Meniu

Epilare definitiva pentru par blond: Tehnici si asteptari

Actualizat pe:

Nu este de mirare ca epilarea definitiva pentru parul blond se diferentiaza de alte tipuri de epilare, deoarece firul in sine are o compozitie diferita. Este posibil ca un laser folosit cu succes pentru indepartarea parului inchis la culoare sa nu detecteze la fel de bine firele blonde, ceea ce inseamna ca majoritatea vor ramane neatinse.

Persoanele al caror par este deschis la culoare, dar care vor totusi sa incerce epilarea definitiva, pot sa aplice tratamentul asupra unei zone de dimensiuni reduse de pe piele, pentru a vedea in ce fel se manifesteaza rezultatele. Daca sunt multumite de ceea ce vad, pot incerca acelasi tratament pentru celelalte zone de pe corp care le deranjeaza.

De cate sedinte este nevoie pentru epilarea definitiva pentru par blond?

In general, sedintele de epilare definitiva pentru parul blond se repeta la un interval cuprins intre 28 si 45 de zile, sau intre 4 si 6 saptamani. Tratamentul este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati cu parul blond.

Unul dintre aspectele ce trebuie luate in considerare pentru ca o clienta sa aiba asteptari cat mai realiste este ca acest tip de epilare nu este intotdeauna definitiv. Odata cu trecerea timpului, parul se rareste, iar indepartarea lui dispare incetul cu incetul din rutina zilnica a unei persoane.

Momentul in care parul se va rari face parte din viitorul indepartat al multor oameni, asa ca pana atunci, ei trebuie sa investeasca timp, bani si rabdare in diferite modalitati de eliminare a firelor respective. Specialistii recomanda intotdeauna cea mai noua tehnologie aparuta, care la momentul actual este Diodei laser; tratamentul este chiar si mai ieftin decat cel cu ceara.

Tot ce trebuie sa stii inainte si dupa tratamentul de epilare definitiva a parului blond

Indiferent ca parul ce urmeaza sa fie indepartat este de culoare inchisa sau deschisa, clienta trebuie sa urmeze cu atentie recomandarile primite de la specialistul care s-a ocupat de tratament. De cele mai multe este vorba de evitarea bailor fierbinti, a cremelor, saunelor, expunerea prelungita la soare sau solar etc.

Chiar si inainte de tratament exista un lucru ce trebuia luat in seamna: persoana in cauza trebuie sa se rada in zona asupra careia urmeaza sa actioneze laserul cu o seara inainte. Esteticianul ii va reaminti acest lucru clientei, pe langa alte informatii folositoare.

Ea nu trebuie sa uite niciodata ca epilarea definitiva nu este pentru toata lumea, iar daca aceasta metoda nu ii aduce rezultate satisfacatoare, clienta poate intotdeauna sa incerce ceva nou, care s-ar putea sa i se potriveasca chiar mai bine decat metoda mentionata anterior.

Prin urmare, daca o persoana cu par deschis la culoare este interesata de tratamentul de epilare definitiva trebuie sa testeze mai intai tratamentul pe o zona stransa de pe pielea ai, iar abia dupa sa-l incerce pe alte zone de pe corp. Fiecare tip de laser reactioneaza diferit in functie de compozitia parului asupra caruia trebuie sa actioneze, iar ea trebuie sa cunoasca acest lucru.