Meniu

Endocrinologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la un cabinet de endocrinologie din Resita, dar nu stii catre care institutii medicale ar trebui sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi cateva dintre optiunile pe care ti le punem la dispozitie. In mod clar nu-i de gluma atunci cand suspectezi ca te confrunti cu anumite afectiuni sau patologii endocrine, pentru ca, daca sunt lasate netratate sau nu primesc un tratament adecvat, exista oricand riscul sa degenereze in boli si mai periculoase. Daca printre simptomele pe care le manifesti se numara si tulburarile de greutate, modificarile bruste de stari si pofta excesiva de dulce, adreseaza-te in cel mai scurt timp posibil medicului endocrinolog.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta doua cabinete de endocrinologie din Resita, unde vei putea sa discuti la modul cel mai serios cu un personal medical competent. Stim ca nu sunt atat de multe variante disponibile, dar medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestor unitati medicale au o buna pregatire in domeniu.

Cat trebuie sa platesti pentru o consultatie de endocrinologie in Resita?

Inainte de a merge la o consultatie de endocrinologie in Resita iti recomandam sa te documentezi cu acuratete cand vine vorba de serviciile oferite, dar si de preturile aplicate. Din fericire, tabelul de mai jos iti prezinta care sunt tarifele practicate, dar si care sunt numele clinicilor la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical corect
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise si diagnostic precis
 • Plan eficient de tratament
 • Ambianta placuta
Clinica Dr. Olaru
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Profesionalism, pricepere si experienta vasta
 • Aparaturi performante si moderne
 • Medici bine pregatiti
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in endocrinologie in Resita

Daca vrei sa iti faci programare la un medic endocrinolog in Resita, ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau. Iata care sunt dotarile acestora, cat de bine pregatite sunt cadrele medicale si cat de eficiente sunt tratamentele recomandate, conform recenziilor pacientilor:

1. Vestmed

Vestmed din Resita are vechime in domeniu, fiind prima clinica privata din oras, unde pacientii pot opta pentru diverse servicii medicale, printre care se numara si consultatia de endocrinologie. Echipa de medici este bine pregatita si este formata din: dr. Cerasella Jurca, dr. Andreea Borlea si dr. Roxana Brebu. Acestea sunt competente in efectuarea investigatiilor ultrasonografice, prin intermediul carora pot stabili un diagnostic precis, dar si un tratament eficient. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatia de specialitate, ecografia la regiunea cervicala anterioara, interpretarea analizelor medicale, consilierea nutritionala, eliberarea adeverintelor medicale si eliberarea referatului medical. La capitolul dotari, clinica este echipata cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile ofera imagini cu o rezolutie ridicata.

Tariful aplicat pentru consultatie de endocrinologie este de 150 lei, iar controlul este de 120 lei.

Principalul aspect pe care pacientii il apreciaza la institutia medicala Vestmed este organizarea ireprosabila a intregului act medical. Multumita aparaturilor de ultima generatie, investigatiile sunt precise, iar diagnosticul stabilit este concret, iar planul de tratament elaborat de medici este eficient. Echipa medicala da dovada de implicare si o buna pricepere in desfasurarea serviciilor medicale, iar ambianta din cabinet este una placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Olaru

Clinica Dr. Olaru este un centru modern din Resita, in care pacientii se pot programa la un medic endocrinolog cu o buna pregatire in domeniu. Fiind la standarde europene, automat si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, pentru intreprinderea unor investigatii precise. Departamentul de endocrinologie este reprezentat de dr. Cerasella Petronela Vit, medic specialist, competent in stabilirea unui diagnostic corect, dar si a unui plan bine pregatit de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de endocrinologie este de 140 lei.

Profesionalismul, priceperea si experienta vasta in domeniu sunt principalele aspecte care au fost apreciate la clinica dr. Olaru din Resita. Dotarile sunt superioare, medicii sunt bine pregatiti, diagnosticarea se desfasoara ireprosabil, iar tratamentul stabilit este eficient. 

Concluzii

Clinicile de endocrinologie din Resita pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt doua optiuni pe care le poti lua in considerare pentru a primi ingrijirile necesare daca te confrunti cu patologii endocrine. Datorita dotarilor superioare, toate consultatiile si investigatiile efectuate sunt corecte, avand sansa de a afla care este problema de care suferi, dar si care solutie este mai potrivita, conform medicului de specialitate