Meniu

Rejuvenare vaginala

Actualizat pe:

La momentul actual, tot mai multe femei, indiferent de varsta pe care o poseda, aleg sa apeleze, din diverse motive, la un tratament estetic de rejuvenare vaginala, beneficiile fiind cat se poate de considerabile, dupa cum va putea fi observat pe parcursul acestui articol. Daca esti tentata sa participi la un asemenea procedeu, atunci ai ajuns la locul potrivit, aici putand sa iei la cunostinta toate informatiile esentiale de care vei avea nevoie pentru a-ti forma o prima opinie concreta.

In ce consta tratamentul de rejuvenare vaginala si cand se recomanda?

Prin rejuvenare vaginala se face referire la doua proceduri (vaginoplastie si labioplastie) care trebuie puse in practica pentru ca zona intima sa-si recapete, atat aspectul estetic frumos, cat si capacitatea de a-si indeplini functiile biologice intr-un mod optim. Femeile care pot beneficia de pe urma unui astfel de tratament trebuie sa fi indeplinit varsta minima de 18 ani, cele doua proceduri fiind recomandate pentru persoanele care:
● resimt durere in timpul actului sexual, mersului pe bicicleta, calaritului sau chiar statului in repaus pentru perioade mai lungi de timp;
● doresc sa obtina un aspect estetic mai frumos al zonei intime;
● se confrunta cu o placere sexuala diminuata ca urmare a unei nasteri;
● se confrunta cu un disconfort cauzat de o cicatrice rezultata de pe urma unei interventii genitale anterioare.

Dupa cum se poate observa, tratamentul de rejuvenare ginecologica a fost proiectat pentru a putea satisface o gama cat mai variata de nevoi atunci cand vine vorba de tratarea problemelor din regiunea zonei intime. La momentul actual, procedura cu laser se situeaza in topul popularitatii de pe piata, ca urmare a faptului ca echipamentul respectiv poate elimina, cu precizie si usurinta, tesutul aflat in surplus.

Daca esti interesata doar de o rejuvenare labiala, probabil vei dori sa afli cum decurge o interventie de acest tip. In prima faza, medicul va trasa, cu ajutorul unui marker, contururile stabilite in cadrul consultului, urmand ca, mai apoi, sa fie plasate suturile, acestea fiind realizate cu fir absorbant, care, ulterior, se va dizolva de la sine. Laserul va elimina tesutul suplimentar, care nu se regaseste in aria prestabilita, dupa care capesele pentru piele, ele fiind necesare in procesul de aliniere al marginilor labiilor.

Rejuvenare vaginala: ce beneficii aduce si care sunt parerile generale?

Rejuvenarea vaginala este recunoscuta pentru avantajele pe care le poate aduce in viata unei femei care se confrunta cu probleme la nivelul zonei intime. Asadar, cel mai probabil vei dori sa afli care sunt parerile generale pe care si le-au format fostele cliente ca urmare a finalizarii unui astfel de tratament.

Atunci cand vine vorba de rejuvenarea zonei intime, parerile femeilor care au luat parte la un asemenea proces sunt cat se poate de pozitive, printre beneficiile generale aduse ajungand sa se numere urmatoarele aspecte:
● obtinerea unui estetic extrem de frumos al zonei intime;
● practicarea unei vieti sexuale in parametrii normali;
● eliminarea unor potentiale disconforturi.

De asemenea, femeile care s-au confruntat cu probleme la nivelul labiilor, au mentionat ca dupa incheierea unui tratament de rejuvenare labii, situatia s-a imbunatatit radical, atat durerile, cat si insecuritatile cauzate de aspectul inestetic, urmand sa dispara cu desavarsire. Prin urmare, gradul de recomandare al acestor interventii estetice se situeaza la un nivel destul de ridicat.

In concluzie, in articolul de fata a fost explicat, cat mai clar cu putinta, in ce consta tratamentul de rejuvenare vaginala, cat si beneficiile generale pe care acesta le poate aduce in viata unei femei.