Meniu

Colonoscopie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Alegerea unei clinici pentru colonoscopie in Braila se face in raport cu disponibilitatea acestui serviciu si experienta medicilor. Articolul de fata prezinta care sunt cele mai bune optiuni de clinici pentru efectuarea endoscopiei digestive inferioare (colonoscopie), investigatie prin care se identifica existenta unor anomalii prezente in zona colonului sau zona rectala. De regula, oamenii sunt sfatuiti de catre medic sa faca o colonoscopie atunci cand au simptome ca diareea cronica, balonare persistenta si alte semne specifice unei posibile afectiuni in zona respectiva. 

Procedura consta in introducerea unui tub flexibil prin orificiul anal, cu posibilitatea de sedare. Colonoscopia ii ofera medicului imaginile de care are nevoie pentru a evalua starea intestinului gros si a rectului. In cazul pacientilor care au peste 50 de ani, colonoscopia se recomanda ca metoda de prevenire ori depistare in stadiu incipient a cancerului de colon sau cancerului colorectal. 

Unde poti face colonoscopie in Braila?

Persoanele care locuiesc in Braila si trebuie sa se programeze la colonoscopie au la dispozitie serviciile unor clinici apreciate in comunitate, datorita experientei colectivului de medici si raportului bun calitate-pret. Iata care sunt tarifele aferente acestei investigatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Clinica Medmun
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate
 • Promptitudine
 • Diversitate de servicii
Centrul Grivita
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si comunicativi
 • Amabilitate si implicare
 • Centru medical modern
 • Curatenie exemplara
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici bune unde poti merge pentru colonoscopie in Braila

In vederea efectuarii unei colonoscopii la o clinica din Braila, multi oameni cauta pe internet informatii despre acestea. Daca te numeri printre ei, probabil ai observat ca un search pe Google nu este suficient pentru a afla rapid informatii despre clinica, medici, preturi si feedback. De aceea, am alcatuit un clasament care inglobeaza toate aceste detalii si care prezinta cele mai bune clinici dintre care poti alege:

1. Clinica Medmun

Cu o echipa numeroasa de medici primari si medici specialisti, Clinica Medmun este una dintre unitatile medicale din Braila pe care le poti alege pentru colonoscopie. Lista de servicii prezinta numeroase investigatii moderne, colonoscopia fiind una dintre explorarile functionale digestive disponibile. Acest centru depune eforturi in permanenta pentru a se alinia la nevoile si cererile pacientilor, avand scopul de a oferi servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Pacientii pot beneficia aici de consultatii de specialitate, de explorari imagistice si diverse explorari functionale, de analize de laborator si servicii de medicina muncii. Colectivul clinicii este format din medici si asistenti care se aliniaza la cele mai exigente cerinte din domeniul medical. 

Pentru colonoscopie, se va achita suma de 450 lei.

Persoanele care au trecut pragul clinicii Medmun pentru diverse servicii medicale spun ca au intalnit o echipa formata din profesionisti, care se comporta exemplar fata de pacient. Medicii sunt bine pregatiti, amabili si prompti. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medmun
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Grivita

Situat in Braila, Centrul Medical Grivita se inscrie pe lista celor mai bune optiuni de clinici pentru efectuarea colonoscopiei. In componenta centrului se afla mai multe cabinete de specialitate, precum si un cabinet de ecografie si o sala de recoltare a analizelor de sange. Inca de la infiintare, a fost conturat un sistem de valori bazat pe calitate. Acest obiectiv este indeplinit cu ajutorul echipei formate din medici profesionisti, cu experienta in diverse arii terapeutice. De asemenea, in clinica sunt prezente echipamente moderne, care permit efectuarea a diverse investigatii si care asigura un nivel ridicat de precizie in diagnostic. 

Tariful pentru colonoscopie este de 500 lei.

Referitor la parerea pacientilor, acestia declara ca au fost tratati cu amabilitate inca de la intrarea in clinica si ca au beneficiat de suport din partea personalului. Procedurile sunt explicate in detaliu, medicii fiind comunicativi, profesionisti, atenti si amabili. Implicarea si dorinta de a ajuta sunt alte calitati atribuite personalului. Centrul medical este modern, iar curatenia exemplara. Unii pacienti spun ca se asteapta mult la coada si ca atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit.

Concluzii

Colonoscopia este o procedura disponibila in cadrul mai multor clinici din Braila, unde profeseaza medici cu experienta vasta in domeniul gastroenterologiei. Este important sa te adresezi medicului daca ai simptome neobisnuite si sa faci colonoscopie daca acesta iti recomanda. Multe persoane se tem de investigatie, insa instrumentele moderne si posibilitatea de sedare fac experienta mult mai confortabila.