Meniu

Endocrinologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Experienta dintr-un cabinet de endocrinologie din Slatina poate fi una placuta si benefica, daca il alegi cu atentie. Trebuie sa primeze in alegerea ta ca personalul sa fie profesionist si bine pregatit, echipamentele medicale sa fie performante, iar comunicarea sa fie eficienta.

Pentru a te ajuta sa identifici un astfel de cabinet, iti prezentam, in articolul de fata, cele mai apreciate si mai bine cotate clinici din Slatina, care furnizeaza, printre altele, si servicii de endocrinologie. In fiecare dintre aceste locatii vei descoperi medici cu experienta si cu o pregatire solida in domeniu, precum si dotari tehnice de ultima generatie, care fac ca diagnosticul si monitorizarea sa fie precise si eficiente.

Cat costa consultatia de endocrinologie in Slatina?

O consultatie de endocrinologie, in clinicile din Slatina, are tarife diferite. In tabelul urmator poti vizualiza aceste preturi, astfel incat sa stii ce buget sa aloci pentru vizita la endocrinolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Specialitati medicale numeroase
 • Cabinet de endocrinologie
 • Doi medici endocrinologi
 • Echipamente medicale performante
 • Nu se respecta programarile
Policlinica Promed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici cu experienta
 • Diverse specialitati medicale
 • Servicii pentru toate varstele
 • Cabinet de endocrinologie cu ecograf Doppler color performant
 • Curatenie
 • Nu se respecta orele de programare
Dana Gyn Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Consultatii si investigatii endocrinologice
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala performanta
 • Clinica moderna si curata
Centrul Pheonix
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Multiple specialitati medicale
 • Trei medici endocrinologi
 • Contract cu CAS
 • Personal amabil si profesionist
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
Regina Maria
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Patru medici endocrinologi
 • Servicii de endocrinologie pentru copii si adulti
 • Ecografii de tiroida si alte tipuri de ecografii
 • Numeroase specialitati medicale
 • Preturi mai mari fata de alte clinici
 • Decalaj la programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si al cabinetelor de endocrinologie din Slatina

Consulta clasamentul de mai jos pentru a identifica servicii de endocrinologie moderne in Slatina si cu un bun raport calitate-pret. Citeste toate informatiile cu atentie si vei avea sansa sa descoperi un doctor endocrinolog din Slatina care sa se incadreze in preferintele si exigentele tale.

1. Lisimed

Sunt doi medici endocrinologi in cadrul Lisimed Slatina: dr. Alexandra Stancu si dr. Claudia Trita. Cabinetul de endocrinologie este dotat cu un ecograf performant, prin intermediul caruia medicii pot realiza ecografii de tiroida. Pe langa aceasta investigatie relevanta pentru diagnosticul si monitorizarea afectiunilor endocrine, specialistii mai ofera si consultatii si recomandari terapeutice. Pot vizita acest cabinet persoanele cu afectiuni tiroidiene sau hipofizare si cu tulburari ale metabolismului calcic, cum sunt: osteoporoza, osteomalacia, obezitatea, infertilitatea.

Pretul unei consultatii la acest cabinet de endocrinologie din Slatina este de 170 de lei.

Multi dintre pacientii care au postat recenzii in mediul online se declara incantati de serviciile Lisimed. Acestia spun ca amabilitatea si profesionalismul cadrelor medicale, rabdarea fata de fiecare om, aparatura moderna si varietatea serviciilor medicale sunt punctele forte ale centrului medical in fata concurentei. Sunt notate insa si cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se respecta orele de programare. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

2. Policlinica Promed

Si in cadrul Policlinicii Promed din Slatina sunt oferite servicii de endocrinologie. Aceasta policlinica a fost infiintata in 2001, cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate in Slatina si s-a dezvoltat in timp, diversificandu-si activitatea. In cabinetul de endocrinologie se afla un ecograf Doppler color de inalta rezolutie, cu care pot fi diagnosticate cu usurinta si precizie bolile endocrine. Medicul endocrinolog care activeaza in acest cabinet este dr. Laura Geanina David, medic primar endocrinolog care efectueaza consultatii, ecografii genitale, de san si tiroidiene si intocmeste referat medical.

Pretul unei consultatii endocrinologice este de 150 de lei. 

Pentru o mare parte dintre pacienti, medicii de la Promed reprezinta un etalon, in ceea ce priveste profesionalismul si calitatea serviciilor medicale din Slatina. Amabilitatea, rabdarea si respectul de care dau dovada fata de pacienti ii determina pe acestia din urma sa-i recomande. Tot la capitolul „aprecieri” au fost punctate si: buna organizare, dotarile la nivel european, curatenia. Au fost mentionate in recenzii si cateva nemultumiri, cum ar fi aceea ca nu se respecta orele de programare.

3. Dana Gyn Med

In Centrul Medical Dana Gyn Med din Slatina functioneaza un cabinet de endocrinologie, in care se afla dr. Alexandra Khalid, medic specialist endocrinolog cu competenta in ecografie. Astfel, serviciile oferite includ: consultatii endocrinologice, ecografii de tiroida si punctie biopsie tiroidiana, acolo unde este cazul. Centrul medical este localizat in centrul Slatinei si acopera numeroase specialitati: cardiologie, obstetrica-ginecologie, medicina interna, anatomie patologice, hematologie, ecografie. Medicii au o inalta pregatire profesionala si sunt ajutati in activitatea lor de echipamente medicale moderne.

Pretul consultatiei este de 200 de lei.

In majoritatea recenziilor, oamenii vorbesc la superlativ despre acest centru medical din Slatina. Sunt apreciate atat buna pregatire si calitatea medicilor cu experienta, cat si conditiile moderne din clinica si aparatura de  ultima generatie.

4. Centrul Pheonix

Din cadrul Centrului Phoenix din Slatina face parte si un departament de endocrinologie, unde isi desfasoara activitatea trei medici specialisti: dr. Mihaela Scheau-Fodor, dr. Mihail Madian Necula si dr. Oana Peca. Atat serviciile de endocrinologie din ambulator, cat si cele de spitalizare de zi sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Reteaua Phoenix este prima retea privata de clinici care deserveste pacientii publici si privati din regiunea Olteniei. Sediul sau principal a fost infiintat in anul 2009 in Craiova. Medicii sunt recunoscuti pentru profesionalismul si experienta lor, iar echipamentele medicale care doteaza centrul sunt de ultima generatie.

O consultatie are un tarif de 150 de lei.

Slatinenii sunt, in general, multumiti, de serviciile Centrului Medical Phoenix, spunand ca personalul este intelegator, zambitor si profesionist, iar clinica este bine dotata si ingrijita. De asemenea, oamenii mai sunt incantati si de faptul ca multe dintre servicii sunt decontate, dar si ca se remarca o buna organizare in clinica. Sunt enumerate si cateva nemultumiri ale pacientilor, si anume ca nu se respecta programarile sau ca timpul de asteptare este mare inclusiv in cazul recoltarilor pentru analizele medicale.

5. Regina Maria

Si la Regina Maria Crisan Slatina poti gasi un medic endocrinolog din Slatina care ofera consultatii si efectueaza investigatii de specialitate. In aceasta locatie sunt, mai exact, patru medici specializati in endocrinologie, printre care dr. Claudia Trita, medic primar, care, pe langa consultatii si controale, mai efectueaza si ecografie mamara unilaterala si bilaterala, precum si ecografie de tiroida. Dr. Amel Cirla este de asemenea medic endocrinolog in aceasta policlinica, avand competente in ecografie si in endocrinologie pediatrica.

Costul unei consultatii de endocrinologie este de 255 de lei.

Profesionalismul medicilor si al asistentelor de la aceasta policlinica este laudat in recenziile pacientilor. Oamenii subliniaza ca au fost convinsi sa revina in locatie, datorita serviciilor de calitate si amabilitatii cu care au fost intampinati. Sunt si persoane nemultumite de experienta traita in aceasta clinica si care spun ca preturile sunt mari si ca nu se respecta ora programarii.

Concluziile noastre

O consultatie de endocrinologie la un medic din Slatina iti poate oferi un raspuns concret in cazul in care ai suspiciunea ca suferi de o afectiune hormonala sau endocrina. Evaluandu-ti simptomele, prin examinarea fizica si, daca este nevoie, prin investigatii suplimentare, doctorul endocrinolog poate identifica si diagnostica afectiunea.

Sunt mai multe simptome care anunta o probleme de aceasta natura: oboseala excesiva, piele urcata, crestere in greutate inexplicabila, depresie, sete excesiva etc. Ia atitudine si mergi la medicul endocrinolog pentru a depista cauza acestor neplaceri! In Slatina sunt medici cu experienta care te pot ajuta sa identifici cauza si sa o tratezi pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.