Meniu

Osteodensitometrie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Osteoporoza este considerata de Organizatia Mondiala a Sanatatii drept una dintre cele mai severe probleme de sanatate din lume cu o raspandire larga si singura metoda prin care poti sa afli daca te confrunti sau esti predispus la o astfel de boala este sa faci un test de osteodensitometrie. In Pitesti, din fericire, exista o multime de optiuni catre care iti poti indrepta atentia. Prin acest test, poti verifica densitatea structurii osoase atat la nivelul intregului schelet, cat si la nivelul anumitor membre, prin intermediul caruia medicul poate stabili un diagnostic. Se recomanda ca investigatia sa fie repetata o data la 6 sau 12 luni, in functie de indicatiile primite.

Daca locuiesti in Pitesti si vrei sa afli care sunt centrele specializate in testul de osteodensitometrie le care poti apela cu incredere, iti sugeram sa citesti mai departe. Iti prezentam cinci centre medicale care cuprind dotarile necesare pentru obtinerea unor rezultate precise. 

Cat costa testul de osteodensitometrie in Pitesti?

La fel ca la orice investigatie imagistica, si la testul de osteodensitometrie in Pitesti pretul este influentat de calitatea si performanta aparaturilor utilizate. Din acest motiv, nu vei intalni acelasi pret stabilit la mai multe clinici din oras. Pentru a fi la curent cu tarifele practicate, ti-am pregatit un tabel in cele ce urmeaza in care iti prezentam ce trebuie sa stii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru Osteodensitometrie porneste de la 100 Ron
 • Colectiv medical implicat, priceput si bine pregatit
 • Rezultate corecte si rapide
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Servicii medicale calitative
Emident
100 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 100 Ron
 • Servicii medicale calitative
 • Medici de elita, bine pregatiti si competenti
 • Atmosfera prietenoasa
 • Echipamente si aparaturi de ultima ora
 • Investigatii precise
Centrul Sf. Nicolae
120 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 120 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Investigatii la standarde ridicate
 • Medici bine pregatiti
 • Mediu confortabil si primitor
 • Nerespectarea programarilor
Muntenia Hospital
100 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 100 Ron
 • Profesionalism, implicare si competenta
 • Medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi performante si moderne
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Centrul Natisan
130 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 130 Ron
 • Colectiv bine pregatit, profesionist si experimentat
 • Teste de osteodensitometrie precise
 • Diagnostic corect
 • Investigatii ireprosabile si rapide
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in osteodensitometrie in Pitesti

Spre bucuria pacientilor, exista o multime de clinici in Pitesti in cadrul carora se efectueaza testul de osteodensitometrie si unde vei putea descoperi medici implicati, cu o buna pregatire in domeniu, competenti in interpretarea corecta a rezultatelor investigatiei. Daca medicul de familie iti recomanda, pe baza simptomelor, factorilor de risc sau a istoricului familial sa efectuezi o astfel de investigatie, iata care sunt institutiile medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere:

1. Clinica Sante

Clinica Sante este un laborator de analize medicale din Pitesti, unde pacientii pot efectua si testul de osteodensitometrie la standarde superioare. Tehnologia, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, astfel incat investigatia sa decurga ireprosabil, iar rezultatele obtinute sa fie precise. Infiintata in 1995, unitatea medicala a capatat notorietate in randul tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de un act medical ireprosabil. Colectivul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, experimentati si competenti in interpretarea corecta a rezultatelor, dar si in stabilirea unui diagnostic precis. Invetistigatia se realizeaza pe diverse regiuni ale corpului, vizate fiind cele cu probleme.

Tariful aplicat pentru o osteodensitometrie DEXA la o regiune este de 100 lei, la doua regiuni – 170 lei si la 3 regiuni – 230 lei.

Recenziile pozitive denota implicarea medicilor si calitatea serviciilor aplicate, pacientii declarandu-se multumiti de serviciile de care au beneficiat. Colectivul medical da dovada de implicare, pricepere si o buna pregatire in domeniu, competent in interpretarea corecta a rezultatelor obtinute in urma analizelor sau testelor medicale. Avand acces la o aparatura de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, rapide si eficiente.

2. Emident

Emident este o clinica stomatologica din Pitesti, care are peste 30 de ani de experienta in domeniu si in cadrul careia se efectueaza teste de osteodensitometrie de o acuratete ridicata. Infiintata in 1991, unitatea medicala a capatat popularitate in oras, devenind o optiune potrivita pentru multi dintre pacienti. Din anul 2010, clinica a adoptat si alte specialitati ca: pediatrie, obstetrica-ginecologie, medicina muncii, acupunctura, reflexoterapie, masaj terapeutic, osteopatie, DEXA, dermato-cosmetica, ecografie, urologie, medicina interna si  cardiologie. Aparaturile si echipamentele folosite sunt calitative si de ultima ora, avand capacitatea de a oferi o evaluare completa a densitatii osoase in cadrul testului de osteodensitometrie. Nu este mai prejos nici echipa medicala, care are competenta de a stabili un diagnostic precis in urma investigatiei. Aceasta este reprezentata de dr. Ana-Maria Cirstoveanu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala

Pretul pentru testul de osteodensitometrie este de 100 lei.

Clinica Emident este apreciata de pacienti pentru calitatea superioara a serviciilor medicale, dar si pentru varietatea acestora. Colectivul este format din medici de elita, cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa asigure un act medical corect si o atmosfera prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii. Cabinetul DEXA dispune de echipamente si aparaturi de ultima ora, dar si de medici competenti.

3. Centrul Sfantul Nicolae

Centrul Sfantul Nicolae din Pitesti este o alta optiune spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sau ti s-a recomandat sa faci un test de osteodensitometrie pentru a obtine un diagnostic precis. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2008 si inca de la inceput ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se trata in mod corespunzator, dar si de a primi un diagnostic precis. In plus, indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2008, datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari, dar si datorita experientei vaste a medicilor. Departamentul de imagistica medicala, unde se poate efectua testul de osteodensitometrie, este coordonat de dr. Mohammad Reza Abbasakoor, medic specialist in radiologie si imagistica medicala, competent in identificarea corecta a diagnosticului, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament.

Pretul pentru osteodensitometrie este de 120 lei si este desfasurata la laboratorul de radiologie.

Centrul medical Sfantul Nicolae este dotat si echipat in mod corespunzator cu aparaturi moderne si performante, multumita carora investigatiile ca testul de osteodensitometrie sa fie efectuate la standarde ridicate. Din acest motiv, unitatea medicala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor care au apelat la serviciile sale. In plus, colectivul medical este format din medici de elita, care asigura un mediu confortabil si primitor. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

4. Muntenia Hospital

Daca vrei sa efectuezi o osteodensitometrie in Pitesti la o unitate medicala de incredere, Muntenia Hospital iti poate veni in ajutor cu servicii de calitate. Departamentul de radiologie si imagistica este echipat cu un osteodensitometru DPX – NT, capabil sa ofere imagini de o rezolutie ridicata, care sa asigure un diagnostic precis. Toate examinarile si investigatiile se desfasoara in conditii sigure, conform standardelor de calitate impuse prin certificarea SR ISO 9001/2008. Echipa de medici este cuprinzatoare si bine pregatita, formata din: dr. Eugenia Dinca, dr. Silvia Gliga, dr. Emi Marinela Preda, dr. Monica Iulia Stan, dr. Magdalena Cojocaru, dr. Brandusa Masoud,  dr. Bogdan Diaconu, medici primari in radiologie si imagistica medicala, dr. Oana Claudia Dolofan, medic specialist. 

Pretul pentru o osteodensitometrie DEXA pentru un segment este de 100 lei.

Profesionalismul, implicarea cadrelor medicale si aparaturile performante sunt principalele aspecte care au cantari pozitiv in recenziile pacientilor. Medicii din departamentul de radiologie si imagistica medicala sunt primari si specialisti, cu o buna pregatire in domeniu, competenti in stabilirea corecta a unui diagnostic. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la comportamentul personalului de la receptie.

5. Centrul Natisan

Centrul Natisan din Pitesti desfasoara o activitate multidisciplinara, adresandu-se, totodata, si pacientilor care vor sa efectueze un test de osteodensitometrie. Aparaturile si echipamentele utilizate pentru efectuarea acestui test sunt de ultima generatie, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Colectivul medical din cadrul departamentului de imagistica este competent in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in elaborarea unui tratament corect atunci unde patologia pacientului permite acest lucru. 

Testul de osteodensitometrie este de 130 lei.

Pacientii si-au exprimat multumirea cu privire la serviciile de care au beneficiat, apreciind in mod deosebit calitatea superioara a actului medical desfasurat de medicii. Colectivul este bine pregatit, profesionist, experimentat si capabil sa isi indrume pacientii in mod eficient. Avand competenta in desfasurarea testelor de osteodensitometrie, investigatia efectuata este precisa, iar diagnosticul stabilit este unul corect. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un impediment pentru multi dintre pacienti.

Concluzii

Ti-a fost recomandat sa faci un test de osteodensitometrie in Pitesti, dar nu stii cu precizie care este clinica la care poti apela cu incredere? Atunci iti recomandam sa iei in considerare optiunile pe care ti le-am prezentat anterior si sa iei legatura cat mai curand cu un medic specialist. Afla daca esti predispus la osteoporoza sau daca te confrunti cu alte probleme ale oaselor si descopera care sunt solutiile cele mai eficiente pe care le poti lua in considerare.