Meniu

Epilare definitiva laser dioda

Actualizat pe:

Cat de eficienta este procedura de epilare definitiva cu laser Dioda?

Persoanele care isi doresc sa aiba o piele fina si catifelata, fara sa fie nevoite sa apeleze la metodele clasice, dureroase si neplacute de epilare (lama, ceara etc.), pot lua in considerare epilarea definitiva cu laser Dioda, o procedura eficienta si sigura de indepartare a parului nedorit.

Procedura de epilare definitiva cu Dioda se dovedeste a fi de un real ajutor persoanelor care isi doresc sa aiba o piele catifelata si fina. De asemenea, este eficienta si in capacitatea de tratare a foliculitei sau chiar a transpiratiei excesive. In prezent, multe persoane se confrunta cu o transpiratie excesiva care ori este mostenita la nivel genetic, ori este dobandita pe parcurs, insa, din fericire, poate fi tratata prin laserul Dioda.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul procedurii de epilare definitiva cu laser Dioda

Procedura de epilare definitiva cu laser Dioda este una dintre variantele pe care care medicii dermatologi le recomanda tuturor pacientilor lor, datorita gradului sau ridicat de eficienta. Este o metoda utila folosita in tratarea foliculitei (indepartarea firelor de par crescute in piele) si in tratarea transpiratiei excesive. Pe langa aceste atuuri, epilarea definitiva cu laser Dioda mai este benefica, deoarece:

  • contribuie la o piele fina – exista o multime de modalitati de epilare care provoaca iritatii, inrosiri ale pielii sau chiar dureri. Din fericire, epilarea definitiva cu laserul Dioda nu este una dintre ele, ci, din contra, contribuie semnificativ la o piele fina si catifelata;
  • este eficienta in procedura de indepartare a parului de pe suprafata pielii – fie ca e vorba de axila, sani, fata sau chiar de zona inghinala, laserul Dioda are capacitatea de a indeparta eficient parul nedorit;
  • rezultate satisfacatoare – pacientii au ocazia de a obtine rezultate multumitoare inca de la prima sedinta de epilare definitiva cu laser Dioda la pret avantajos, in care firele de par sunt reduse cu 20-40%.

Cum trebuie sa te pregatesti pentru sedinta de epilare definitiva cu laser Dioda?

Persoanele care vor sa obtina rezultate excelente in ceea ce priveste sedinta de epilare definitiva cu laser Dioda, trebuie sa urmeze cativa pasi importanti, printre care se numara si:

  • hidratarea si curatarea adecvata a pielii inainte de sedinta;
  • cu o zi inainte de procedura, pacientul trebuie sa foloseasca lama de ras pe zona care urmeaza sa fie supusa terapiei de epilare definitiva;
  • se recomanda ca expunerea la soare sa fie evitata inainte de sedinta cu minimum 2 saptamani;
  • pacientii care vor sa beneficieze de epilarea faciala, pot sa aplice o crema de fata cu factor ridicat de protectie solara.

Din fericire, terapia de epilare definitiva se potriveste pentru toate tipurile de piele, astfel ca toata lumea are ocazia de a beneficia de o astfel de procedura.

Prin urmare, persoanele care sunt in cautarea unei modaltati eficiente de a scapa de parul nedorit de pe suprafata pielii, pot apela cu incredere la procedura de epilare definitiva cu laser Dioda, pentru efecte pozitive de lunga durata.