Meniu

Colonoscopie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile gastrointestinale si tulburarile tractului digestiv sunt des intalnite in cazul pacientilor de toate varstele, existand posibilitatea ca medicul specialist sa iti recomande colonoscopia in Bucuresti in functie de simptomele pe care le experimentezi. Cu toate ca este o investigatie recomandata cu precadere pacientilor cu varsta de peste 40 de ani, poate fi de un real folos si pentru pacientii mai tineri, pentru a afla daca sufera de afectiuni precum polipi colonici, malformatii, cancer de colon sau rectal etc. Investigatia nu este dureroasa si, daca se efectueaza cu anestezie, nu vei mai simti absolut nimic. 

Fiind vorba de Bucuresti, nu exista niciun dubiu ca vei gasi unitati medicale cu aceasta specialitate. Cu toate acestea, te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi un top cinci al celor mai apreciate si frecventate unitati medicale din capitala unde vei face cunostinta doar cu medici bine pregatiti in domeniu, care au la dispozitie aparaturi de ultima generatie.

Cat costa o colonoscopie in Bucuresti?

Inainte de a merge la un cabinet de gastroenterologie in Bucuresti pentru efectuarea unei colonoscopii, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile aplicate. Din fericire, exista si unitati medicale la care poti beneficia de investigatie complet gratuit prin CAS. Daca totusi nu ai aceasta posibilitate, citeste tabelul de mai jos pana la capat si afla care sunt tarifele practicate de regula:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Personal medical profesionist
 • Diagnosticieni precisi
 • Comunicativitate si empatie
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise
 • Plan eficient de tratament
 • Atmosfera placuta
DigestMed
550 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 550 Ron
 • Amabilitate si caldura
 • Competenta si buna pregatire
 • Aparaturi performante
 • Investigatii corecte
 • Tratamente eficiente
 • Act medical ireprosabil
 • Conditii excelente de igiena
 • Ambient placut
Royal Hospital
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Medici competenti
 • Buna pregatire si experienta
 • Conditii optime de igiena
Sofimar
700 Ron
 • Pret Colonoscopie 700 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera placuta
 • Standarde ridicate de igiena
iLife Medical
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Respect si profesionalism
 • Servicii impecabile
 • Investigatii precise
 • Planuri eficiente de tratament
 • Aparaturi performante
 • Personalul de la receptie amabil
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care aplica procedura de colonoscopie in Bucuresti

Iti e teama sa nu suferi de cancer de colon, asa ca vrei sa iti faci o programare pentru o colonoscopie in Bucuresti pentru a afla concret daca totul este in regula? Noi te incurajam sa dai curs acestei intentii si sa mergi la o clinica de incredere, care dispune de medici profesionisti si care este dotata cu aparaturi de ultima generatie. Iata cinci optiuni de clinici din capitala pe care le poti lua in considerare:

1. Laurus Medical

Laurus Medical din Bucuresti este o optiune excelenta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa faci o colonoscopie in conditii sigure si confortabile. Reteaua nationala de sanatate activeaza in mai multe orase din tara, asigurand tuturor pacientilor servicii de calitate si investigaii ireprosabile. Departamentul de gastroenterologie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta, capabili sa desfasoare un act medical fara greseala. Printre acestia isi desfasoara activitatea si: dr. Elena Capcelea, dr. Adrian Cosmin Schipor, dr. Raluca Oprea, dr. Estera Jeleditan, medici specialisti. Datorita sistemului ultraperformant de endoscopie FUJIFILM ELUXEO, imaginile obtinute sunt clare si precise. Pe langa colonoscopii si endoscopii, aparatul este folosit si pentru tratamentul hemoragiei digestive inferioare, extragerea de corpi straini, de polipi colonici, dilatarea cu balon a stenozelor etc.

Pretul pentru o colonoscopie la Laurus Medical este de 500 lei. 

Fiind o retea de sanatate de renume, clinica Laurus a adunat peste cinci sute de recenzii de la pacientii, majoritatea exprimandu-si multumirea pentru actul medical ireprosabil. Personalul medical este profesionist, corect diagnostician, comunicativ si empatic, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora investigatiile efectuate sunt atent efectuate. Rezultatele sunt precise, iar planul de tratament elaborat de cadrele competente este personalizat in functie de istoricul medical si patologiile pacientului. In plus, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. DigestMed

O alta optiune pe care ti-o recomandam este clinica DigestMed din Bucuresti, a carei specialitate principala este gastroenterologia, unde poti beneficia de o colonoscopie la standarde inalte. In cadrul unitatii medicale se desfasoara urmatoarele: consultatii de gastroenterologie, endocrinologie, hepatologie, psihiatrie si nutritie. In ceea ce priveste departamentul de gastroenterologie, pacientii pot opta pentru: ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie sau test hemoragii oculte. Multumita liniei de endoscopie FUJIFILM ELUXEO LITE 700, personalul are competenta de a desfasura un act medical corect, stabilind astfel un diagnostic corect. Din cadrul colectivului de medici fac parte si: dr. Elena Ciuperca, dr. Tudor Arbanas, dr. Adelina Popescu, dr. Mihai Andrei, dr. Carmen Posoiu, medici primari, dr. Florica Naftanaila Mali, dr. Elena Bianca Istratie, dr. Monica Adriana Stana, dr. Alexandra Vlad, dr. Ruxandra Pop, medici specialisti.

Pretul pentru o colonoscopie este intre 550-650 lei.

Pacientii care au apelat la ajutorul DigestMed au fost tratati cu amabilitate si caldura. Personalul clinicii da dovada de profesionalism, competenta si o buna pregatire in domeniu, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta. Astfel, investigatiile si tratamentele realizate sunt eficiente si corecte, iar actul medical desfasurat este unul ireprosabil. Conditiile de igiena sunt excelente, iar atmosfera primitoare de fiecare data. 

3. Royal Hospital

Continuam cu Royal Hospital, o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti, in cadrul careia poti opta pentru o colonoscopie. Departamentul de gastroenterologie din cadrul spitalului privat este reprezentat de medici de renume, cu o buna pregatire in domeniu: prof. dr. Ioan Dina si dr. Georgeta Claudia Iacobescu, medici primari. Institutia medicala a primit certificatul ISO 9001/2015 datorita activitatii ireprosabile. In ceea ce priveste colonoscopia, exista o alta echipa medicala competenta in efectuarea investigatiei: dr. Aurelian Dima, dr. Vasile Borka, dr. Alina Iorgulescu, dr. Nicolae Iordache, medici primari in chirurgie generala, dr. George Sireteanu si dr. Daniela Tabacelia, medici specialisti. Aparatura folosita este una de ultima generatie, multumita careia toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide.

Tariful aplicat pentru o colonoscopie este de 600 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multumita serviciilor de calitate care sunt puse in aplicare. Investigatiile decurg ireprosabil multumita aparaturilor performante, echipa medicala avand competenta si pregatirea de a elabora un plan eficient de tratament adaptat in functie de nevoile pacientilor. Atmosfera este primitoare, iar criteriile de igiena sunt respectate cu strictete. 

4. Sofimar

O alta unitate medicala pe care ti-o recomandam este Sofimar din Bucuresti, o clinica multidisciplinara unde poti face o colonoscopie sub atenta supraveghere a medicilor specialisti. Colectivul este compus din medici bine pregatiti in domeniu in cadrul unor universitati de renume, dar si in unitati spitalicesti prestigioase. Acesta este format din: dr. Bianca Voiosu, dr. Cristina A. Mocanu, dr. Camelia Marinica Petrescu, medici specialisti si dr. Andrei Olteanu, medic primar. Printre serviciile pe care le pun la dispozitie se numara si: consultatia de specialitate, controlul, ecografia abdominala, endoscopie digestiva inferioara/superioara, ligatura varicelor esofagine, prelevare biopsie endoscopie, test rapid Helicobacter Pylori, polipectomie, rectosigmoidoscopie.

Pretul pentru o colonoscopie totala este de 700 lei, insa investigatia poate fi gratuita pentru pacientii care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Centrul medical din capitala a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, mai ales pentru investigatiile precise efectuate cu profesionalism. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu si are la dispozitie echipamente de ultima generatie, prin care efectueaza investigatii ireprosabile. Pacientii sunt primiti cu amabilitate, atmosfera este placuta, iar clinica indeplineste toate standardele de igiena.

5. iLife Medical

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si iLife Medical, o unitate medicala multidisciplinara din Bucuresti unde poti opta pentru colonoscopie. Spre norocul pacientilor, anumite consultatii si servicii medicale sunt decontate prin intermediul CASMB. Departamentul de gastroenterologie este coordonat de dr. Daniela Alecu, medic specialist, competent in endoscopie, ecografie abdominala si nutritie. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, a participat la  Congresele Societatii Romane de Gastroenterologie, Hepatologie si Endoscopie Digestiva, Congresele UMF in Cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila, Bucuresti. 

Pretul pentru o colonoscopie este de 450 lei.

Aproape toate recenziile postate pentru iLife Medical sunt pozitive, datorita faptului ca pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism. Serviciile sunt ireprosabile, investigatiile precise, planurile de tratament sunt personalizate, iar aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt performante. In plus, personalul de la receptie este amabil si saritor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu strictete.

Concluzii

Stim cat de important este sa mergi la un medic de incredere, mai ales cand vine vorba de o investigatie atat de complexa, cum este colonoscopia in Bucuresti. Avand in vedere ca esti in capitala, iti va fi usor sa gasesti o multime de unitati medicale pe care sa le iei in considerare. Cu toate acestea, nu inseamna ca toate sunt bune. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit topul de mai sus cu cele mai bune clinici la care poti apela pentru o colonoscopie corect efectuata si interpretata.