Meniu

Colonoscopie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul de familie sa iei in considerare efectuarea unei colonoscopii in Botosani pentru a putea obtine un diagnostic precis? Stim ca teama si rusinea sunt primele emotii pe care le experimentezi doar la gandul ca trebuie sa te expui, insa, in realitate, aceasta metoda de screening este desfasurata atat de des si cu atata usurinta, incat vei vedea pe propria piele ca nu este nimic rusinos in a afla ce se intampla in corpul tau. Un diagnostic corect si stabilit din timp te poate scapa de multe probleme de sanatate, asa ca ia-ti inima in dinti si fa-ti o programare la un cabinet de gastroenterologie.

Cu toate ca nu exista atat de multe variante disponibile in Botosani, ai totusi la dispozitie o clinica pe care o poti lua in considerare. Echipata cu aparaturi performante si dispunand de medici profesionisti, vei putea afla concret daca banuielile tale in legatura cu o posibila problema de sanatate sunt confirmate sau infirmate.

Cat costa o colonoscopie in Botosani?

Pretul unei colonoscopii in Botosani difera de la o unitate medicala la alta, in functie de pregatirea medicilor, dar si de acuratetea aparaturilor folosite. Daca te afli pentru prima data in aceasta situatie si nu stii care sunt preturile practicate de regula pentru aceasta metoda de screening, parcurge tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Dr. Oana Arhip
Clinica-Verificata
500 Ron
  • Pret Colonoscopie 500 Ron
  • Profesionalism si implicare
  • Atitudine pozitiva
  • Investigatii endoscopice precise
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Curatenie ireprosabila
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o colonoscopie in Botosani?

Ti-ai luat inima in dinti sa faci o colonoscopie in Botosani si nu stii carui cabinet medical sa te adresezi? Din fericire, pentru a-ti simplifica munca, iti vom prezenta una dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau la care poti merge cu incredere si unde vei fi tratat cu amabilitate si profesionalism. Avand dotari de ultima generatie si cadre medicale competente, nu exista niciun dubiu ca vei obtine un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura:

Dr. Oana Arhip

Cabinetul medical al dr. Oana Arhip este specializat in gastroenterologie in Botosani, unde poti opta pentru o colonoscopie efectuata in conditii sigure si sub supravegherea unei echipe medicale experimentate. Dr. Oana Arhip, fondatorul cabinetului, este medic primar gastroenterolog si doctor in stiinte medicale, cu vaste cunostinte in domeniu pentru diagnosticarea corecta a pacientilor, dar si pentru tratarea lor. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consultatii de specialitate (de gastroenterologie si hepatologie), endoscopie digestiva inferioara (colonoscopie) si superioara (gastroscopie), ecografie abdominala, recoltare biopsie gastrica, test Helicobacter Pylori. Multumita liniei complete si performante de videoendoscopie (gastroscop si colonoscop Pentax), rezultatele sunt precise, iar imaginile generate sunt la o rezolutie inalta.

Pentru o colonoscopie in Botosani, pretul este de 500 lei.

Optimismul, profesionalismul si implicarea medicului sunt principalele aspecte care sunt apreciate de pacienti, judecand dupa recenziile postate in mediul online. Investigatiile endoscopice efectuate sunt precise, medicul primar in gastroenterologie avand capacitatea de a stabili un diagnostic corect, urmat de un plan personalizat de tratament. Atmosfera este una primitoare, iar curatenia ireprosabila. Cu toate acestea, au existat cazuri in care programarile nu au fost respectate, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Oana Arhip
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a face o colonoscopie in Botosani si vrei sa te asiguri ca apelezi la un cabinet de incredere, varianta prezentata mai sus este exact ce ai nevoie. Ia legatura cu medicul gastroenterolog si afla care sunt demersurile procedurii, dar si ce ai de facut in cazul in care descoperi ca te confrunti cu o problema de sanatate.