Meniu

Epilare definitiva distanta

Actualizat pe:

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu putinta, multi se intreaba la ce distanta se fac sedintele de epilare definitiva si de multe ori, raspunsurile primite difera. Exista o explicatie simpla pentru acest lucru: nu toata saloanele de infrumusetare au acelasi echipament, asa ca modalitatea prin care se desfasoara tratamentul de epilare definitiva o sa varieze.

Raspunsul ideal s-ar putea sa nu fie acelasi pentru toate persoanele care aleg epilarea definitiva, dar cu siguranta nu va fi nici foarte diferit de ceea ce este considerat normal. Chiar si durata unei singure sedinte variaza in functie de zona asupra careia este aplicat tratamentul, asa ca pentru unele zone este vorba de 5-20 de minute, iar pentru altele, de 30-60 de minute.

De obicei, tipul este mai scurt pentru zone de dimensiuni reduse, precum barbia, si mai lung pentru zonele de dimeniuni mari, precum cea a gambelor.

La ce distanta se fac sedintele de epilare definitiva – diferite opinii

Chiar daca nu exista un raspuns clar pentru intrebarea „la ce distanta se fac sedintele de epilare definitiva”, majoritatea oamenilor sunt de acord cu intervalul de 4-6 saptamani, chiar daca nu impun un anumit numar de sedinte. Deja dupa primele 3 saptamani primele rezultatele ale epilarii definitive vor putea fi deja observate.

Reprezentantii altor clinici vorbesc de un interval mai indelungat de timp, adica de 6-8 saptamani in cadrul carora trebuie fixata o sedinta. Totul depinde de zona care urmeaza sa fie tratata si de tipul firului de par. Pentru a lua in calcul nevoile oricarei persoane, cel mai “relaxat” interval de timp ce trebuie lasat intre sedintele de epilare definitiva este de 4-12 saptamani.

Bineinteles, dupa tratamentul de epilare definitiva, indiferent de numarul de sedinte la care participa o persoana, exista cateva recomandari ce trebuie urmate pentru ca totul sa decurga normal. Consumul de apa este esential in aceasta perioada pentru a mentine corpul hidratat.

La ce distanta se fac sedintele de epilare definitiva pentru a obtine aceleasi rezultate ca X?

Nu exista un interval magic care sa raspunda in acelasi timp nevoilor tuturor persoanelor, asa ca raspunsul la intrebarea “la ce distanta se fac sedintele de epilare definitiva?” nu va satisface pe toata lumea. Efectele epilarii definitive nu se vor manifesta in acelasi fel la fiecare persoana care trece prin tratament.

Organismul unei persoane difera de cel al unei alteia, asa ca si rezultatele obtinute se vor comporta intr-o maniera similara. Chiar si asa, aspectul de care se vor bucura toate persoanele care trec prin epilare definitiva este ca epilarea traditionala, fie ea cu lama, aparat de epilat sau ceara, va ramane de domeniul trecutului.

In concluzie, sedintele de epilare definitiva se fac, dupa caz, fie la un interval de 4-6 saptamani, fie la unul de 6-8 saptamani, in functie de tipul firului de par ce urmeaza sa fie inlaturat. Mai mult decat atat, chiar daca doua persoane urmeaza acelasi tratament, nu se poate spune daca rezultatul va fi unul si acelasi.