Meniu

Osteodensitometrie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o examinare de osteodensitometrie in Bacau, la recomandarea medicului specialist? Atunci trebuie sa citesti acest articol pana la final, pentru ca vei descoperi in ce clinici private se realizeaza aceasta investigatie, cat costa si ce alte servicii medicale mai sunt oferite in locatie.

In general, clinicile private din Bacau sunt dotate cu aparatura medicala moderna, care face ca toate examinarile, inclusiv cele de osteodensitometrie, sa aiba un grad ridicat de acuratete si sa ofere informatii pretioase pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru monitorizarea sanatatii.

Cat costa o osteodensitometrie in Bacau?

O osteodensitometrie are diverse tarife in Bacau, in functie de mai multi factori: aparatura utilizata, medici, politica de tarife a clinicii etc. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt preturile practicate de principalele clinici pentru serviciul de osteodensitometrie!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 80 Ron
 • Specialitati medicale diverse
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Cabinet de osteodensitometrie-DXA cu program de lucru sambata
 • Bun raport calitate-pret
 • Medici cu experienta
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Medical Test
50 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 50 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Osteodensitometrie-DEXA
 • Aparatura performanta
 • Personal auxiliar amabil
 • Aglomeratie
 • Nu se respecta programarile
Medical Top
70 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 70 Ron
 • Peste 35 de specializari medicale
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Laborator de analize medicale acreditat RENAR
 • Osteodensitometrie DXA
 • In contract cu CJAS Bacau
 • Nu se respecta programarile
 • Timp de asteptare mare la radiologie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici in care se efectueaza osteodensitometrie in Bacau

Descopera, in continuare, care sunt cele trei centre medicale in care se realizeaza osteodensitometrie in municipiul Bacau!

1. MedLife

In Centrul MedLife Bacau se efectueaza osteodensitometrie, dar si alte investigatii de radiologie si imagistica medicala. Cabinete din numeroase specialitati medicale functioneaza in aceasta clinica, iar aparatura este de ultima generatie, pentru a le oferi bacauanilor sansa la un diagnostic corect si la un tratament eficient. Investigatiile de osteodensitometrie – DXA se efectueaza intr-un cabinet separat, in fiecare zi lucratoare, precum si sambata. Centrul ofera acces la servicii de top in materie de imagistica medicala (radiologie, ecografie, senologie, radiologie dentara, RMN, CT si osteodensitometrie DXA), dar dispune si de cabinete medicale diverse, de la cardiologie, la ortopedie si oftalmologie.

Pretul unei osteodensitometrii este cuprins intre 80-150 de lei, in functie de numarul zonelor examinate.

Serviciile MedLife din Bacau sunt evaluate de catre pacienti ca fiind de buna calitate. Lucrurile care ii multumesc cel mai mult pe bacauani in aceasta  clinica sunt: medicii profesionisti, buna organizare, personalul bland si cu atentie la nevoile pacientilor, diversitatea serviciilor medicale. In schimb, sunt enumerate si cateva nemultumiri, dar cel mai mult se atrage atentia ca personalul nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

2. Medical Test

Si la Clinica Medical Test din Bacau se fac investigatii de osteodensitometrie pentru unul, doua sau trei segmente, dar si pentru tot corpul. In cadrul centrului medical sunt oferite numeroase servicii pentru pacientii din intreg judetul: analize de laborator, spitalizare de zi, radiologie si imagistica, ecografie, gastroenterologie, cardiologie, urologie, ORL, neurologie, pediatrie, endocrinologie etc. Medicii care activeaza in acest centru au experienta, iar aparatura utilizata este moderna si performanta.

Pretul acestei investigatii este cuprins intre 50-140 de lei.

Personalul medical si cel auxiliar din aceasta clinica este apreciat pentru profesionalism si amabilitate. Pacientii mai sunt incantati si de diversitatea serviciilor medicale, considerand ca acest centru este potrivit pentru familii, avand servicii care se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor si varstnicilor. In schimb, sunt si cateva lucruri pe care oamenii le considera neplacute: preturi mari, nerespectarea programarilor, aglomeratie.

3. Medical Top

In policlinica Medical Top din Bacau sunt diverse cabinete medicale, inclusiv unul in care se realizeaza osteodensitometrie, cu un echipament medical de ultima generatie. Pentru ca aparatura este una moderna si performanta, o examinare de osteodensitometrie DXA dureaza maximum 6 minute si ofera informatii de mare acuratete: indicele de masa corporala, cantitatea de grasime de pe picioare, trunchi si brate, masurarea pierderii osoase etc. Scanarile DXA sunt relevante pentru: endocrinologie, nutritie, ortopedie, reumatologie, stomatologie. Numeroase specialitati medicale din aceasta policlinica privata sunt in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Bacau, inclusiv cele de: imagistica medicala/tomografie computerizata, endocrinologie, gastroenterologie si oncologie. 

Examinarea osteodensitometrica are un tarif de 70-160 de lei.

Sunt opinii impartite pe internet referitor la aceasta clinica. Unii bacauani se declara multumiti de comunicarea cu personalul si de cadrele medicale profesioniste, spunand ca serviciile sunt de calitate. Alti pacienti au insa alte pareri, spunand ca: nu se respecta programarile, personalul de la receptie nu este pregatit si ca pentru investigatiile de radiologie se asteapta si peste doua ore.

Concluziile noastre

O investigatie de osteodensitometrie in Bacau se poate realiza in trei clinici medicale cunoscute printre locuitorii acestui oras. In aceste centre private functioneaza echipamente medicale de ultima generatie, iar personalul este amabil si bine pregatit, dupa cum sustin unii dintre pacienti.