Meniu

Epilare definitiva riscuri

Actualizat pe:

Persoanele care insereaza cuvintele cheie „epilare definitiva riscuri” in cadrul motoarelor de cautare, au posibilitatea de a afla o multime de informatii utile cu privire la gradul de eficienta a acestei proceduri. De asemenea, pot afla si daca se confrunta cu anumite riscuri sau situatii neplacute, care le pot pune in pericol sanatatea, intr-un fel sau altul. Pana acum, epilarea definitiva, cu ajutorul laserului, s-a dovedit a fi de un mare ajutor pentru persoanele care isi doresc sa se bucure de o piele fina si catifelata o perioada indelungata.

Specialistii afirma ca epilarea definitiva se dovedeste a fi o procedura minim invaziva, cu un grad scazut de durere si cu unul crescut de eficienta. Bineinteles, rezultatele obtinute difera de la un pacient la altul, in functie de tipul de piele, de metabolizare si, mai ales, de nivelul hormonal. Cei care isi fac griji cu privire la experimentarea riscurilor, nu trebuie decat sa respecte indicatiile oferite de specialist, iar totul va decurge normal.

Exista contraindicatii cu privire la procedura de epilare definitiva: riscuri, aspecte definitorii

Cei care vor sa descopere informatii detaliate despre procedura de epilare definitiva si riscurile implicate, se pot folosi de motoarele de cautare, dar, mai ales, pot lua in considerare sfaturile oferite de medicul specialist. Exista anumite aspecte de care trebuie sa se tina cont dupa ce a avut loc sedinta de tratament. Printre acestea se numara si:

  • evitarea dusului fierbinte in primele 24 de ore de la procedura, din cauza faptului ca este posibil ca zona epilata sa se irite;
  • nu se recomanda nici sauna pentru primele 48 de ore dupa terapia de epilare cu laser;
  • zona epilata nu trebuie sa fie expusa la soare, mai ales in situatia in care nu se utilizeaza o crema de soare cu factor de protectie ridicat. Expertii au descoperit ca pielea, dupa terapia de epilare cu laser, este fragila, iar expunerea sa la soare poate sa duca la formarea unor pete inestetice, dar si la arsuri.

Afectiuni care impiedica aplicarea terapiei de epilare definitiva: riscuri, contraindicatii

Persoanele care cauta pe internet informatii despre „epilare definitiva riscuri”, trebuie sa ia in considerare si care sunt contraindicatiile de care trebuie sa se tina cont. Astfel, cei care sufera de urmatoarele afectiuni mentionate mai jos, se pot orienta catre o alta metoda de epilare:

  • cancer, diabet, epilepsie, lupus;
  • bolile de coagulare a sangelui;
  • persoanele care folosesc diverse tratamente pentru afectiunile endocrine, cum ar fi aspirina si isotretinoinul;
  • manifestarea herpesului in zona in care terapia de epilare urmeaza sa fie aplicata;
  • manifestarea dereglarilor hormonale sau a bolilor endocrine;
  • femeile care sunt insarcinate sau care sunt in perioada de alaptare;
  • persoanele care au un stimulator cardiac.

In concluzie, persoanele care sufera de una sau mai multe dintre bolile sau afectiunile mentionate anterior in articol, trebuie sa aiba o discutie cu medicul specialist, pentru a afla daca epilarea definitiva este eficienta sau nu in cazul lor.