Meniu

Endocrinologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o diagnosticare corecta si o tratare eficienta a afectiunilor sistemului endocrin trebuie sa te asiguri ca te adresezi unei clinici specializate in endocrinologie in Ploiesti, unde poti interactiona  cu un medic priceput si competent. Afectiunile experimentate la nivelul sistemului endocrin pot fi de-a dreptul complexe, impactand sanatatea generala a corpului, dar si starea de spirit. Din acest motiv, exista o multime de persoane care, din cauza dereglarilor hormonale, se confrunta cu episoade severe de depresie si anxietate. Pentru evitarea unor astfel de situatii, este important sa vorbesti cu un medic specialist, care sa fie capabil sa te indrume corect.

Daca esti in cautarea celui mai bun medic endocrinolog din Ploiesti, iti recomandam sa mai petreci cateva momente in cadrul acestui articol, pentru ca, in cele de mai jos ti-am pregatit o lista cu cinci centre medicale la care poti apela cu incredere. Fie ca sunt multidisciplinare si cuprind aceasta specialitate, fie ca sunt cabinete care se axeaza doar pe endocrinologie, vei avea sansa de a opta pentru un act medical de calitate.

Care este pretul unei consultatii de endocrinologie in Ploiesti?

Este adevarat ca, inainte de a te adresa unei clinici care cuprinde specialitatea de endocrinologie in Ploiesti, cel mai bine ar fi sa afli si care sunt preturile aplicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Cum nu toate clinicile isi afiseaza tarifele in mediul online, vrem sa iti venim in ajutor cu tabelul de mai jos, in care iti prezentam preturile actualizate ale serviciilor pe care le presteaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii si consultatii de specialitate
 • Personal respectuos, amabil si profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Atmosfera placuta si primitoare
 • Personal calficat la receptie
Novus Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Diagnostic corect si plan eficient de tratament
 • Colectiv format din medici primari si specialisti
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Investigatii precise si rapide
 • Nerespectarea programarilor
Policlinica cu Plata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Diagnosticare corecta si tratare eficienta
 • Personal cu experienta vasta, empatic si cu bun simt
 • Aparaturi performante
 • Investigatii ultrasonografice
 • Policlinica autorizata si certificata
Centrul Andodent
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Medici specialisti bine pregatiti, amabili si respectuosi
 • Investigatii ireprosabile si consultatii de specialitate
 • Atitudine prietenoasa
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Decalarea programarilor
As Medical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Cadre medicale implicate, competente si bine pregatite
 • Aparaturi si dispozitive de o performanta inalta
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 centre specializate in endocrinologie in Ploiesti

Daca locuiesti in Ploiesti si vrei sa te programezi pentru o consultatie de endocrinologie la una dintre clinicile din oras, iti recomandam sa le iei in considerare pe cele prezentate ulterior. Pe langa buna pregatire a medicilor si asistentelor, clinicile se remarca si prin dotari impresionante. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Laurus Medical

Laurus Medical Ploiesti este o clinica multidisciplinara spre care isi indreapta atentia o multime de pacienti, datorita faptului ca au si posibilitatea de a beneficia de o consultatie de endocrinologie efectuata de un personal medical de incredere. Printre serviciile oferite de clinica merita amintite si: consultatia de endocrinologie, sexologie-andrologie, ecografie endocrina (san / tiroida / suprarenale / pelvis) si interpretare DEXA. Medicul care face parte din departamentul de endocrinologie si care are o buna pregatire in domeniu este dr. Cristian Deciu, medic specialist. Doctorul are competenta de a trata o multime de afectiuni endocrine ca: hipertiroidiile, hipotiroida, tiroida cronica autoimuna, tiroida subacuta, hiperparatiroidism, hipoparatiroidism, insuficienta corticosuprarenala, osteoporoza, obezitate, prolactinom, tulburari ale ciclului menstrual etc.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 200 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii, pacientii si-au exprimat, de cele mai multe ori, multumirea pentru serviciile si actul medical ireprosabil de care au beneficiat. Investigatiile si consultatiile efectuate sunt de specialitate, personalul este respectuos, implicat si amabil, iar aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, pentru generarea unor rezultate precise si rapide. In plus, atmosfera este primitoare, mai ales datorita personalului de la receptie, care ofera indicatiile necesare tuturor pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Novus Medical

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, clinica Novus Medical din Ploiesti pune la dispozitia pacientilor multiple specialitati, printre care se numara si endocrinologia. Si-a inceput activitatea in anul 2006, capatand notorietate in oras. Unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, spre bucuria pacientilor asigurati care pot beneficia de servicii decontate. Colectivul medicilor de endocrinologie este reprezentat de dr. Oana Cristina Dascalescu, medic primar in diabet zaharat, nutritie, boli metabolice si medic specialist in endocrinologie alaturi de dr. Simona Jercalau, medic primar in endocrinologie, competenta ecografie endocrina. Cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, investigatiile si procedurile medicale aplicate sunt precise.

Consultatia de endocrinologie este de 150 lei.

Serviciile efectuate, diagnosticul stabilit si planul elaborat de tratament sunt la standarde superioare, conform recenziilor publicate in mediul online. Colectivul medical este format din medici primari si specialisti, cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta in tratarea eficienta a pacientilor. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, asigurand desfasurarea unor investigatii precise si rapide. Cu toate acestea, au fost intampinate dificultati cu privire la respectarea programarilor.

3. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata din Ploiesti ajuta pacienti cu diverse probleme de sanatate, punandu-le la dispozitie medici competenti si calificati in aplicarea consultatiilor de endocrinologie la standarde superioare. In departamentul acestei specialitati isi desfasoara activitatea doi medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Cristina Blot si dr. Emilia Cristache, medici specialisti. Pe langa consultatia de specialitate, cadrele medicale au competenta de a realiza si ecografii endocrine, prin intermediul aparaturilor performante si moderne, cu scopul de a stabili un diagnostic precis. Ulterior, doctorii recomanda si scheme personalizate de tratament, pentru vindecarea eficienta a patologiei endocrine. Unitatea medicala organizata in baza OUG 124/2004 sub forma de societate civila medicala si certificata ISO 9001:2015, oferind pacientilor servicii de incredere si de calitate.

Costul unei consultatii de endocrinologie este de 180 lei, in timp ce un control este de 90 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, Policlinica cu Plata acorda pacientilor servicii calitative de diagnosticare si tratare eficienta, indiferent cat de severa este problema de sanatate. Personalul medical din cadrul departamentului de endocrinologie este empatic, cu bun simt, bine pregatit si experimentat, avand competenta de a efectua consultatii de specialitate. Cu ajutorul aparaturilor performante, investigatiile ultrasonografice au capacitatea de a genera imagini la o rezolutie ridicata. 

4. Centrul Andodent

Centrul Andodent din Ploiesti desfasoara o activitate multidisciplinara, printre specialitatile pe care le cuprinde numarandu-se si endocrinologia. Centrul medical ofera sprijin si ajutor de specialitate pacientilor inca din 2006, ajungand in prezent sa cuprinda 20 de specialitati si peste 60 de cadre medicale. Acesta se afla in relatii contractuale si cu CAS, oferind pacientilor urmatoarele servicii decontate: diabet / nutritie, ginecologie si medicina de familie. Colectivul este format din medici specialisti, competenti in diagnosticarea corecta, dar si in elaborarea unui tratament personalizat. Echipamentul utilizat este performant, centrul medical folosind aparaturi de la branduri de incredere ca Nixon – Japonia, Voluson – SUA, Siemens – Germania si Planmeca – Finlanda.

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 150 lei.

Clinica medicala a primit numeroare feedback-uri pozitive din partea pacientilor, pentru ca au avut sansa de a primi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Personalul format din medici specialisti acorda atentie tuturor pacientilor, indiferent de patologiile de care sufera si, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, efectueaza investigatii ireprosabile. Pe langa buna pregatire a cadrelor medicale se remarca si bunul simt, amabilitatea, dar si atitutinea prietenoasa pe care o au atunci cand interactioneaza cu pacientii. Din pacate, uneori programarile sunt decalate.

5. As Medical

Clinica As Medical din Ploiesti acopera o plaja larga de specialitati, printre care se numara si endocrinologia. Unitatea medicala se afla si in contract cu CAS PH, pacientii reusind sa beneficieze de o consultatie endocrinologica in mod gratuit, doar cu ajutorul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Medicul specialist in endocrinologie, dr. Andreea Croitoru, are competenta de a diagnostica, dar si de a trata eficient afectiuni endocrine. Cu ajutorul echipamentelor care se afla in dotarile institutiei medicale, serviciile si investigatiile efectuate sunt ireprosabile.

O consultatie de endocrinologie la medicul specialist de la clinica As Medical este de 220 lei, iar un control de rutina este de 150 lei.

Implicarea cadrelor medicale, competenta si buna pregatire a acestora sunt calitati profund apreciate de pacienti. Colectivul cu experienta vasta in domeniu reuseste sa desfasoare un act medical ireprosabil, avand la dispozitie aparaturi si dispozitive de o performanta inalta. Astfel, diagnosticul identificat si planul de tratament elaborat de medic sunt precise si eficiente. Singurul minus este ca, in unele cazuri, comunicarea dintre pacient si personalul de la receptie este deficitara.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de endocrinologie in Ploiesti pentru a beneficia de o consultatie de specialitate si un diagnostic precis? Atunci institutiile medicale pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de un real ajutor, datorita echipelor medicale bine pregatite, dar si datorita dotarilor perfomante care sunt folosite in investigatii.