Meniu

Colonoscopie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala prin care se exploreaza, cu ajutorul unui colonoscop si a unei camere video miniaturale, interiorul intestinului gros, colonoscopia in Buzau se poate realiza la una dintre clinicile de top cu servicii de calitate in gastroenterologie. Pentru o investigatie concludenta in depistarea cauzelor tulburarilor recurente de tranzit intestinal si in screeningul cancerului de colon, este nevoie de aparatura performanta si de personal medical competent.

Afla unde le poti gasi in Buzau, lecturand pana la capat articolul de fata, care prezinta conditiile in care se efectueaza in acest oras, endoscopia digestiva inferioara.

Cat costa o colonoscopie in Buzau? 

Tariful pentru o colonoscopie in Buzau poate varia in functie de clinica in care este efectuata, dar si de optiunile suplimentare cum ar fi anestezia sau alte servicii conexe. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale in care este disponibila procedura si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru investigatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
400-600 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 400-600 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de nota 10
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Proceduri eficiente de tratament
Clinica Angi San
550-900 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 550-900 Ron
 • Clinica moderna
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti si empatici
 • Promptitudine in interventii
 • Tratamente cu rezultate bune
Medinvest
500-750 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie variaza intre 500-750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti face colonoscopie in Buzau

Iti doresti, desigur, cele mai bune conditii pentru o colonoscopie in Buzau, aparatura in parametri optimi, confort in timpul procedurii si un medic bun, care sa ghideze examinarea astfel incat sa poti obtine un diagnostic precis. Pentru o alegere bine informata, ai nevoie de amanunte suplimentare despre activitatea clinicilor din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente, competentele medicilor si opiniile pacientilor care au trecut pragul unitatilor medicale din top.

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o clinica specializata in afectiuni digestive si  proctologie, in care pacientii din Buzau au acces la servicii complete, consultatii si investigatii de mare acuratete: endoscopie digestiva superioara si inferioara – colonoscopie, cu sedare intravenoasa sau analgezie, polipectomii, electrocoagulare cu plasma argon, biopsii endoscopice, extractie de corpi straini din tubul digestiv, ecografie abdominala si test rapid Helicobacter Pylori. Cu ajutorul sistemului de endoscopie ultraperformant Fujifilm Eluxeo 2020 se obtine cea mai buna imagine endoscopica la ora actuala si detalii precise ale suprafetei mucoasei si ale tiparelor vasculare. Poti conta aici pe experienta a doi medici bine pregatiti: dr. Gratiela Grosu, medic specialist in chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica, si dr. Daniela Popescu, medic specialist in gastroenterologie, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica. Laurus Medical Buzau face parte dintr-o retea ampla de clinici amplasate pe tot teritoriul tarii, cu servicii de proctologie, flebologie, gastroenterologie, chirurgie generala, ortopedie, dermatologie, urologie si recuperare medicala.

Pretul unei colonoscopii in acest centru medical este de 400 de lei. Vei mai plati pentru anestezie suma de 200 de lei.

Pacientii apreciaza ca Laurus Medical este o clinica moderna, cu servicii de nota 10, medici profesionisti, aparatura de ultima generatie si proceduri eficiente de tratament. Unele persoane sunt nemultumite ca angajatii de la receptie raspund greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Sectia de chirurgie din cadrul Clinicii Angi San Buzau efectueaza colonoscopie cu anestezie locala sau generala. Pentru un diagnostic, poti apela, dupa investigatie, la medicii de la cabinetul de gastroenterologie: dr. Andreea Ursachescu, medic primar gastroenterolog, dr. Simona Paraipan, medic primar gastroenterologie, si dr. Andrada Gheorghe, medic specialist gastroenterolog. Clinica Angi San este prezenta  de 25 de ani pe piata serviciilor medicale din Buzau, cu o oferta complexa de consultatii, tratamente si interventii de chirurgie generala, chirurgie plastica, gastroenterologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie si urologie. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Buzau si poti beneficia de servicii decontate in limita fondurilor disponibile, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS.

Poti gasi tarifele clinicii pe site-ul web al acesteia. Pentru colonoscopie in Buzau, pretul este de 550 de lei fara anestezie, iar pentru colonoscopie cu anestezie, clinica percepe suma de 900 de lei.

Pacientii se declara multumiti de aceasta unitate medicala, apreciind ca Angi San este o clinica moderna, cu personal profesionist si amabil, medici bine pregatiti si empatici, prompti in interventii. De asemenea, persoanele care au beneficiat de servicii aici declara ca tratamentele primite au avut rezultate bune.

3. Medinvest

Medinvest functioneaza in Buzau de peste doua decenii, avand in prezent un laborator de analize, un spital privat si o clinica in care pacientii pot accesa consultatii in alegologie, cardiologie, dermatologie, ginecologie, medicina generala, medicina interna, neurologie, ORL, ortopedie, reumatologie si psihologie, imagistica medicala – CT, RMN, radiologie, ecografie, investigatii functionale diverse: audiograma, colonoscopie cu si fara anestezie, electroencefalograma, endoscopie digestiva superioara, oscilometrie, spirometrie, recoltare biopsie, test Helicobacter Pylori, testare pentru alergeni si viziotest cu interpretare. Centrul medical este deservit de o echipa alcatuita din 13 medici, un biochimist, doi biologi, un chimist, un kinetoterapeut si 12 asistenti medicali.

Colonoscopia fara anestezie te va costa aici 500 de lei. Pretul anesteziei este de 250 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Unii spun ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si ca Medinvest dispune de dotari moderne. Pe de alta parte, multe persoane acuza o slaba gestionare a programarilor, care genereaza un timp de asteptare mare si aglomeratie. Un alt motiv de nemultumire este reprezentat de faptul ca personalul de la receptie nu preia apelurile telefonice de la clienti.

Concluzii

Colonoscopia in Buzau se numara printe procedurile investigative complexe, cu rol esential in diagnosticarea afectiunilor gastrointestinale. Clinicile de top din oras ofera servicii de calitate in gastroenterologie, utilizand aparatura performanta si personal medical competent. Este important sa alegi o clinica potrivita nevoilor tale, luand în considerare atat calitatea serviciilor oferite, competentele medicilor, cat si aspectele pozitive si pe cele mai putin favorabile mentionate de pacientii care au avut anterior experiente in cadrul lor.

Cu ajutorul informatiilor cuprinse in acest articol, ai toate datele necesare pentru o decizie pe care sa nu o regreti, in alegerea clinicii din Buzau in care sa beneficiezi de endoscopia digestiva inferioara de care ai nevoie.