Meniu

Endocrinologie Suceava 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care iti doresti sa beneficiezi de o consultatie de endocrinologie in Suceava, dar n-ai idee care sunt clinicile in portofoliul carora se regaseste si aceasta specializare, articolul de fata iti vine ajutor! Pe langa scurta prezentare a clinicilor din oras, citind randurile de mai jos iti vei face o idee concreta in legatura cu modul in care acestea isi desfasoara activitatea. 

Spre exemplu, indiferent ca este vorba de o clinica din Suceava sau dintr-un alt colt al tarii, oamenii isi doresc sa stie cat mai multe informatii despre medicii care urmeaza sa se ocupe de cazul lor. Un alt aspect important este aparatura din dotare, intrucat rezultatele de calitate superioara in cazul investigatiilor se pot obtine doar cu echipament performant. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Suceava?  

Bugetul este un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere, atunci cand alegi un cabinet de endocrinologie in Suceava, intrucat preturile nu sunt intotdeauna aceleasi. Exista clinici care pun la dispozitia persoanelor interesate diverse pachete de servicii, dar si clinici care colaboreaza cu diverse case de asigurari. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea sumele de la care pornesc: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FizioMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala ultramoderna
 • Medic specialist
 • Contract CNAS
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
Artio
160 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 160 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica ICD
160 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 160 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medic specialist
 • Locatia centrala
 • Experienta ampla in domeniu
 • Program flexibil
 • Diversi parteneri
Alma Clinic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente medicale performante
 • Medici specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Aglomeratie
 • Timp de asteptare indelungat
Cabinetele „Areni”
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Aparatura medicala performanta
 • Experienta mare in domeniu
 • Contract CJAS
 • Programarile nu se respecta
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Suceava 

Topul de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru a gasi cel mai bun endocrinolog din Suceava, intrucat in cadrul clinicilor selectate isi desfasoara activitatea medici bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Mai mult decat atat, pentru a-ti oferi o privire de ansamblu asupra clinicilor din oras, am inclus si un paragraf dedicat experientei traite de pacientii care le-au vizitat:  

1. FizioMed

Activitatea Centrului Medical FizioMed a inceput in mod oficial in 2013, iar de atunci si pana in prezent a continuat sa-si extinda echipa, pentru ca pacientii sa poata beneficia si de expertiza unui endocrinolog in Suceava. De aceasta ramura se ocupa Dr. Andreea Hrituc, medic specialist, cu competenta in ecografie endocrina, care a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, iar pe urma a efectuat rezidentiatul in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta. De asemenea, medicul se afla in contract cu CNAS, asa ca persoanele interesate pot beneficia de o consultatie de specialitate la un pret accesibil. Tot ce trebuie sa faca in acest sens este sa aduca biletul de trimitere, eliberat de medicul de familie sau de un medic specialist. De asemenea, exista diverse abonamente pentru adulti, copii sau de tip corporate la care oamenii pot apela. 

Costul consultului endocrinologic, care include si ecografia tiroidiana, este de 200 de lei.

Echipa din cadrul Centrului FizioMed este apreciata in mod deosebit pentru profesionalism, amabilitate si rabdare. Aceste aspecte contribuie la o interactiune cat mai placuta intre pacient si personalul medical. Nici curatenia impecabila nu este trecuta cu vederea, intrucat aceasta contribuie la conditiile optime de confort si siguranta de la centru. 

Vezi parerile pacientilor despre FizioMed
Vezi Pareri

2. Artio  

O alta clinica la care pacientii pot gasi un endocrinolog bun in Suceava este clinica Artio, al carei scop este de a le oferi oamenilor o cat mai buna calitate a vietii, prin intermediul unor servicii medicale de calitate superioara. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Ana Maria Badea si Dr. Catalin Pinzaru, medici specialisti endocrinologi, iar serviciile pe care le pun la dispozitia pacientilor sunt consultatia de specialitate, controlul, ecografia endocrina si punctia tiroida. Efectuarea investigatiilor este posibila datorita aparaturii de ultima generatie din dotarea clinicii. Chiar daca echipa este una tanara in cea mai mare parte, in cadrul ei se afla si medici cu experienta in domeniu.

Pretul consultatiei de endocrinologie variaza intre 160 si 200 de lei. 

Cele mai multe persoane care au vizitat clinica Artio au avut parte de o experienta buna, datorita personalului profesionist, amabil si deschis. Clinica este foarte curata, intrucat masurile de igiena sunt respectate cu strictete, in scopul de a crea un mediu cat mai sigur pentru cei care aleg serviciile clinicii. Atmosfera este si ea una placuta.  

3. Clinica ICD  

Clinica ICD a aparut din dorinta de a le oferi oamenilor posibilitatea de a obtine un diagnostic corect, precum si un plan de tratament eficient, indiferent ca au nevoie de ajutorul unui doctor endocrinolog din Suceava sau de al unui alt specialist. Clinica este dotata cu aparatura performanta, care sustine realizarea serviciilor efectuate de personalul medical. Din echipa clinicii face parte Dr. Catalin Pinzaru, medic specialist in endocrinologie, iar serviciile de care pot beneficia oamenii sunt consultatia de specialitate, ecografia tiroidiana si punctua tiroidiana, sub ghidaj ecografic. Programul clinicii este unul flexibil si include chiar si ziua de sambata. 

Cu privire la pretul consultatiei, acesta variaza intre 160 si 200 de lei. 

Cuvintele folosite de mai multi pacienti pentru a descrie modul in care au fost tratati in timpul vizitei la clinica sunt profesionalismul si dedicarea. La acestea se mai adauga punctualitatea si seriozitatea: de la programare si pana la consultatia propriu-zisa, totul decurge ca la carte. De asemenea, locatia clinicii este una centrala, asa ca accesibilitatea nu reprezinta o problema din acest punct de vedere. Spatiul este unul curat si ingrijit. 

4. Alma Clinic 

Tot pentru a beneficia de expertiza unui Dr. endocrinolog in Suceava, persoanele interesate mai au ca optiune Alma Clinic. Cei trei medici specialisti care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Claudia Miron, Dr. Alexandru Florescu si Dr. Ana Maria Badea. Pachetul la care au acces oamenii care aleg serviciile clinicii este alcatuit din consultatia efectuata de medicul specialist si ecografia tiroidiana. Spatiul in care se efectueaza serviciile este unul spatios si modern, in care se pune accent pe confortul pacientului. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon. Investitiile initiale au permis dotarea clinicii cu echipamente medicale performante, care sa ofere sprijin in efectuarea chiar si celor mai complexe investigatii. 

O consultatie de specialitate costa 180 de lei. 

Experienta placuta de care au avut parte mai multe persoane in cadrul clinicii Alma se datoreaza seriozitatii si respectului de care dau dovada medicii care fac parte din echipa. De asemenea, clinica este foarte curata. Un minut legat de activitatea clinicii este timpul indelungat de asteptare, care a dus in mai multe randuri la nerespectarea programarilor facute de pacienti. 

5. Cabinetele Medicale Grupate „Areni”

Povestea Cabinetelor Medicale Grupate „Areni” a inceput in 1962, din dorinta oamenilor de a crea o unitate medicala multidisciplinara, care sa includa servicii de endocrinologie si nu numai in Suceava. Medicul care se ocupa de aceasta categorie de servicii este Dr. Georgiana Anca Tudurean Olteanu, care pe parcursul carierei a participat la diverse cursuri si congrese, pentru a fi la curent cu noutatile din domeniul endocrinologiei. Tot in ajutorul actului medical vine si aparatura medicala performanta din dotarea cabinetelor. Serviciile medicale pot fi decontate datorita contractului pe care cabinetul il are cu CJAS, asa ca oamenii pot obtine consultatiile de care au nevoie la preturi mult mai accesibile sau chiar in mod gratuit. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 190 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul cabinetului au adus cuvinte de lauda la adresa locatiei si a portofoliului variat de servicii medicale la care au acces. In acelasi timp, clinica este destul de veche si are nevoie de o renovare. Au existat si situatii in care programarile facute de pacienti n-au fost respectate, ceea ce a rezultat intr-o aglomeratie. 

Concluzii

In final, pentru a beneficia de expertiza unui medic endocrinolog in Suceava, clinicile de mai sus iti stau la dispozitie cu echipe formate din specialisti, care dispun de diverse competente si de aparatura performanta. Dupa ce ai ales varianta pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine, tot ce ramane de facut este sa te programezi, iar mai apoi sa te prezinti la clinica.