand o abordare moderna si prietenoasa pentru pacientii copii. In departamentul de endocrinologie pediatrica isi desfasoara activitatea un medic priceput, dr. Giorgiana Brad, medic primar in pediatrie si medic specialist in endocrinologie, avand competenta de a efectua ecografie generala. Aceasta si-a dobandit experienta vasta in domeniu in cadrul anilor de practica si de munca in diverse unitati spitalicesti de renume, devenind experta in endocrinologie pediatrica. Datorita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toate investigatiile si consultatiile de specialitate sunt efectuate intr-o maniera ireprosabila.

Costul unei consultatii de endocrinologie pediatrica este de 180 lei.

Clinica medicala din Timisoara destinata, in principiu, serviciilor pediatrice a primit numeroase recenzii pozitive, multumita serviciilor de calitate, dar si impresiei placute oferite parintilor. Departamentul de endocrinologie pediatrica este echipat in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente calitative, dispunand totodata de un medic primar in pediatrie si specialist in endocrinologie de exceptie. In plus, atmosfera este primitoare, iar investigatiile ireprosabile. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu strictete.

Concluzii

Ai observat in ultima vreme ca fiul sau fiica ta prezinta anumite simptome specifice unor tulburari endocrine si vrei sa mergi la un cabinet de endocrinologie pediatrica in Timisoara pentru o consultatie? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor de ajutor pentru a afla concret care este problema de care copilul tau sufera, dar si ce tratament i se recomanda.