Meniu

Epilare definitiva durata

Actualizat pe:

In ceea ce priveste tratamentul de epilare definitiva cu laser, printre intrebarile populare, cu care medicii din domeniu ajung sa se confrunte, se numara cele de tipul “Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?” sau “Se merita sa iau parte la un procedeu de epilare definitiva?”. Pentru a raspunde, cat mai clar, acestor doua nelamuriri, in articolul de fata au fost selectate toate informatiile necesare pe care trebuie sa le cunosti astfel incat sa-ti poti forma o prima opinie pertinenta.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva si cate sedinte sunt necesare?

In ceea ce priveste intrebarea “Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?”, medicii sunt de parere ca nu exista un raspuns general valabil, deoarece timpul de lucru poate varia de la caz la caz, in functie de anumiti factori: zona vizata, contrastul dintre culoarea pielii si a parului, proprietatile parului etc. Asadar, conform statisticilor, o sedinta poate ajunge sa dureze de la 5 minute pana la o intreaga ora.

In medie, majoritatea clientilor ajung sa treaca printr-un numar total de 6 sedinte, acestea fiind plasate intr-un interval de 4-6 saptamani, in functie de nevoile si posibilitatile fiecarei persoane in parte. De regula, rezultatele incep sa iasa in evidenta, mai mult sau mai putin, dupa o perioada de 3 saptamani, acestea putand sa varieze pentru fiecare organism in parte, in functie de varsta clientului, proprietatile parului, tipul de piele, adancimea radacinii etc.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva: merita asteptarea?

Acum ca ti-a fost raspuns la intrebarea “Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?” probabil esti nelamurit daca merita sa astepti in jur de 4-6 saptamani pentru a putea finaliza intregul proces si, implicit, pentru a te putea bucura de rezultatele finale. Pentru a clarifica, pe cat posibil, acest aspect, in randurile urmatoare au fost aduse in discutie toate avantajele considerabile pe care acest procedeu le poseda, comparativ cu restul alternativelor regasite pe piata.

Asadar, la momentul actual, epilarea definitiva este foarte apreciata pentru urmatoarele aspecte:
● precizie ridicata. Laserul este apreciat pentru faptul ca lucreaza cu o precizie extrem de ridicata, fapt care duce la eliminarea firelor de par inca de la nivelul foliculilor, fapt care permite lucrarea cu diferite tonuri de piele.
● firele de par sunt indepartate optim. Atunci cand se apeleaza la epilare cu aparat de ras sau ceara, exista posibilitatea ca anumite fire de par sa nu fie eliminate cum trebuie. Ulterior, firele vor ajunge sa creasca sub piele si sa apara sub forma unor umflaturi dureroase. Laserul va elimina, in totalitate, acest risc, datorita preciziei si eficientei cu care lucreaza.
● economii de viitor. Cu toate ca un tratament de acest tip poate parea costisitor la prima vedere, statisticile arata ca el poate duce la economisirea unor sume considerabile de bani pe viitor, ca urmare a faptului ca nu vor mai fi necesare cheltuielile pentru metodele de epilare clasice.

In concluzie, dupa cum s-a putut observa, articolul de fata a incercat sa rezolve nelamuririle cu privire la durata unui tratament de epilare definitiva, cat si avantajele pe care acesta le poate aduce.