Meniu

Epilare definitiva picioare

Actualizat pe:

Exista o multime de femei care isi doresc sa scape de parul nedorit prin intermediul procedurii de epilare definitiva la picioare, care se dovedeste a fi eficienta si cu rezultate de lunga durata. Datorita faptului ca epilarea definitiva se realizeaza prin intermediul laserului, exista sanse uriase ca multe afectiuni la pielii, cum ar fi foliculita sau transpiratia excesiva, sa fie vindecate in mod corespunzator.

Vestea buna este ca o astfel de procedura are capacitatea de a ameliora si alte probleme manifestate la nivelul pielii, cum ar fi petele rosii provocate de iritatii, acneea, vergeturile, ridurile sau chiar cicatricile.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul procedurii de epilare definitiva la picioare

Persoanele care isi doresc sa profite de posibilitatile multiple ale procedurii de epilare definitiva la picioare, pot lua in considerare si seria generoasa de beneficii pe care le obtin. Printre acestea se numara si:

  • terapia de epilare definitiva este rapida – cei care sunt tot timpul ocupati, trebuie sa stie ca durata unei sedinte de epilare definitiva depinde de zona tratata, insa niciuna nu ocupa mult timp. De exemplu, pentru picioare sunt necesare o ora si jumatate sau maximum doua ore;
  • nivel ridicat de confort – epilarea definitiva realizata prin intermediul laserului nu este o procedura dureroasa. De fapt, chiar si pacientii care au o piele sensibila au fost multumiti de nivelul de confort obtinut;
  • conditii sigure – datorita faptului ca aceasta procedura este realizata de un specialist in domeniu, pacientul va beneficia de o epilara definitiva sigura si cu un grad urias de reusita;
  • potrivita pentru orice tip de piele – nicio persoana nu isi poate pune problema ca are un tip de piele care este incompatibil cu efectele pozitive ale laserului. Din fericire, ofera rezultate satisfacatoare pentru toata lumea.

Cate tratamente de epilare definitiva pentru picioare sunt necesare?

Din pacate, nu exista un numar clar de tratamente de epilare definitiva pentru picioare care sa functioneze la fel pentru toata lumea. Se stabilesc prin intermediul specialistului din cadrul centrului de epilare, pentru ca exista multi factori care pot influenta efectele obtinute. De exemplu, varsta, statusul hormonal sau chiar tipul de piele au o putere uriasa de influenta in ceea ce priveste rezultatele obtinute.

Specialistii recomanda, in general, practicarea a 3-5 sedinte de epilare, care sa fie realizate la 4 saptamani (in cazul zonelor cu suprafata mica de piele). In privinta zonelor cu suprafata mare, trebuie sa existe pauze de 8 sau chiar 10 saptamani. Eficienta sedintelor atinge cote maxime, avand capacitatea si de a corecta textura neuniforma a pielii. De asemenea, vor fi eliminate cu succes si petele pigmentare, care isi fac aparitia ori din cauza razelor ultraviolete, ori din cauza inaintarii in varsta.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa se bucure de beneficiile oferite de procedura de epilare definitiva aplicata la nivelul picioarelor, trebuie sa tina cont de aspectele mentionate anterior in articol, dar si de indicatiile oferite de specialistul centrului de epilare.