Meniu

Operatie tiroida Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O operatie de tiroida in Timisoara este o decizie pe care pacientul o va lua impreuna cu medicul endocrinolog si chirurgul, in functie de gravitatea problemei de sanatate si in urma unei evaluari amanuntite a starii de sanatate, a simptomelor si a rezultatelor unor teste specifice.

Daca ai primit recomandarea de a efectua o interventie chirurgicala la nivelul tiroidei, fie partiala, fie totala, trebuie sa soliciti toate informatiile de care ai nevoie de la medicul tau. O astfel de interventie se face sub anestezie generala, iar in cazul cancerului tiroidian, uneori este nevoie si de indepartarea ganglionilor limfatici din jur. In plus, dupa operatie, este necesara urmarirea regulata a starii de sanatate de catre un endocrinolog, pentru ajustarea dozei de hormoni tiroidieni de substitutie si monitorizarea oricaror complicatii.

Cat costa o operatie de tiroida in Timisoara

Urmareste tabelul de mai jos pentru a afla cat costa o operatie de tiroida in municipiul Timisoara!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie tiroida
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
Gratuit
  • Operatia de tiroida este gratuita
  • Medici chirurgi cu o bogata experienta
  • Chirurgia tiroidei si alte tipuri de operatii
  • Aparatura de ultima generatie
  • Personal amabil si implicat
  • O gama vasta de servicii medicale si chirurgicale
  • Compartiment de endocrinologie
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face operatie de tiroida la Timisoara

In Timisoara, poti efectua o operatie de tiroida, partiala sau totala (tiroidectomie) in cadrul unei institutii medicale de stat!

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” din Timisoara este o optiune de luat in considerare pentru o operatie de tiroida in acest oras. In anul 2020, acest spital a fost declarat „Spitalul anului” in Romania, de un juriu international format din specialisti din 12 tari, devansand unitati sanitare din Bucuresti, Cluj si Iasi. Anual, in Clinica II chirurgie a acestui spital se realizeaza circa 140-160 de operatii de tiroida. Periodic, aici isi desfasoara cursul de chirurgie a tiroidei prof. dr. Jean Louis Peix, de la Universitatea Claude Bernard din Lyon – Franta. Compartimentul de endocrinologie al spitalului este coordonat de conf. dr. Mihaela Vlad, iar sectia detine 15 paturi. Domeniile de asistenta medicala includ aici: acromegalia, gusa nodulara, osteoporoza primara sau secundara, cancerul tiroidian, endocrinopatiile autoimune sau din cursul sarcinii, infertilitatea.

Operatia de tiroida este gratuita in acest spital, pentru persoanele asigurate.

Fluxul de pacienti este unul crescut in acest spital de stat din Timisoara, motiv pentru care si parerile exprimate in legatura cu serviciile sale sunt numeroase. Insa, in comparatie cu alte unitati spitalicesti din oras si din tara, in privinta acestuia opiniile  sunt in majoritate apreciative. Oamenii spun ca au intalnit aici cadre medicale profesioniste si implicate, personal atent si amabil, curatenie si o gama vasta de servicii medicale si chirurgicale. Printre lucrurile de care timisorenii sunt cel mai nemultumiti aici este timpul mare de asteptare la Unitatea de Primiri Urgente (UPU), care uneori depaseste doua ore.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Persoanele care au nevoie de operatie de tiroida in Timisoara au, de regula, una dintre aceste probleme: noduli tiroidieni, cancer tiroidian, hipertiroidism care nu raspunde la tratamentele medicamentoase, complicatii sau simptome severe din cauza marimii glandei tiroidiene. 

In Timisoara, interventiile la tiroida se realizeaza de catre medici chirurgi cu o bogata experienta in domeniu. A opta pentru o operatie de tiroida depinde de mai multi factori, inclusiv starea generala de sanatate, varsta, tipul si severitatea bolii tiroidiene. Decizia se ia, de obicei, impreuna cu medicul endocrinolog si cu un chirurg specializat in afectiunile tiroidei.