Meniu

Endocrinologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista numeroase centre medicale si clinici specializate in endocrinologie in Targoviste, spre care te poti indrepta pentru o consultatie. Daca experimentezi stari de oboseala excesiva, probleme digestive, modificari de greutate, dereglari ale ciclului menstrual, anxietate, depresie si dificultati de somn, este posibil sa fie nevoie de o consultatie la medicul endocrinolog pentru a depista daca e vorba despre o disfunctie a glandei tiroide. 

Tulburarile endocrine se mai caracterizeaza prin marirea glandei tiroide, lucru vizibil prin aparitia gusei. Medicul de familie iti va recomanda sa mergi la endocrinolog daca suspecteaza existenta unei astfel de probleme. Poti face o programare la unui dintre medicii endocrinologi din Targoviste pentru un diagnostic precis si pentru a beneficia de o schema adecvata de tratament.

Unde poti face consultatia de endocrinologie in Targoviste?

Daca locuiesti in Targoviste sau in apropiere si ti s-a recomandat sa mergi la un medic specializat in endocrinologie, vei observa ca ai destul de multe optiuni. Majoritatea pacientilor vor sa stie ce costuri implica vizita la cabinetul de endocrinologie, motiv pentru care am alcatuit un tabel in care figureaza numele celor mai reputate unitati medicale si tariful pentru o consultatie de endocrinologie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alpha Medica
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Suport psihologic oferit pacientilor
 • Atmosfera primitoare
MedTropolis
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate superioara
 • Echipa de medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului si la detalii
 • Comunicare eficienta si explicatii amanuntite
 • Amabilitate
Puremed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Explicatii detaliate
 • Amabilitate si rabdare
 • Atitudine adecvata fata de pacient
Centrul MediPlus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism, respect si empatie
 • Rabdare si implicare
 • Atentie in stabilirea diagnosticului si tratamentului
 • Confort pentru pacient
 • Programarile se pot decala
MedLife
215 Ron
 • Pret Consultatie 215 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Colectiv bine organizat
 • Aparatura performanta
 • Atitudinea unor medici este nepotrivita
 • Programarile se suprapun
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun medic specializat in endocrinologie din Targoviste?

In Targoviste, poti gasi destul de rapid un medic specializat in endocrinologie. Acest oras gazduieste numeroase clinici, unde vin periodic pacienti care au fost deja diagnosticati cu tulburari endocrine si care au nevoie de monitorizare. 

Pentru diagnostic sau pentru monitorizare, poti sa iti faci programare la unul dintre urmatoarele cabinete de endocrinologie din Targoviste:

1. Alpha Medica

Alpha Medical este un centru integrat de medicina regenerativa si complementara din Targoviste, unde se programeaza multe persoane pentru consultatia de endocrinologie. Lista de servicii insumeaza numeroase domenii de ingrijire a sanatatii, de la endocrinologie si cardiologie, la cosmetica si medicina estetica. Este cel mai mare centru de acest gen din Romania si aduce la un loc un catalog variat de proceduri medicale si de infrumusetare. Calitatea actului medical este sustinuta de o retea de profesionisti, precum si de imbinarea aplicatiilor medicinei clasice cu tehnologiile avansate. Alpha Medical colaboreaza cu numerosi medici si specialisti, astfel incat sa poata oferi solutii adecvate inclusiv pentru afectiuni complexe. 

Consultatia de endocrinologie costa 180 lei.

La Alpha Medical se ofera servicii de inalta calitate, iar consultatiile si procedurile se desfasoara ca la carte. Asa reflecta parerile exprimate de pacienti in mediul online, unde au fost amintite mai multe calitati ale personalului medical: profesionalism, amabilitate si atitudine primitoare. In plus, colectivul ii incurajeaza pe pacienti si propune tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Alpha Medica
Vezi Pareri

2. MedTropolis

MedTropolis este o alta unitate medicala din Targoviste unde vei gasi medici specializati in endocrinologie. Cateva dintre celelalte specialitati medicale disponibile sunt pediatria, obstetrica-ginecologia, cardiologia si neonatologia. Aceasta clinica isi dedica serviciile sanatatii femeii si copilului, oferind servicii premium pentru fiecare etapa din viata pacientelor si utilizand aparatura medicala performanta. Echipa este formata din medici de elita care folosesc tehnologii de ultima generatie, iar consultatiile de endocrinologie sunt efectuate de catre dr. Luciana Oprea, medic specialist ce detine competente in ecografia endocrina si in osteodensitometrie. 

Consultatia in departamentul de endocrinologie costa 200 lei. 

Foarte multe persoane recomanda serviciile clinicii MedTropolis, unde spun ca au avut parte de o experienta medicala placuta. Aici profeseaza o echipa de medici bine pregatiti, care sunt amabili si atenti la nevoile pacientului si la detalii. Comunicarea dintre pacient si cadrele medicale este eficienta, fiind oferite detalii si explicatii intr-o maniera transparenta. 

3. Puremed

Puremed este o clinica medicala situata in Targoviste, unde se ofera servicii din multiple specialitati, printre care si endocrinologia. Pediatria, neuropsihiatria, oncologia si chirurgia vasculara sunt alte cateva arii terapeutice acoperite in lista de servicii. Acest centru medical a fost infiintat din dorinta de a asigura ingrijiri calitative pacientilor, obiectiv indeplinit cu ajutorul echipei de medici experimentati si al aparaturii moderne, in care s-au facut investitii constant de-a lungul anilor de activitate.

Pentru consultatie la medicul endocrinolog, vei plati 200 lei.  

In mediul online, au fost exprimate foarte multe pareri pozitive despre Puremed. Pacientii care au ales aceasta clinica sustin ca au intalnit medici profesionisti, care le-au oferit explicatii detaliate, care au dat dovada de amabilitate si rabdare. Serviciile medicale sunt de calitate si personalul are o atitudine adecvata fata de pacient, indiferent de varsta acestuia. 

4. Centrul MediPlus

Pe lista de servicii a centrului medical MediPlus se regasesc si consultatiile de endocrinologie, aceasta unitate medicala fiind una dintre cele mai populare din Targoviste. Misiunea centrului este de a oferi solutii medicale eficiente, lucru posibil datorita echipei formate din medici experimentati si datorita folosirii unor echipamente medicale de ultima generatie. La acest centru sunt disponibile aparate de imagistica medicala avansate, cu ajutorul carora se bifeaza rapiditatea si precizia in dianosticul unui spectru larg de afectiuni. Cabinetul de endocrinologie este la randul sau prevazut cu aparatura moderna si gazduieste medici profesionisti. 

Pretul unei consultatii in departamentul de endocrinologie este de 200 lei.

Zeci de pacienti si-au relatat in mediul online experienta avuta la MediPlus, iar cei mai multi dintre ei spun ca au beneficiat de profesionalism, respect, empatie, implicare si amabilitate din partea personalului. Pacientii sunt examinati cu rabdare si medicii acorda o foarte mare atentie cand vine vorba de stabilirea diagnosticului si tratamentului. Comportamentul cadrelor medicale este ireprosabil, acestea inspirand incredere si oferind toate detaliile cu privire la diagnostic, tratament si evolutia bolii. Pacientii se simt confortabil si ascultati de catre doctor. Ca dezavantaje, unii pacienti mentioneaza ca programarile se decaleaza. 

5. MedLife

Clasamentul celor mai bune clinici din Targoviste specializate in endocrinologie este completat de MedLife Polimed. Acest centru medical reuneste o gama variata de arii terapeutice, fiind disponibile consultatii medicale din mai multe specialitati, diverse investigatii de laborator si proceduri chirurgicale. Misiunea MedLife Polimed este de a oferi pacientilor solutii integrate de imbunatatire si mentinere a sanatatii, motiv pentru care a reunit o echipa de medici cu experienta si alti profesionisti din domeniul medical. De asemenea, s-au facut investitii in aparatura de ultima generatie, ca urmare a proiectului amplu de modernizare a centrului. 

Pretul unei consultatii la medic specialist in endocrinologie este de 215 lei.

Cei mai multi pacienti spun ca au avut o experienta buna la MedLife Polimed, unde au observat avantaje ca amabilitatea personalului, buna organizare a echipei si profesionalismul medicilor. Alte puncte forte sunt prezenta aparaturii performante si faptul ca pacientii sunt ascultati cu rabdare. Exista si pareri mai putin pozitive, de la pacienti ce reclama atitudinea unor medici si faptul ca uneori programarile se suprapun. 

Concluzii

Pentru depistarea si monitorizarea tulburarilor endocrine, poti sa te adresezi unui medic din Targoviste, specializat in endocrinologie. Reputatia acestuia, raportul calitate-pret si dotarile din clinica in care profeseaza sunt cateva aspecte dupa care sa te orientezi. Variantele de centre medicale prezentate anterior sunt optiuni de top ale oamenilor care locuiesc in acasta zona si care merg regulat la endocrinolog.