Meniu

Colonoscopie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat o colonoscopie in Calarasi, acest articol iti va prezenta o clinica privata din judet la care sa te programezi pentru investigatie. Un medic gastroenterolog cu experienta si aparatura medicala moderna sunt garantii ale unei experiente ce iti va aduce rezultate concludente, un diagnostic exact si o abordare terapeutica eficienta.

Citeste acest articol pana la final, pentru a vedea unde poti efectua, la privat, o colonoscopie in municipiul Calarasi, care este pretul interventiei si de ce alte servicii mai poti beneficia in cabinetul respectiv de gastroenterologie!

Cat costa o colonoscopie in Calarasi

Pretul unei colonoscopii efectuate in Calarasi este similar cu alte orase din tara. Iata de ce buget ai nevoie pentru aceasta investigatie importanta pentru sanatatea ta! 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Clinica Life
Clinica-Verificata
400 Ron
  • Pret Colonoscopie 400 Ron
  • Medic gastroenterolog cu experienta
  • Servicii de gastroenterologie in contract cu CJAS Calarasi
  • Gastroscopie si Colonoscopie cu sau fara analgo-sedare
  • Ecografii abdominale
  • Teste rapide si biopsie Helicobacter pylori
  • Biopsie si examen histopatologic
  • Echipament performant Pentax HD
  • Numeroase specialitati medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua colonoscopie in Calarasi! Descopera o clinica privata moderna!

Pe langa spitalele publice din Calarasi in care se poate realiza o colonoscopie, optiunea unei clinici private este dorita de pacienti din mai multe motive, care tin in special de confortul personal. Afla in continuare care este unitatea medicala dotata la standarde europene, la care te poti programa pentru o colonoscopie.

Clinica Life

Aceasta clinica a fost infiintata pentru a le oferi calarasenilor servicii de sanatate la standarde europene, iar in cadrul sau se pot efectua si colonoscopii. In cabinetul de gastroenterologie sunt oferite mai multe servicii de specialitate: consultatii, gastroscopie si colonoscopie totala, test rapid si biopsie Helicobacter pylori, polipectomie, hemoclip, rectosigmoidoscopie. Endoscopiile se realizeaza cu un echipament de ultima generatie Pentax HD si sunt cu sau fara analgo-sedare. De asemenea, aceste servicii medicale sunt oferite prin Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Calarasi. Medicul preocupat aici de sanatatea digestiva a pacientilor din Calarasi este dr. Luissa Ionica, medic specialist gastroenterologie, care activeaza si in cadrul Spitalului Judetean Calarasi. Dr. Ionica este membra in Societatea Romana de Gastroenterologie si in Societatea Romana de Endoscopie Digestiva. Medicul are competente in ultrasonografie generala, in colonoscopie si endoscopie digestiva superioara in scop de diagnostic, dar si de tratament.

Pretul unei colonoscopii este de 400 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile clinicii Life din Calarasi sunt, in general, foarte multumiti. Oamenii spun ca au intalnit medici profesionisti si implicati, care dau dovada de empatie si amabilitate fata de pacienti. Diversitatea serviciilor medicale puse la dispozitie in clinica este un alt lucru care le este calarasenilor pe plac.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Life
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O colonoscopie efectuata intr-un cabinet de gastroenterologie din Calarasi te poate ajuta sa descoperi din timp anumite probleme, cum ar fi polipii care pot deveni maligni. 

Daca ai simptome care te ingrijoreaza, cum ar fi: sangerari rectale, episoade de constipatie si diaree cu o cauza inexplicabila, pierdere in greutate, dureri abdominale, un istoric familial de boli de intestine sau de cancer colo-rectal, o colonoscopie efectuata de un medic bun din Calarasi te poate ajuta sa afli exact despre ce este vorba si cum se poate trata.