Meniu

Colonoscopie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent ca ai nevoie de o colonoscopie in Bistrita pentru a obtine un diagnostic sau pentru a trata simptomele unei afectiuni, medicii din cadrul clinicilor din oras vor face tot posibilul sa te ajute cu o solutie special gandita pentru problema ta. De cele mai multe ori, efortul acestora este sprijinit de echipamentele moderne pe care le au in dotare centrele la care isi desfasoara activitatea. 

Astfel, inainte de a opta pentru efectuarea investigatiei in Bistrita, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te programezi la o consultatie de specialitate. In cazul in care ai mai multe intrebari despre modul in care se va derula procedura, consultatia initiala reprezinta momentul oportun pentru a discuta deschis cu medicul care urmeaza sa se ocupe de cazul tau. 

Cat costa o colonoscopie in Bistrita? 

Bugetul reprezinta unul din factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de a alege o clinica pentru efectuarea colonoscopiei in Bistrita, intrucat diferentele de pret pot fi destul de mari. La acestea se mai adauga si costul anesteziei, acolo unde este nevoie de ea. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla care este pretul procedurii la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Centrul Hardmed
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Colonoscopie 300 Ron
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Contract CAS
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Sanovil
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 450 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Laborator de analize
 • Centru de imagistica
 • Contract CAS
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Raal Medical
575 Ron
 • Pret Colonoscopie 575 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care se poate efectua colonoscopia in Bistrita 

Lista urmatoare este alcatuita din trei clinici la care poti apela, in scopul de a te programa la o consultatie de specialitate si o colonoscopie in orasul Bistrita. Alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita pentru tine, in functie de aspecte precum aparatura din dotare, experienta acumulata de medici in domeniu si tarifele practicate de acestia: 

1. Centrul Hardmed  

Primul loc spre care se pot orienta oamenii interesati de efectuarea unei colonoscopii in Bistrita este Centrul Hardmed. Inca de la bun inceput, misiunea centrului a fost cea de a oferi acces unui numar cat mai mare de oameni la servicii medicale de calitate. Acest ideal este posibil datorita tehnologiei de ultima generatie si echipei alcatuite din medici bine pregatiti si dedicati. Din departamentul de gastroenterologie fac parte doi medici specialisti: Dr. Crina Stefania Fofiu si Dr. Simona Nicoleta Martura. Merita mentionat faptul ca primul medic se afla in contract cu CAS, asa ca persoanele interesate pot beneficia de consultatii de gastroenterologie in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere. Informatii precum pregatirea pentru procedura si cum se va desfasura aceasta sunt discutate in cadrul consultatiei initiale. 

Pretul colonoscopiei este de 300 de lei. 

Profesionalismul, empatia si corectitudinea sunt cuvinte folosite adesea pentru a descrie activitatea personalului din cadrul centrului Hardmed. Locatia este si ea una frumoasa si primitoare. Totusi, exista minusuri pe partea de organizare: personalul de la receptie este slab pregatit, ceea ce a dus la nerespectarea sau anularea mai multor programari. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil  

In cadrul Policlinicii Noua Sanovil isi desfasoara activitatea o echipa bine pregatita alcatuita din medici primari si specialisti in gastroenterologie, care dispun de cunostintele necesare pentru a efectua colonoscopia in Bistrita. Acestia sunt Dr. Ana Maria Ciobanu, Dr. Andreea Pop, Dr. Ioana Marchis si Dr. Simona Martura. Dintre medicii amintiti, primul efectueaza consultatii gratuite in baza biletului de trimitere. Cu privire la modul in care se desfasoara investigatia, colonoscopia se poate efectua cu analgosedare, care este mult mai usor de tolerat pentru pacienti. Cei care vor sa isi faca o idee despre policlinica inainte de a o vizita pot opta pentru un tur online. De asemenea, in cazul in care un pacient are nevoie de mai multe investigatii pentru a obtine un diagnostic corect, policlinica are propriul sau laborator de analize si un centru de imagistica. 

Cu privire la pretul colonoscopiei, acesta porneste de la 450 de lei, iar daca este vorba de o interventie cu sedare, tariful creste la 500 de lei. 

Mai multe persoane care au optat pentru serviciile policlinicii au avut parte de o experienta placuta, datorita cadrelor medicale bine pregatite. In plus, munca lor este sustinuta de aparatura medicala ultramoderna. Din pacate, programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul de asteptare este unul ridicat. Holurile policlinicii sunt de multe ori aglomerate din aceasta cauza.  

3. Raal Medical 

O ultima clinica pe care o pot vizita oamenii in vederea efectuarii colonoscopiei in orasul Bistrita este Raal Medical. De efectuarea serviciilor din categoria de gastroenterologie se ocupa un medic primar: Dr. Cristina Pojoga. Colonoscopia se poate realiza fie pentru depistarea leziunilor colonice si polipectomie, fie pentru biopsii. Fiind vorba de o interventie care implica disconfort, se pot administra sedative sau alte tipuri de anestezic, daca pacientul are nevoie. Cu privire la programari, acestea se fac foarte usor prin intermediul numarului de telefon de la clinica. Exista si posibilitatea de a face o programare cu ajutorul formularului online sau pe WhatsApp. 

Pretul colonoscopiei este de 575 de lei. 

Oamenii care recomanda clinica Raal Medical o fac pentru calitatea serviciilor de care au parte aici. Personalul medical dispune de cunostintele necesare pentru a oferi solutii personalizate, indiferent de problema pacientului.  

Concluzii

In concluzie, pentru a beneficia de colonoscopie in Bistrita, tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din cele trei clinci de mai sus si sa te programezi la o consultatie de specialitate, in cadrul careia ti se vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. De asemenea, medicul iti poate prezenta si alte tipuri de investigatii pe care le poti efectua, in scopul de a obtine un diagnostic cat mai clar.