Meniu

Osteodensitometrie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de o osteodensitometrie in Timisoara, dar n-ai idee care sunt clinicile care ofera acest tip de serviciu? Nu-ti face griji! Cu ajutorul articolului de fata vei obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru a te programa la clinica ideala. Mai mult decat atat, iti vei putea face o idee in legatura cu modul in care se va desfasura vizita la clinica aleasa. 

Osteodensitometria reprezinta investigatia prin care se poate diagnostica osteoporoza, motiv pentru care principala categorie de varsta careia i se recomanda efectuarea acesteia este cea a varstnicilor.  In Timisoaram exista mai multe clinici de recuperare medicala in portofoliul carora se regaseste si acest serviciu, alaturi de alte investigatii utile. 

Cat costa o osteodensitometrie in Timisoara?

Bugetul joaca un rol important in procesul de decizie, asa ca pentru a te ajuta, noi ti-am pregatit preturile osteodensitometriei in Timisoara, cu ajutorul unui tabel. Chiar daca diferentele dintre tarife nu sunt mari, ideal este sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Consulta tabelul urmator pentru a vedea sumele de la care pornesc aceste preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Osteodensitometrie
Rating
Website
ArtroKinetica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Osteodensitometrie 100 Ron
 • Aparatura performanta
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Neuromed
120 Ron
 • Preț Osteodensitometrie 120 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti beneficia de o osteodensitometrie in Timisoara

In cadrul celor trei clinici de mai jos se efectueaza un portofoliu variat de servicii, printre care se numara si osteodensitometria in Timisoara. Modul in care aceste clinici isi desfasoara activitatea difera, asa ca foloseste-te de informatiile prezentate in descrierile urmatoare pentru a lua o decizie cat mai potrivita pentru tine: 

1. ArtroKinetica 

Prima clinica la care pot apela oamenii in vederea obtinerii investigatiei de osteodensitometrie de care au nevoie in Timisoara este ArtroKinetica. In cadrul acesteia isi desfasoara activitatea medici specialisti in medicina interna, reumatologie si ecografie, precum Dr. Delia Motoc, dar si specialisti in recuperare medicala si balneofizioterapie, ca Dr. Loredana Baczoni si Dr. Simona Gaspar. La aceasta clinica se realizeaza osteodensitometria DEXA, o tehnica moderna care este neinvaziva, nedureroasa si nici nu presupune o pregatire prealabila. Alte servicii prestate la clinica sunt terapia Tecar, Shockwave, cu laser, ultrasunete etc. 

Pretul investigatiei este de 100 de lei. 

ArtroKinetica este apreciata de pacientii care au beneficiat de serviciile sale drept o clinica moderna, care ofera servicii la standarde inalte. Aparatura performanta si amabilitatea echipei medicale le ofera pacientilor sentimentul de siguranta de care au nevoie pentru a se putea relaxa in timpul vizitei. In plus, rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor. 

Vezi parerile pacientilor despre ArtroKinetica
Vezi Pareri

2. Neuromed  

Centrul de diagnostic imagistic Neuromed ofera o gama variata de servicii, inclusiv investigatia de tip osteodensitometrie, efectuata in Timisoara. In mod oficial, activitatea centrului a inceput in anul 1999, fiind infiintat de doi neurochirurgi. In 2020 a fost achizitionata aparatura necesara pentru efectuarea osteodensitometriei. In fiecare an sunt investiti bani in instruirea si supraspecializarea medicilor si a operatorilor, tocmai pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale. In plus, calitatea serviciilor este recunoscuta in mediul profesional medical. 

Cu privire la pretul investigatiei de osteodensitometrie, acesta este de 120 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul centrului de diagnostic imagistic Neuromed au apreciat profesionalismul, rabdarea si atentia la detalii de care da dovada personalul medical. Din pacate, centrul nu sta la fel de bine la capitolul organizare, intrucat personalul de la receptie este insuficient, motiv pentru care multor oameni le este dificil sa-si faca programare. Nici timpul in care sunt livrate rezultatele nu este unul optim. 

Concluzii

In concluzie, exista mai multe clinici in cadrul carora se efectueaza investigatia de osteodensitometrie in orasul Timisoara. Pe baza rezultatelor obtinute, pacientii pot urma un plan de tratament eficient, care sa-i ajute sa-si imbunatateasca starea de sanatate.