Meniu

Operatie tiroida Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai programat pentru o operatie de tiroida in Bucuresti si nu stii cum va decurge, dar nici cum va arata viata ta ulterior? Exista o multime de pacienti carora le-au fost depistati noduli pe glanda tiroida. Din fericire, in cazul nodulilor benigni, nu este necesara extirparea integrala a tiroidei, ci doar a nodului. In cazul in care este vorba de noduli maligni, cel mai bine ar fi sa se tina cont de sfatul medicului. Daca este cazul de extirparea tiroidei, pacientul va trebui sa urmeze un tratament hormonal pentru tot restul vietii sale, pentru a substitui lipsa hormonilor secretati in mod natural de glanda. Operatia, cunoscuta si sub numele de tiroidectomie, se desfasoara sub anestezie generala. Anestezistul aplica ori un anestezic gazos, pe care pacientul il inhaleaza cu ajutorul unei masti speciale, ori prin injectarea medicamentului direct in vena. Pe tot parcursul interventiei, echipa de medici care il asista pe chirurg verifica ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sange si tensiunea arteriala.

In Bucuresti, din fericire, exista o unitate medicala la care poti apela cu incredere pentru o astfel de interventie chirurgicala, unde vei face cunostinta cu o echipa bine pregatita de medici. Citeste mai departe si descopera mai multe despre clinica din capitala.

Care este pretul pentru o operatie de tiroida in Bucuresti?

Pretul unei operatii de tiroida in Bucuresti difera de la o clinica la alta, fiind influentat de calitatea si performanta aparaturilor utilizate, dar si de nivelul de pregatire a medicului. Pentru a afla concret despre ce pret este vorba, te incurajam sa te consulti cu tabelul de mai jos. Afla si care este clinica spre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie tiroida
Rating
Website
Tiroclinic
Clinica-Verificata
5.500 Ron
  • Pret Operatie tiroida 5.500 Ron
  • Interactiune excelenta cu personalul
  • Aparatura moderna
  • Echipamente de inalta performanta
  • Buna pregatire
  • Experienta vasta
  • Diagnostic corect
  • Plan personalizat de tratament
  • Interventii chirurgicale ireprosabile
  • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o operatie de tiroida in Bucuresti?

Stim cat de important este pentru tine sa fii pe maini bune atunci cand vine vorba de un act medical atat de important, asa ca te incurajam sa citesti cu atentie randurile de mai jos pentru a afla care este clinica specializata in efectuarea operatiei de tiroida in Bucuresti, dar si cat de pregatiti sunt medicii din cadrul sau. Iata care este, de asemenea, si parerea celorlalti pacienti:

Tiroclinic

Tiroclinic este o unitate medicala din Bucuresti specializata in sanatatea glandei tiroide, care pune in aplicare si interventii chirurgicale curative pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni la nivelul acestui organ. In cadrul departamentului de chirurgie endocrina isi desfasoara activitatea dr. Radu Mihai, medic primar, cu o experienta de peste 17 ani in domeniu. Acesta a absolvit la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, urmand programul de doctorat la University of Bristol. A primit o multime de premii datorita muncii sale prestate ireprosabil, precum: Royal College of Surgeons of England, British Endocrine Society, British Association of Endocrine Surgeons. Pe langa o diagnosticare precisa, pacientii care apeleaza la ajutorul sau au sansa si de a beneficia de solutii atent personalizate in functie de propriile necesitati.

Pretul pentru o operatie de tiroida la Tiroclinic este de 5.500 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii favorabile din partea pacientilor, acestia bucurandu-se de o interactiune excelenta cu personalul. Clinica dispune de o aparatura moderna, echipamente de inalta performanta si de medici bine pregatiti, care au o experienta vasta in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui plan personalizat de tratament. De asemenea, interventiile chirurgicale decurg ireprosabil, rezultatele obtinute fiind excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Tiroclinic
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ti-a fost recomandat de catre un cadru medical expert sa faci operatia de tiroida in Bucuresti, cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul. Nimic nu este mai important decat sanatatea, asa ca efectueaza toate investigatiile necesare, afla in mod concret care este problema de care suferi, dar si care este cea mai buna solutie catre care iti poti indrepta atentia. De asemenea, tine cont de indicatiile medicului.