Meniu

Colonoscopie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa efectuezi o colonoscopie in Bacau si nu stii la ce specialist sau la ce clinica sa te programezi? Informatiile din acest articol te vor ajuta, cu siguranta. Iti prezentam in cadrul sau cinci clinici private din municipiu care au cabinete de gastroenterologie in care se efectueaza colonoscopie.

In cabinetele din Bacau, endoscopia digestiva inferioara (colonoscopia) este recomandata in jurul varstei de 45- 50 de ani, ca metoda de screening pentru depistarea cancerului de colon, dar poate fi indicata si mai devreme. In aceasta din ultima situatie se incadreaza persoanele cu istoric familial de cancer colo-rectal sau polipi si cele care manifesta simptome precum: dureri abdominale inexplicabile, sangerare rectala, schimbari ale tranzitului intestinal.

Cat costa sa faci colonoscopie in Bacau?

Tarifele pentru o colonoscopie in Bacau pot sa difere destul de mult de la o clinica la alta. Pentru a sti ce buget sa aloci pentru aceasta investigatie utila in diagnosticarea sau monitorizarea unor probleme digestive, vizualizeaza tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret Colonoscopie 400 Ron
 • Doi medici gastroenterologi
 • Gastroscopii si colonoscopii
 • Ecografii abdominale
 • Diverse investigatii si proceduri gastroenterologice
 • Bun raport calitate-pret
 • Dispozitive medicale performante
 • Personal amabil si bine instruit
Laurus Medical
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • 4 medici gastroenterologi
 • Endoscopii digestive superioare si colonoscopii
 • Investigatii de gastroenterologie decontate de CAS
 • Aparatura de ultima generatie
 • Colectiv amabil si bine pregatit
 • Bun raport calitate-pret
 • Curatenie si ambient placut
Euro-Med Diagnostic
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Medic gastroenterolog cu experienta
 • Ecografii abdominale
 • Endoscopii digestive superioare si colonoscopii
 • Aparatura performanta
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Curatenie si atmosfera placuta
Dr. Elena Popovici
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Medic gastroenterolog cu o bogata experienta
 • Ecografii abdominale
 • Gastroscopii si colonoscopii
 • Teste de depistare a Helicobacter pylori
 • Recoltari de biopsie
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica Luxor
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Doi medici primari gastroenterologi
 • Gastroscopii si colonoscopii
 • Rectosigmoidoscopii si cromoendoscopii
 • Polipectomie
 • Servicii decontate de CAS
 • Ecografii abdominale
 • Teste rapide Helicobacter pylori
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

5 clinici in care se efectueaza colonoscopie in Bacau

Sunt 5 clinici in Bacau la care te poti programa pentru o colonoscopie. Poti afla informatii importante despre ele din clasamentul de mai jos.

1. Centrul Anastasios

Centrul Medical Anastasios din Bacau dispune de un departament de gastroenterologie in care se efectueaza colonoscopie si multe alte servicii de diagnostic, monitorizare si tratament in cazul afectiunilor aparatului digestiv. Cei doi medici specialisti gastroenterologi care isi desfasoara activitatea aici sunt: dr. Mariana Lucaci si dr. Gabriel Salbaticu. Dotarile de ultima generatie ale clinicii fac posibile investigatii cu un grad deosebit de ridicat de acuratete. Pe langa consultatii, controale si colonoscopii, medicii mai realizeaza si: gastroscopii, rectosigmoidoscopie flexibila, excizia polipilor colonici, ecografie abdominala, test rapid Helicobacter pylori, extractia corpilor straini din tubul digestiv, prelevarea biopsiilor endoscopice.

O colonoscopie totala are tariful de 400 de lei la Anastasios Sibiu.

Numarul mare de impresii pozitive postate pe internet in dreptul acestei clinici vorbeste de la sine despre nivelul de satisfactie pe care il au pacientii in privinta actului medical. Oamenii spun ca personalul este amabil si profesionist, intampinand pacientii cu multa rabdare. Experientele placute privind interactiunea cu personalul medical si auxiliar sunt completate de alte aspecte pozitive: aparatura moderna, diversitatea specialitatilor medicale, curatenia, un bun raport calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Poti efectua o colonoscopie si la clinica Laurus Medical din Bacau. Aici, serviciile de gastroenterologie in regim spitalizare de zi sunt in contract cu Casa Judeteana  de Asigurari de Sanatate Bacau. Un avantaj important pentru pacientii cu probleme digestive este ca endoscopiile digestive superioare si colonoscopiile sunt gratuite, fiind decontate de CAS. Patru medici specialisti tineri fac parte din echipa clinicii, fiind specializati in gastroenterologie: dr. Eleonora Carpov, dr. Oana Elena Balas, dr. Ana-Lorena Marian si dr. Bogdan Ionut Slavulete. Laurus Medical este primul centru medical din Bacau ce este specializat in tratamentul hemoroizilor si al fisurilor anale. De curand, exista in clinica un tratament ultramodern laser pentru varice si hemoroizi, fara internare si fara durere.

Pretul unei colonoscopii este de 500 de lei in cadrul Laurus Medical.

Sute de pacienti multumiti si-au impartasit experientele pe internet, notand ca au remarcat o multime de aspecte pozitive, printre care: medicii profesionisti, care ofera explicatii pe intelesul tuturor, amabilitatea personalului de la receptie, aparatura medicala performanta, buna organizare, un raport corect calitate-pret, curatenia si respectul pentru pacient. Oamenii mai considera si ca aceasta clinica ridica standardul de calitate la care trebuie sa se alinieze toate clinicile din municipiu.

3. Euro-Med Diagnostic

Si la Euro-Med Diagnostic in Bacau exista un cabinet de gastroenterologie unde se realizeaza colonoscopii. Pe langa consultatiile de gastroenterologie, in acest cabinet mai sunt puse la dispozitie si consultatii de medicina generala, oferite de dr. Catalin Andrescu, medic primar medicina de familie si gastroenterologie. Aparatura medicala care intra in dotarea clinicii este ultramoderna, cum este ecograful multidisciplinar Acuson S2000. Beneficiul major al acestuia in gastroenterologie este ca ofera o metoda neinvaziva ce permite selectia pacientilor care au fibroza avansata in vederea punctiei. O astfel de procedura inlocuieste examinarea Fibroscan. Pentru endoscopii, la Euro-Med Diagnostic se utilizeaza aparatul Olympus Evis Exera II, cu un standard ridicat in privinta calitatii imaginilor.

Pretul colonoscopiei este de 450 de lei in aceasta clinica.

Un medic profesionist, dar care nu uita sa fie amabil, deschis si sa aiba rabdare fata de pacientii sai de toate varstele – asa il descriu multi dintre bacauani pe dr. Andriescu de la Euro-Med Diagnostic. Oamenii au mai remarcat, in timpul consultatiilor si investigatiilor, ca aparatura din cabinet este de ultima generatie si ca echipa doctorului este amabila si bine instruita.

4. Dr. Elena Luminita Popovici

Cabinetul de gastroenterologie al dr. Elena Luminita Popovici din Bacau ofera urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografii abdominale, colonoscopie, gastroscopie, elastografie, test de depistare a Helicobacter pylori, recoltari de biopsie. Dr. Popovici este medic primar gastroenterolog si are o experienta vasta in acest domeniu de activitate, activand in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, pe sectia de gastroenterologie.

Tariful unei colonoscopii este de 500 de lei.

Serviciile oferite de acest cabinet de gastroenterologie din Bacau sunt apreciate de pacienti. Acestia au notat ca in acest cabinet au gasit servicii profesioniste si intelegere in momentele grele din viata lor, in ceea ce priveste starea de sanatate. Dr. Popovici este considerata o adevarata profesionista in domeniul gastroenterologiei, dar ii sunt apreciate si calitatile umane: rabdarea, empatia si determinarea.

5. Clinica Luxor

Pacientii din Bacau care au nevoie de o colonoscopie se pot programa si la Clinica Luxor, unde exista un cabinet de gastroenterologie care ofera si acest serviciu. In cabinetul respectiv activeaza doi medici primari gastroenterologi: dr. Andreea Blaj si dr. Ioan Adrian Pantea. Dr. Blaj are competente in endoscopie digestiva superioara si inferioara, in endoscopie digestiva terapeutica si in ecografie abdomino-pelvina, iar dr. Pantea are competente in gastroscopie si colonoscopie. Acesti doi specialisti ii pot ajuta pe pacientii din Bacau cu numeroase servicii de diagnostic si tratament, pe langa colonoscopie: test rapid Helicobacter pylori, paracenteza exploratorie si evacuatorie, polipectomii, cromoendoscopii, rectosigmoidoscopie, prelevare de biopsii, montare sonda nazo-gastrica si spalaturi gastrice etc. Unele dintre serviciile de gastroenterologie sunt decontate de CAS.

Tariful pentru o colonoscopie este de 550 de lei in aceasta clinica.

Pacientii care au beneficiat de serviciile departamentului de gastroenterologie au ramas impresionati de profesionalismul medicilor. In plus, despre clinica au declarat ca este una moderna, cu numeroase specialitati si cu aparatura performanta, dar si ca este foarte curata. Pe langa toate aceste avantaje, au fost notate si nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile  si ca preturile sunt destul de mari fata de alte clinici.

Concluziile noastre

In toate cele cinci clinici prezentate in acest articol se efectueaza colonoscopie in Bacau, in cabinetele unor medici gastroenterologi cu experienta. Echipamentele medicale ultramoderne din aceste unitati medicale sunt de mare ajutor in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor digestive in randul pacientilor din tot judetul Bacau.

In aceste clinici poti beneficia de investigatii decontate de CAS, dar si de colonoscopie Bacau la pret avantajos. Nu ezita sa te adresezi medicului gastroenterolog daca ai simptome abdominale ingrijoratoare, iar in cadrul consultatiei specialistul iti va spune daca va fi nevoie sa efectuezi o colonoscopie pentru un diagnostic clar.