Meniu

Epilare definitiva barbati

Actualizat pe:

Nu putini sunt barbatii care doresc in permanenta sa isi imbunatateasca aspectul fizic si sa identifice proceduri de ingrijire care ii fac sa se simta mai bine in pielea lor, motiv pentru care cererea pentru serviciul de epilare definitiva la barbati este in crestere. Solutiile temporare de indepartare a parului nu sunt cele mai avantajoase, deoarece trebuie repetate la anumite intervale de timp si nu ofera intotdeauna rezultatul dorit.

Epilare definitiva la barbati – solutie moderna pentru indepartarea parului nedorit

Cand vine vorba de epilare definitiva la barbati, multe persoane se intreaba care sunt motivele pentru a face aceasta alegere. In primul rand, este vorba despre aspectul fizic, multi barbati dorindu-si sa indeparteze parul nedorit din diferite zone ale corpului fara sa fie nevoiti sa repete procedura saptamanal sau lunar. In al doilea rand, un motiv important pentru care barbatii vor sa se epileze definitiv este igiena.

Firele de par pot fi purtatoare de impuritati si bacterii, mai ales in zonele sensibile are corpului, unde umiditatea poate sa provoace iritatii, infectii si alte probleme. Metodele traditionale de epilare pot fi prea agresive cu pielea, in special daca tehnica este repetata periodic.

Cum se desfasoara o sedinta de epilare definitiva la barbati?

Sedintele de epilare definitiva la barbati se desfasoara in mod similar cu sedintele de epilare definitiva pentru femei, echipamentele folosite avand acelasi mod de actiune. Uneori, la barbati se foloseste un laser cu o lungime de unda mai mare. Epilarea cu laser este o metoda din ce in ce mai populara de indepartare a parului nedorit pentru ca vizeaza inclusiv zonele greu accesibile. Spatele, pieptul, picioarele si bratele sunt zonele in care barbatii aleg cel mai des epilarea definitiva.

Epilarea cu laser inseamna si mai putina transpiratie, pentru ca se elimina firele de par in exces care sunt un real motiv de disconfort pentru multi barbati, mai ales daca parul este foarte des si creste rapid. Dupa epilarea definitiva, oricine castiga un plus de incredere, fie ca e vorba de barbati sau femei, deoarece pielea devine mai catifelata si pilozitatea excesiva nu mai reprezinta o problema de ordin estetic.

Epilare definitiva la barbati: pretul este avantajos?

Daca te intereseaza un set de sedinte de epilare definitiva la barbati, pretul este probabil unul dintre factorii principali in alegerea unui salon. La fel ca si in cazul femeilor, pretul pentru acest tratament non-invaziv variaza de la un salon la altul si depinde de cate zone vor fi epilate.

In toate orasele mari din Romania exista o multime de saloane care ofera acest serviciu, iar la o simpla cautare pe Internet poti gasi saloane in apropierea ta. De exemplu, epilarea definitiva cu laser dioda poate avea un pret de pornire de 50 lei pentru mustata, aceasta fiind una dintre zonele cele mai solicitate pentru a fi epilate cand vine vorba de epilare faciala. Pentru o sedinta de epilare definitiva pe picioare, o sedinta poate costa in jur de 220 lei, in functie de salonul ales.

Prin urmare, epilarea definitiva este o procedura de ingrijire corporala tot mai solicitata in randul barbatilor nu numai pentru avantajele estetice, dar si din motive de igiena.