VelaShape Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te bucuri de o talie de viespe cu ajutorul procedurii de velashape in Craiova? Atunci ai venit in locul potrivit, pentru ce in cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre cele mai frecventate clinici si saloane de infrumusetare care utilizeaza aceasta tehnologie avansata de pierdere a kilogramelor in plus.

In Craiova vei gasi unele dintre cele mai bune variante pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. Procedura consta in reducerea circumferintei taliei, dar si in combaterea celulitei, astfel incat pielea sa capete un aspect neted si placut. 

Cat costa procedura de velashape in Craiova?

Costurile implicate in efectuarea procedurii de velashape in Craiova sunt influentate, de regula, de mai multi factori, cum ar fi: eficienta aparaturilor utilizate, experienta personalului si, bineinteles, renumele clinicii. Din acest motiv, preturile acestui serviciu nu poate fi acelasi la doua clinici sau saloane de infrumusetare diferite. Astfel, pentru a fi la curent cu tarifele actualizate ale clinicilor din orasul tau, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret VelaShape
Rating
Website
Wow Esthetic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei sedinte de VelaShape porneste de la 250 Ron
 • Servicii cu un raport calitate-pret excelent
 • Atmosfera prietenoasa
 • Atentie la detalii si profesionalism
 • Varietate de servicii
 • Rezultate ireprosabile
 • Tehnologii avansate si aparaturi performante
Ultratonique
300 Ron
 • Pretul unei sedinte de VelaShape porneste de la 300 Ron
 • Atmosfera prietenoasa
 • Servicii calitative
 • Aparaturi performante
 • Echipa profesionista, amabila si de incredere
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Varietate de servicii in functie de necesitati
Keza
500 Ron
 • Pretul unei sedinte de VelaShape porneste de la 500 Ron
 • Rating pozitiv
 • Aparaturi de o calitate superioara
 • Tratamente estetice eficiente si profesionale
 • Tehnologii moderne si avansate
 • Varietate de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza procedura de velashape in Craiova

Mai jos iti prezentam trei clinici specializate in velashape in Craiova in care vei avea ocazia sa descoperi un personal calificat, pasionat de frumusete. In descrierea acestora vei descoperi o multime de informatii utile care te vor ajuta sa te decizi asupra unei singure variante: eficienta aparaturii, impresiile clientilor si rezultatele obtinute:

1. Wow Esthetic Center

Salonul de remodelare corporala, Wow Esthetic Center, este specializat si in velashape in Craiova. Tehnologiile avansate, aparaturile performante si procedurile de slabit puse in aplicare sunt de o eficienta ridicata, insa, cea mai multa popularitate a castigat-o procedura de velashape, datorita rezultatelor ireprosabile obtinute, dar si datorita efectului estetic si placut pe termen lung. Tratamentele VelaShape III sunt eficiente si in diminuarea celulilei, astfel incat pielea sa isi recapete aspectul natural si atractiv.

Pretul pentru velashape la WOW Esthetic Center porneste de la 250 lei per sedinta.

Recenziile salonului sunt in unanimitate pozitive, datorita serviciilor calitative si personalului implicat in activitatile pe care le desfasoara. In plus, multi dintre clienti sustin ca preturile sunt accesibile, ceea ce inseamna ca serviciile au un raport calitate-pret excelent. Armosfera prietenoasa, profesionalismul si atentia la detalii sunt alte aspecte care au fost apreciate. 

Vezi parerile pacientilor despre Wow Esthetic Center
Vezi Pareri

2. Ultratonique

Ultratonique este o clinica specializata in tratamentele faciale si corporale, punand la dispozitia celor interesati si procedura de velashape in Craiova, cu ajutorul careia celulila este diminuata cu succes. Este una dintre cele mai frecventate proceduri din cadrul clinicii Ultratonique datorita faptului ca este non-invaziva si este realizata prin intermediul unei tehnologii avansate. Cu alte cuvinte, rezultatele nu intarzie sa apara chiar din primele sedinte. Pe langa velashape, cei interesati mai pot opta si pentru alte tratamente, cum ar fi: Criosculpting, criolipoliza Cooltech, HIFU lipoliza, radiofrecventa multipolara, cavitatie, biostimulare, masaj vacuum etc. 

Pretul pentru aplicarea procedurii de velashape pentru o zona mica este de 300 pe sedinta si, pentru o zona mare, 600 lei per sedinta.

Multi dintre clientii care au apelat la serviciile acestei clinici au ramas cu o impresie placuta, datorita faptului ca au putut sa se bucure de o experienta de-a dreptul reusita cu rezultate ireprosabile. Echipa este profesionista, iar aparaturile utilizate sunt de o inalta calitate. Clientii au mai fost multumiti si de atmosfera placuta, prietenoasa.

3. Keza

Keza este o clinica specializata in estetica medicala care sta la dispozitia tuturor celor interesati cu o multime de servicii, printre care se numara si velashape in orasul Craiova. Personalul specializat si experimentat poate sa ofere tuturor pacientilor solutii eficiente si sfaturi personalizate in functie de problemele pe care acestia le experimenteaza. Din acest motiv, tratamentele utilizate si procedurile puse in aplicare sunt eficiente. Pe langa velashape, clinica mai pune la dispozitia celor interesati si urmatoarele tehnologii: Schwarzy, Selenia X-Magic, criolipoliza Cooltech, Velasmooth Pro.

Tariful pentru o sedinta de velashape la clinica Keza porneste de la 500 lei.

Clientii care au apelat la ajutorul clinicii Keza pentru diverse tratamente estetice sau chiar pentru velashape si-au exprimat multumitea in mediul online lasand recenzii pozitive. Datorita serviciilor de calitate superioara, dar si aparaturii profesionale, tot mai multi pacienti au reusit sa isi indeplineasca dorinta de a capata corpul pe care si-l doresc. Amabilitatea, profesionalismul si atentia la detalii au fost alte aspecte care au cantarit pozitiv in rating-ul ridicat.

Concluzii

Te-ai saturat de aspectul de portocala a pielii si vrei sa te bucuri de o talie subtire cu ajutorul procedurii de velashape in Craiova? Din fericire, clinicile si centrele de infrumusetare amintite anterior iti pot oferi rezultatele dorite, datorita faptului ca utilizeaza aparaturi si tehnologii avansate. Schimba-ti perceptia asupra vietii cu ajutorul tratamentelor si procedurilor estetice si bucura-te mai mult de corpul tau.