Meniu

Endocrinologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cativa medici specializati in endocrinologie in Valcea care sunt apreciati pentru acuratetea diagnosticului, eficienta tratamentelor si pentru ecografiile de tiroida pe care le efectueaza. Acesti profesionisti activeaza in clinici private si utilizeaza echipamente medicale de ultima generatie, care ofera informatii exacte despre sanatatea sistemului endocrin.

In acest articol vei face cunostinta cu acesti medici endocrinologi si cu clinicile in care isi desfasoara activitatea. Astfel, chiar daca suferi de o problema hormonala, daca ai probleme de fertilitate sau tulburari asociate cu menopauza, vei putea afla la ce medic din Ramnicu Valcea sa te prezinti pentru a beneficia de un tratament personalizat.

Cat costa consultatia de endocrinologie in Valcea

Consultatia de endocrinologie are tarife diferite in Valcea, pentru ca preturile sunt influentate de diversi factori, de la experienta si pregatirea medicului, la serviciile suplimentare puse la dispozitie in cadrul consultatiei. Tabelul de mai jos prezinta tarifele percepute de principalele clinici din oras cu servicii de endocrinologie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Iulia Iacob
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic specialist endocrinolog cu experienta
 • Ecografie de tiroida
 • Ecograf performant
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Servicii medicale pentru toate varstele
Dr. Ileana Coamesu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic primar endocrinolog, doctor in medicina
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Ecografie de tiroida
 • Centru medical cu diverse specialitati
 • Consultatii in regim privat sau decontate de CAS
AFYA Clinik
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Tehnici medicale inovative
 • Medici cu experienta si orientati catre nevoile pacientilor
 • Locatie accesibila
 • Ofera posibilitati de parcare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete de endocrinologie din Valcea

In continuare iti prezentam serviciile de endocrinologie din Valcea in functie de cabinetele si clinicile in care acestea sunt puse la dispozitie. Urmareste aceste informatii si revino la ele ori de cate ori vei avea nevoie, pentru tine, pentru membrii familiei sau pentru cunostintele care pot avea nevoie de o consultatie la endocrinolog in Ramnicu Valcea. 

1. Dr. Iulia Iacob

Dr. Iulia-Mihaela Iacob este medic specialist endocrinolog in Ramnicu Valcea si poate fi gasita la Clinica Medicala Geronto Health Care si la Clinica Rapitest. Domeniile sale de activitate sunt: ecografia tiroidiana, afectiunile tiroidiene, hipotalamo-hipofizare, osteoporoza, afectiuni ale glandelor suprarenale, hipertensiunea arteriala secundara cu cauze endocrine, sindromul ovarelor polichistice. Serviciile acestui medic cu experienta sunt oferite in sistem privat si se adreseaza deopotriva copiilor, adolescentilor si adultilor. 

Pretul unei consultatii la acest cabinet de endocrinologie din Valcea este de 150 de lei.

Pentru profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii de care a dat dovada acest medic in relatia cu pacientii sai, acestia din urma o recomanda si spun ca este un endocrinolog foarte bun. Pe langa calitatile profesionale de exceptie, dr. Iulia Iacob este apreciata si pentru cele umane, cum ar fi blandetea si rabdarea in comunicarea cu fiecare pacient.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Iulia Iacob
Vezi Pareri

2. Dr. Ileana Coamesu

In cadrul Centrului Medical Sante D`or din Valcea functioneaza cabinete de: endocrinologie, psihologie, nutritie si ecografie. La cabinetul de endocrinologie isi desfasoara activitatea un medic endocrinolog din Valcea care este si doctor in medicina, dr. Ileana Coamesu. Consultatiile puse la dispozitie in acest centru medical de catre acest medic primar cu experienta vasta in domeniu sunt destinate atat copiilor, cat si adultilor si se pot efectua in regim privat sau in relatie contractuala cu CAS. 

Pretul consultatiei de endocrinologie este de 180 de lei.

Dr. Ileana Coamesu este considerat de valceni drept unul dintre cei mai buni medici endocrinologi din oras. Pacientii sustin ca serviciile oferite in cadrul Centrului Medical Sante D`or sunt de buna calitate si ca diagnosticul si tratamentele primite au fost corecte si cu rezultate bune.

3. AFYA Clinik

Obiectivul declarat al AFYA Clinik este de a le oferi oamenilor un nou standard de servicii medicale in orasul Ramnicu Valcea, inclusiv in domeniul endocrinologiei. Sunt mai multe specialitati medicale abordate in aceasta clinica privata, iar printre ele se afla si endocrinologia. In cadrul acestui departament, serviciile sunt grupate in urmatoarele categorii: consultatii endocrinologice pentru copii si adulti, ecografie de tiroida si interpretarea analizelor si control. Echipa clinicii este formata din profesionisti supraspecializati, care au avantajul unor tehnologii noi si performante in diagnosticarea, monitorizarea si tratarea problemelor hormonale. 

O consultatie la un endocrinolog din Valcea, de la AFYA Clinik, are un tarif de 170 de lei.

Valcenii sunt de parere ca serviciile oferite de aceasta clinica sunt de calitate superioara, iar personalul este profesionist si primitor, fiind orientat catre nevoile pacientilor. Echipamentele medicale si noile tehnologii sunt de asemenea laudate pentru performanta si ajutorul in diagnosticare. Pentru oameni, este important si ca locatia accesibila, in zona de nord a orasului si ca dispune de locuri de parcare. 

Concluziile noastre

Pentru o consultatie de endocrinologie in Valcea si pentru investigatii specifice, te poti programa la unul dintre cele trei cabinete prezentate, care functioneaza in cadrul unor clinici cunoscute si apreciate in oras. 

Medicul endocrinolog poate descoperi si trata probleme de sanatate precum: diabet zaharat, tulburari tiroidiene, tulburari ale glandelor suprarenale, ale glandei pituitare, precum si probleme de fertilitate si tulburari hormonale sexuale. In Valcea sunt cativa medici endocrinologi cu experienta, care, in urma unui control fizic si a investigatiilor specifice, pot pune diagnosticul corect si alcatui un plan personalizat de tratament.