Meniu

Colonoscopie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ti-a fost recomandata endoscopia digestiva inferioara pentru examinarea interiorului intestinului gros si cauti servicii specializate in orasul tau, trebuie sa stii ca poti efectua colonoscopie in Brasov la una dintre clinicile de top, care ofera consultatii si investigatii de gastroenterologie la standarde inalte. Pentru o alegere bine documentata, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii medicale private din municipiul de la poalele Tampei.

Vei afla unde gasesti cei mai buni gastroenterologi din Brasov si cele mai bune conditii pentru efectuarea unei colonoscopii cu rezultate concludente pentru simptomele de care suferi si pentru screeningul in cancerul de colon.

Cat costa o colonoscopie in Brasov?

Chiar daca nu este cel mai important aspect legat de o colonoscopie in Brasov, stii ca este o investigatie mai costisitoare, care implica aparatura speciala si un medic cu competente in acest domeniu, si ai vrea sa fii pregatit/-a din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te adresezi si tarifele practicate pentru endoscopia digestiva inferioara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Clinica Promed
Clinica-Verificata
400-850 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Seriozitate in respectarea programarilor
 • Personal amabil la receptie
RMN Diagnostica
480-1.200 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 480 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitate si rabdare in abordarea pacientilor
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
 • Timp mare de asteptare
S. Sf. Constantin
450-805 Ron
 • Pretul unei proceduri de Endoscopie porneste de la 450 Ron
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Servicii de calitate
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Comportament lipsit de amabilitate al angajatilor de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face colonoscopie in Brasov

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa ai parte de cele mai bune servicii, iar colonoscopia in Brasov nu face exceptie. Pentru o alegere in cunostinta de cauza, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun si despre opiniile pacientilor care au accesat aici consultatii, investigatii si tratamente. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Clinica Promed

La cabinetul de gastroenterologie al Clinicii Promed, pacientii din Brasov pot solicita urmatoarele servicii: consultatie si control, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, sedare, prelevare material pentru biopsie, rectosigmoidoscopie, polipectomie si testare pentru Helicobacter Pylori. Cabinetul este deservit de un medic bine pregatit, cu experienta in lucrul cu pacientii, dr. Bogdan Mazilu, medic specialist in gastroenterologie, membru al Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie, avand competente in endoscopie digestiva si ecografie. Centrul medical Promed din Brasov functioneaza in regim de policlinica, in care se pot accesa consultatii in numeroase ramuri ale medicinei, pentru patologii diverse, analize si investigatii ecografice. La gastroenterologie poti accesa servicii decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov, daca prezenti biletul de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru colonoscopie vei plati 400 de lei, la care se poate adauga pretul anesteziei, de 450 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Promed si declara ca au gasit aici servicii de calitate, medici profesionisti, tratamente eficiente, o buna organizare, personal amabil la receptie si punctualitate in respectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Promed
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

Clinica RMN Diagnostica Brasov este specializata in imagistica medicala, dar dispune si de cabinete medicale de specialitate in peste 30 de specializari medicale, intre care si gastroenterologie, cabinetul de care ai nevoie pentru efectuarea unei colonoscopii. La Brasov, pacientii au la dispozitie consultatii, ecografii abdominale, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, endoscopie + test Helicobacter Pylori, polipectomie, prelevare material de biopsie pentru examen histopatologic si anestezie. Vei putea conta aici pe experienta si pregatirea dr. Mihai Greavu, medic specialist gastroenterolog, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Brasov. RMN Diagnostica este o retea medicala privata, cu centre in Sibiu, Brasov si Fagaras, in care se regasesc cabinete in 40 de ramuri medicale, servicii performante de imagistica, RMN, CT, osteodensitometrie si ecografie. 

Preturile practicate de clinicile din structura retelei sunt publicate pe site-ul web. Pentru colonoscopie in Brasov, pretul in aceasta clinica este de 480 de lei. Tariful pentru anestezie este de 720 de lei.

Pacientii clinicii din Brasov au pareri impartite in ceea ce priveste experienta la RMN Diagnostica. Sunt consemnate aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea si rabdarea cu care raspund la intrebari. De asemenea, se apreciaza posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Printre aspectele care ar trebui imbunatatite din activitatea clinicii, pacientii numara comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor.

3. Spitalul Sf. Constantin

Investigatiile disponibile la cabinetul de gastroenterologie din ambulatoriul Spitalului Sfantul Constantin din Brasov includ: colonoscopie cu si fara anestezie, endoscopie digestiva cu si fara anestezie, rectoscopie cu si fara anestezie, polipectomie, ecografie abdominala, clisma si examen histopatologic. Cabinetul de gastroenterologie al Spitalului Sfantul Constantin din Brasov este deservit de catre o echipa bine pregatita alcatuita din patru medici. Pentru colonoscopie te vei adresa dr. Raul Mateescu, medic specialist gastroenterolog, in contract cu CAS, avand competente in endoscopie diagnostica si terapeutica si in ecografie abdominala, sau dr. Ana Ivascu, medic specialist gastroenterolog in contract cu CAS Brasov, care detine competente in competente in endoscopie digestiva diagnostica si in ecografie abdominala. Spitalul Sfantul Constantin a fost inaugurat in martie 2011 si dispune din anul 2019 de un sediu nou, cu saloane pentru spitalizarea continua, un centru de imagistica medicala dotat cu echipamente de ultima generatie, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, un ambulatoriu cu multiple specializari si o sectie de terapie intensiva.

Tarifele pot fi consultate pe site-ul web al spitalului. O colonoscopie in acest centru medical din Brasov are pretul de 450 de lei fara anestezie, iar pentru o colonoscopie cu anestezie vei plati 805 lei.

Gradul de multumire a pacientilor fata de prestatiile spitalului si policlinicii variaza in functie de experienta avuta in cadrul cabinetului caruia s-au adresat. Multe dintre persoanele care si-au impartisit parerile in recenziile din mediul online considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti si de tratamente eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi ameliorate si pe care le pacientii nemultumiti. Acestia reclama lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru efectuarea investigatiei de colonoscopie in Brasov, te poti adresa cu succes uneia dintre clinicile de top prezentate in clasamentul din articolul de mai sus. Acestea ofera servicii premium de gastroenterologie, cu ajutorul aparaturii performante din dotare si al medicilor specialisti bine pregatiti, avand competente in endoscopia digestiva superioara si inferioara. 

Clinicile din Brasov realizeaza colonoscopie cu sau fara anestezie, pentru screeningul in cancerul de colon, pentru diagnosticarea diverselor simptome la nivelul intestinului gros si al rectului si pentru evaluarea metodelor de tratament in cazul persoanelor care sufera de afectiuni cronice. In urma lecturii acestui text, ai toate informatiile la dispozitie, pentru adoptarea unei decizii bine documentate si alegerea clinicii care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele in materie de servicii de sanatate.