Meniu

Endocrinologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Este indicat sa te prezinti la un cabinet de endocrinologie din Zalau daca ai cateva simptome specifice: crestere sau dezvoltare anormala, tulburari ale ciclului menstrual, frig excesiv sau intoleranta la caldura, modificari ale dispozitiei si ale starii mentale, alopecie, crestere excesiva a parului, acnee, oboseala, crestere sau scadere inexplicabila in greutate.

Sunt mai multi medici endocrinologi in Zalau ce te pot ajuta sa intelegi despre ce suferinta este vorba, printr-un diagnostic corect, cum trebuie sa o gestionezi si care iti pot oferi un tratament eficient. Poti descoperi toti acesti specialisti in continuare, cand vei afla si cat costa o consultatie, dar si ce considera pacientii din judet in privinta serviciilor prestate in aceste unitati medicale. 

Cat costa consultatia de endocrinologie in Zalau

Pretul consultatiei de endocrinologie variaza in Zalau, in functie de diversi factori, printre care notorietatea si pregatirea medicului sau clinica in care activeaza. Poti afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate in cadrul cabinetelor de endocrinologie din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Ram Medical
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cabinet de endocrinologie
 • Doi medici endocrinologi cu experienta
 • Ecografie endocrina
 • Recoltari analize
 • Personal amabil si bine pregatit
Centrul Anastasios
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Gama variata de servicii medicale
 • Medic primar endocrinolog
 • Ecografie si elastografie tiroidiana
 • Amplasare strategica in centrul orasului
 • Personal primitor si amabil
 • Buna organizare si curatenie
Dr. Aurelia Szekely
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar endocrinolog cu experienta
 • Consultatii si tratamente endocrinologice
 • Consultatii de infertilitate
 • Tratamentul obezitatii la adulti si copii
 • Buna comunicare medic-pacient
Centrul Loyal
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Trei medici endocrinologi
 • Aparatura medicala performanta
 • Mediu placut si primitor
 • Personal amabil
 • Curatenie
Centrul Memfis
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Numeroase cabinete medicale
 • Medic cu experienta in endocrinologie
 • Investigatii si tratamente endocrinologice
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Personal amabil
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de endocrinologie din Zalau

Am identificat cinci clinici private in Zalau ce ofera servicii de endocrinologie. Afla mai multe informatii utile despre ele din clasamentul de mai jos.

1. Ram Medical

Clinica Ram Medical s-a impus pe piata serviciilor medicale din Zalau printr-o diversitate a specialitatilor si prin medici cu experienta, inclusiv in domeniul endocrinologiei. In cadrul cabinetului de endocrinologie sunt puse la dispozitie urmatoarele servicii: diagnostic, ecografie endocrina, indicatii de laborator, de explorari functionale sau de punctie tiroidiana, indicatii terapeutice si monitorizarea pacientilor cu afectiuni endocrine. Sunt doi medici endocrinologi la Ram Medical: dr. Irina Afrasinei Tenu si dr. Maria Miclaus. Pe langa endocrinologie, in cadrul clinicii mai sunt numeroase specialitati, printre care: ginecologie, medicina de familie, pediatrie, chirurgie plastica si recoltari analize.

Pretul unei consultatii la medicul endocrinolog este de 150 de lei.

Sute de locuitori din Zalau au notat in mediul online ca serviciile sunt de calitate superioara, iar cadrele medicale sunt dedicate si dau dovada de interes fata de nevoile pacientilor. Aprecierile sunt numeroase atat in privinta personalului medical si auxiliar, cat si a aparaturii moderne, atmosferei placute si diversitatii serviciilor. Amabilitatea, empatia si promptitudinea sunt adesea mentionate in review-urile pacientilor multumiti.

Vezi parerile pacientilor despre Ram Medical
Vezi Pareri

2. Centrul Anastasios

Centrul Medical Anastasios din Zalau ofera o gama variata de servicii medicale, printre acestea numarandu-se si consultatiile si investigatiile de endocrinologie. In acest cabinet sunt oferite servicii de diagnostic si tratament pentru: boli endocrine, tiroidita autoimuna, noduli tiroidieni, tiroidita subacuta, cancer tiroidian, insuficienta corticosuprarenala, boala Basedow, mizedem, adenom hipofizar, diabet insipid central, sindrom Cushing, tumori suprarenale etc. Serviciile de endocrinologie sunt oferite de dr. Andreea Cozma-Miholca, medic primar care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, iar rezidentiatul l-a efectuat la Clinica de Endocrinologie din Cluj-Napoca. Medicul participa in fiecare an la cursuri de perfectionare si la conferinte nationale si internationale.

Consultatia costa 170 de lei la acest medic endocrinolog din Zalau.

Medicii de la Anastasios Zalau sunt apreciati pentru buna pregatire profesionala, rabdare, atentie, empatie si amabilitate. In recenziile din mediul virtual se mai precizeaza ca si personalul de la receptie este primitor si amabil sau ca aparatura este de ultima generatie. Oamenii mai precizeaza ca modul cum se prezinta clinica este impecabil, datorita bunei organizari si curateniei. 

3. Dr. Aurelia Szekely

Un bun endocrinolog in Zalau este si dr. Aurelia Szekely, care isi desfasoara activitatea in cabinetul privat ce ii poarta numele. Dr. Szekely este medic primar endocrinolog cu experienta si doctor in medicina. Serviciile pe care le asigura acest specialist vizeaza diagnosticul si tratamentul bolilor hormonale, infertilitatea, obezitatea la copii si adulti. Acest medic endocrinolog este unul dintre profesionistii renumiti in judet pentru activitatea medicala si de cercetare. 

Costul unei consultatii este de 200 de lei.

Sunt persoane care sustin ca au beneficiat de experienta si pregatirea de exceptie ale acestui medic atat de calificat, dar si ca abilitatile sale de comunicare cu pacientii sunt foarte bune. Ei le recomanda tuturor locuitorilor din Zalau care suspecteaza ca au o problema hormonala, de infertilitate sau obezitate sa se programeze la o consultatie in cadrul acestui cabinet.

4. Centrul Loyal

In cadrul Centrului Medical Loyal din Zalau functioneaza un laborator de analize si diverse specialitati medicale, inclusiv: endocrinologie, alergologie, gastroenterologie, cardiologie, dermatologie, ginecologie, nefrologie si neurologie. Medicii endocrinologi prezenti la Centrul Medical Loyal sunt: dr. Anca Giurgiu, dr. Andra Morar si dr. Irina Tenu, medici specialisti endocrinologie. 

Consultatia de endocrinologie costa 160 de lei.

Medicii de la Centrul Medical Loyal Bio-Lab sunt apreciati pentru pregatirea solida in domeniile in care activeaza si pentru amabilitatea cu care isi trateaza pacientii. De asemenea, oamenii mai spun in review-uri ca mediul este placut si primitor, clinica este curata, iar aparatura este de ultima generatie. 

5. Centrul Memfis

Centrul Memfis din Zalau este alcatuit din mai multe cabinete: endocrinologie, nefrologie, psihiatrie, ortopedie, medicina de familie, medicina muncii, obstetrica-ginecologie  si neurologie. In cadrul departamentului de endocrinologie isi desfasoara activitatea de diagnostic si tratament dr. Anca Giurgiu. Medicul mai profeseaza si in ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, la specialitatea Endocrinologie. 

O consultatie de endocrinologie la aceasta clinica din Zalau costa 170 de lei.

Clinica este considerata de pacienti un loc ideal pentru tratamente si consultatii in conditii foarte bune. Amabilitatea, profesionalismul si atentia cadrelor medicale aduc un plus de valoare acestei unitati medicale, potrivit recenziilor din mediul online, in care se mai specifica si faptul ca uneori nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Simptome precum: schimbarile inexplicabile de greutate, oboseala si slabiciune persistente, modificari ale dispozitiei, tulburari ale ciclului menstrual sau dezvoltarea anormala sunt semne ca trebuie sa te programezi la o consultatie de endocrinologie in Zalau. 

In clinicile medicale si cabinetele din acest oras sunt doctori cu experienta in endocrinologie, care efectueaza controale, ecografii de tiroida si care prescriu tratamente adaptate. In plus, medicii ofera consiliere pentru adoptarea unui stil de viata sanatos, schimbarea alimentatiei si in gestionarea bolilor cronice asociate cu tulburarile hormonale.