Meniu

Endocrinologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici la care sa te poti duce pentru o consultatie de endocrinologie in Timisoara, atunci ai ajuns la articolul potrivit! Probabil ca ai observat deja ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt numeroase, motiv pentru care n-ai idee unde sa suni mai intai. Citind articolul de fata vei afla informatii cheie legate de activitatea clinicilor din oras. 

In Timisoara isi practica meseria multi medici talentati si specialisti in domeniul endocrinologiei, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme din acest punct de vedere. In schimb, pentru a lua o decizia cat mai potrivita, nu strica sa te interesezi in privinta echipamentului utilizat de o clinica si a facilitatilor pe care aceasta ti le poate pune la dispozitie. 

Cat costa o consultatie de endocrinologie in Timisoara? 

Pretul unei consultatii la un endocrinolog din Timisoara nu este intotdeauna acelasi. Spre exemplu, la unele clinici, aceasta este inclusa intr-un pachet cu mai multe servicii, asa ca pretul o sa fie mai mare. Exista si medici care colaboreaza cu o casa de asigurari de sanatate, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la servicii medicale de calitate. Consulta tabelul: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrul Dr. D
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Atmosfera placuta
 • Servicii de calitate
Dr. Aljobory Center
2 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Confort si grija
 • Profesionalism
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate precise
 • Diagnosticare corecta
MedLife Medici's
3
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Contract CNAS
 • Diverse abonamente
 • Timp de asteptare mare
Clinica Jose Silva
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Curatenie
Dr. Oana Agoston
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura medicala moderna
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Confidentialitate
 • Timp indelungat de asteptare
Profilaxia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de endocrinologie in Timisoara 

Printr-o programare la una din clinicile de mai jos vei putea beneficia de expertiza unui endocrinolog bun din Timisoara. Dupa ce se familiarizeaza cu situatia ta, acesta iti va oferi indicatiile necesare pentru a trece cu bine peste simptomele care par sa nu-ti mai dea pace. Ideal este sa ai in vedere mai multe aspecte despre modul in care aceste clinici isi desfasoara activitatea:

1. Centrul Medical Dr. D

Centrul Medical Dr. D. ofera servicii complexe si complete de endocrinologie in orasul Timisoara, de la consultatii clinice, la stabilirea conduitei terapeutice. Pacientii pot opta pentru ecografia tiroidiana, mamara, tip hipertiroidie etc. De efectuarea serviciilor respective se ocupa o echipa formata din medici primari si specialisti endocrinologi, precum Dr. Corina Paul, Dr. Andreea Borlea, Dr. Magdalena Salapa, Dr. Moisa Luca Luciana etc. Actul medical este sustinut si prin tehnologia moderna pe care clinica o are in dotare. De asemenea, intrucat la clinica isi desfasoara activitatea si un medic pediatru, de servicii pot beneficia atat adultii, cat si copiii. 

Pretul unei consultatii de specialitate este de 250 de lei. 

Pacientii Centrului Medical Dr. D. au apreciat in mod deosebit profesionalismul si atentia de care au beneficiat in timpul in care au fost tratati. Personalul este amabil si implicat in nevoile pacientului, in scopul de a gasi solutie eficienta in timp util. Exista si aspecte neplacute legate de activitatea clinicii, cum ar fi faptul ca programarile nu se respecta. Nici personalul de la receptie nu se poate spune ca este pregatit pentru interactiunea cu pacientii care vin la centru. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. D
Vezi Pareri

2. Dr. Aljobory Medical Center

Daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de endocrinologie in Timisoara, iti recomandam sa iei in considerare Dr. Aljobory Medical Center, o unitate medicala multidisciplinara din oras care dispune de un personal profesionist. Echipa de medici la care poti apela cu incredere este compusa din doctori cu o buna pregatire si experienta vasta atat in diagnosticarea precisa a pacientilor, cat si in stabilirea unor solutii personalizate de tratament. Iata cine sunt cele doua cadre medicale: dr. Radu Stana, medic primar, competent in ecografie mamara si tiroidiana si dr. Andreea Borz, medic specialist, competenta in ecografie tiroidiana. Avand in vedere ca unitatea dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi ecograf, care asigura imagini clare, rezultatele obtinute sunt intotdeauna corecte, ceea ce contribuie la elaborarea unui act medical ireprosabil. Important de mentionat este si ca pacientii pot beneficia de consultatii gratuite, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS.

Pretul pentru o consultatia de specialitate la medicul specialist este de 200 lei, 160 lei consultatia de control, 220 lei ecografia tiroida, iar tarifele aplicate la medicul primar sunt: 220 lei consultatia de specialitate, 200 lei consultatia de control si 360 lei ecografia tiroida.

Clinica a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita nivelului ridicat de implicare a echipei de medici. Confortul, grija si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza cu incredere la cabinetul de endocrinologie, beneficiind de servicii ireprosabile la preturi accesibile. De asemenea, aparaturile ecografice utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca rezultatele obtinute sunt intotdeauna precise, iar diagnosticarea corecta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Center
Vezi Pareri

3. Clinica MedLife Medici’s  

Cea de-a doua clinica de endocrinologie din Timisoara la care pot apela oamenii este MedLife Medici’s, in cadrul careia isi desfasoara activitatea medici de top. Mai exact, de ramura de aceasta ramura se ocupa Dr. Andreea Toma, Dr. Roxana Brebu, Dr. Loredana Roma si Dr. Daniela Stiru. In gama de servicii sunt incluse consultatia de specialitate, a doua opinie, ecografia tiroida, elastografia mamara, elastografia tiroida, ecografia mamara etc. Serviciile pot fi obtinute la preturi accesibile, intrucat clinica se afla in contract cu CNAS. De asemenea, clinica le ofera pacientilor posibilitatea de a achizitiona un abonament pentru a beneficia de servicii medicale la preturi reduse, cum ar fi abonamentul Broze care ofera acces gratuit si nelimitat in caz de boala la consultatiile medicilor specialisti si primari din cadrul MedLife Medici’s. 

Pentru o consultatie de specialitate, pretul variaza intre 200 si 250 de lei, iar serviciile incluse sunt anamneza, examenul clinic si stabilirea planului terapeutic. 

Primul lucru pe care-l observa oamenii la Clinica MedLife Medici’s este designul interior modern si placut din punct de vedere estetic. Printre aspectele pe care pacientii le-au apreciat in timpul vizitei se numara promptitudinea, profesionalismul, implicarea si altruismul. Un aspect negativ este timpul de asteptare mare. Nici personalul de la receptie nu este suficient de pregatit, intrucat au existat mai multe neintelegeri din cauza lipsei de comunicare.  

4. Clinica Jose Silva  

Misiunea Clinicii Jose Silva este de a contribui la imbunatatirea starii de sanatate si a calitatii vietii a pacientilor, prin intermediul serviciilor de tip endocrinologie si nu numai in Timisoara. Cei trei medici specialisti in acest domeniu care isi desfasoara activitatea la clinica sunt Dr. Adnreea Borz, Dr. Reviczky Delia si Dr. Luciana Moisa-Luca. Cu privire la dotari, echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar personalul asigura conditii optime de confort si siguranta. Consultul de specialitate este inclus in doua pachete de servicii, alaturi de ecografia mamara bilaterala sau de ecografia tiroida. Pe langa aceste servicii, la clinica se mai efectueaza interpretarea analizelor, iar medicii ofera consiliere in privinta dietei. In timpul primei consultatii, pacientului ii vor fi adresate intrebari legate de medicatia actuala, istoricul familiei, diverse probleme medicale si obiceiuri alimentare, astfel incat medicii sa-si faca o idee despre situatia acestuia. 

Consultul de specialitate costa 200 de lei. 

Pacientii care au optat pentru serviciile Jose Silva au adus cuvinte de lauda asupra personalului calificat si profesionist. Mai mult decat atat, spatiul este curat si intim, ceea ce contribuie la atmosfera placuta din cadrul clinicii. In acelasi timp, exista intarzieri, iar timpul pe care medicii il acorda pacientilor nu este suficient.

5. Dr. Oana Agoston 

Un alt loc in care oamenii pot gasi un Dr. endocrinolog in Timisoara este clinica Dr. Oana Agoston, in cadrul careia se efectueaza servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate. Serviciile oferite de clinica sunt consultul de specialitate si ecografia tiroidiana. Diagnosticarea corecta si tratamentele de calitate sunt asigurate prin aparatura medicala moderna si o echipa formata din medici profesionisti. Programarile se pot face prin apel telefonic, iar unele in cazuri, prin simpla prezentare la clinica. De asemenea, personalul clinicii pune un accent deosebit pe confidentialitate, astfel incat pacientii sa se simta cat mai in siguranta in timpul vizitei.  

Pretul unei consultatii este de 200 de lei. 

Dupa cum au observat pacientii care au beneficiat de servicii in cadrul clinicii Dr. Oana Agoston, serviciile prestate sunt de calitate, iar personalul medical da dovada de profesionalism. Totusi, persoanele interesate sa-si faca o programare pentru o consultatie trebuie sa tina cont de faptul ca programul de pe site nu coincide cu cel afisat pe usa cabinetului. 

6. Profilaxia  

Ultima clinica de pe lista la care pacientii pot gasi un medic endocrinolog in Timisoara este Profilaxia. Pacientii pot opta pentru o simpla consultatie de endocrinologie sau pentru una care include si alte servicii de tip ecografie tiroidiana sau ecografie mamara. In portofoliul clinicii se mai regasesc analizele de laborator si dietele personalizate. De aceasta categorie de servicii se ocupa Dr. Daniela Amzar, medic primar in endocrinologie si Doctor in Medicina. Printre beneficiile de care se pot bucura cei care apeleaza la clinica Profilaxia se afla si garantia calitatii serviciilor prestate. Consultatiile se realizeaza doar cu programare. Sambata si duminica, medicii se ocupa de urgente tot in baza programarilor. 

Cu privire la pretul consultatiei de endocrinologie, acesta este de 250 de lei. 

In opinia celor care au vizitat Profilaxia, centrul medical ofera servicii de calitate, iar echipa din cadrul acestuia da dovada de politete si profesionalism. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi dintre acestia sa revina. 

Concluzii

Prin urmare, toti cei care au nevoie de serviciile unui cabinet de endocrinologie in Timisoara au posibilitatea sa se progameze la una din clinicile de mai sus pentru a beneficia de acestea. Exista optiuni accesibile pentru orice tip de buget, datorita contractelor incheiate cu diverse case de asigurari de sanatate. In plus, clinicile ofera diverse pachete de servicii, astfel incat sa poti obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru un plan de tratament!