Meniu

Colonoscopie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care ai primit recomandarea sau un bilet de trimitere de la specialist pentru a efectua o colonoscopie, in Cluj, trebuie sa te interesezi care sunt clinicile ce ofera acest serviciu. Pentru a te scuti de timp si efort, iti prezentam in articolul de fata informatiile de interes in legatura cu acest subiect.

Trebuie sa stii, in primul rand, ca poti opta pentru colonoscopie cu sau fara anestezie sau pentru colonoscopie virtuala, in Cluj, la un pret diferit. Aceasta din urma este o metoda iradianta si mai putin elocventa decat colonoscopia clasica, astfel ca tot aceasta din urma este preferata de medicii gastroenterologi, pentru un diagnostic precis sau pentru urmarirea unei afectiuni.

Ce pret are o colonoscopie in Cluj

Daca vrei sa stii ce pret are o colonoscopie, in Cluj, te poti informa din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie fara anestezie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 700 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Comunicare placuta cu intreg personalul clinicii
 • Atmosfera placuta
Laurus Medical
750 Ron
 • Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 750 Ron
 • Centru medical specializat in tratarea hemoroizilor si fisurilor anale
 • Echipa numeroasa si bine pregatita
 • Aparatura performanta
 • Investigatii decontate in baza biletului de trimitere
GastroMed
500-650 Ron
 • Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 500-650 Ron
 • Centru medical infiintat de medici cu vasta experienta in gastroeneterologie
 • Colonoscopii gratuite, decontate prin CJAS Cluj
 • Personal amabil la receptie
 • Timpi mari de asteptare
Diasan
600 Ron
 • Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 600 Ron
 • Varietate a serviciilor medicale
 • Tehnologie medicala actuala
 • Colonoscopie cu sau fara anestezie
 • Medici bine pregatiti
 • Personal amabil la receptie
Medisprof
600 Ron
 • Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 600 Ron
 • Tratamente personalizate pentru pacientii cu cancer
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical profesionist si experimentat
 • Colonoscopii cu sau fara anestezie
 • Timpi mari de asteptare
 • Programarile se fac cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face colonoscopie in Cluj

In continuare, te ajutam sa descoperi unde sa faci o colonoscopie in Cluj! Iti prezentam cinci clinici importante in care se fac astfel de investigatii, care sunt tarifele pentru o investigatie de acest tip si ce cred pacientii despre serviciile lor:

1. Anastasios

In clinica Anastasios din Cluj-Napoca sunt numeroase servicii si specializari, printre care: urologie, neurochirurgie, ginecologie, chirurgie generala, cardiologie, chirurgie plastica, endocrinologie, anestezie si terapie intensiva, precum si gastroenterologie. In cadrul acestui din  urma cabinet, se diagnosticheaza si se trateaza bolile specifice (colita ulcerativa, boala Crohn, Helicobacter Pylori, gastrita, ulcer gastric, cancer de stomac sau de colon). Trei medici bine pregatiti, cu competente in ecografia abdominala, isi desfasoara activitatea in aceasta specialitate, realizand si colonoscopii si gastroscopii.

Pentru o colonoscopie, tariful este de 700 de lei, fara sedare, sau de 1.400 de lei, pentru o colonoscopie cu sedare profunda.

Pe interent, sunt oameni foarte multumiti de serviciile medicale de la Anastasios. Acestia spun ca interactiunea cu personalul a fost una placuta, ca medicii au rabdare si raspund cu amabilitate la intrebarile pacientilor si ca in clinica este o atmosfera placuta, cu care multi nu sunt obisnuiti, in urma experientelor traite in alte clinici private. Sunt si cateva persoane care spun ca au fost consultate la repezeala sau ca au primit un diagnostic gresit.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Laurus Medical

Laurus Medical este primul centru medical din Cluj-Napoca destinat tratarii hemoroizilor si fisurilor anale. O echipa medicala numeroasa si cu experienta isi desfasoara activitatea in numeroasele specialitati ale centrului: medicina interna, flebologie, urologie, ortopedie, ginecologie, chirurgie plastica, estetica si reconstructiva etc. In clinica din Cluj-Napoca, se pot deconta prin Casa de Asigurari de Sanatate atat colonoscopiile, cat si endoscopiile digestive. In plus, investigatiile sunt realizate cu aparatura de ultima generatie, ce ofera imagini clare si precise.

Pentru o colonoscopie fara sedare, pretul este de 750 de lei.

Oamenii sunt foarte multumiti de serviciile oferite de Laurus Medical Cluj-Napoca, mai ales ca, pe baza biletului de trimitere, unele consultatii sau investigatii se realizeaza gratuit. De asemenea, mai sunt laudate in recenziile de pe internet atitudinea fata de pacienti a personalului, informatiile prompte si utile sau tratamentele eficiente.

3. GastroMed

Centrul medical privat Gastro Med a fost infiintat de prof. dr. Andrada Seicean si dr. Radu Seicean, ambii specializati in afectiunile gastroenterologice si bilio-pancreatice. In acest centru se desfasoara proceduri medicale de diagnostic, interventii medicale si de chirurgie minim invaziva la standarde inalte. Echipa este alcatuita din specialisti cu experienta si din medici tineri si entuziasti. Pentru consultatii, gastroscopii, colonoscopii, ecografii si alte investigatii, serviciile sunt gratuite, fiind decontate prin CJAS Cluj, cu conditia ca pacientul sa aiba bilet de trimitere.

Pretul pentru o colonoscopie este de 650 de lei la prof. dr. Andrada Seicean si de 500 de lei la restul medicilor de la specialitatea gastroenterologie.

Sunt multe persoane care recomanda aceasta clinica, datorita amabilitatii personalului. Oamenii vorbesc in review-uri despre tratamente eficiente, medici profesionisti si dedicati, dar si despre faptul ca personalul de la receptie este amabil si se comporta impecabil cu clientii care trec pragul clinicii. Sunt si cateva pareri discordante, in care sunt notate experiente precum examinari care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor sau timpi mari de asteptare.

4. Diasan

Acest centru medical de excelenta in: gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, reumatologie si nutritie pune la dispozitie o gama vasta de servicii de specialitate, prin intermediul unei echipe cu o experienta vasta si cu ajutorul tehnologiei medicale actuale si performante. Director al centrului este dr. Adrian Catinean, doctor in medicina si sef de lucrari la UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. In cadrul cabinetului de gastroenterologie se efectueaza consultatii, tratamente, examinari, printre care se afla si colonoscopiile cu sau fara asistarea unui medic anestezist.

Pentru o colonoscopie cu anestezie, in Cluj, la Diasan, pretul este de 850 de lei. Pretul unei colonoscopii fara anestezie este de 600 de lei.

Majoritatea pacientilor s-au declarat multumiti in recenziile postate la adresa acestui centru medical. Ei spun ca mdicii sunt profesionisti si ca atitudinea lor si a personalului de la receptie este amabila. Sunt si persoane care nu sunt prea incantate, motivand ca programarile nu sunt respectate si ca anumiti medici nu comunica deschis cu pacientii, avand o atitudine de superioritate.

5. Medisprof

Grupul Medisprof are o experienta de peste 19 ani in sectorul medical privat si a deschis prima clinica oncologica in 2010. Sapte ani mai tarziu a fost inaugurat si Medisprof Cancer Center, considerat cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul Romaniei. Spitalul de oncologie Medisprof ofera tratamente personalizate pentru pacientii cu cancer, printr-o colaborare multidisciplinara a tuturor departamentelor. Serviciile sunt decontate de CAS, iar faptul ca Medisprof participa la numeroase studii clinice ofera posibilitatea pacientilor de a beneficia de tratamente in domeniu de ultima generatie. In cadrul cabinetului de gastroenterologie se efectueaza si colonoscopii cu anestezie locala sau generala, in functie de specificitatea cazului.

Tariful pentru o colonoscopie fara anestezie este de 600 de lei.

Parerile exprimate in online sunt in mare parte pozitive la adresa acestui centru medical, fiind apreciati atat medicii, cat si asistentele si restul personalului. In plus, conditiile si tehnologia sunt considerate a fi de nota 10. Sunt insa si opinii in care se vorbeste despre timpi mari de asteptare si despre faptul ca se face cu greu o programare.

Concluziile noastre

Pentru o colonoscopie in Cluj, pretul variaza in functie de clinica, de medicii gastroenterologi care o efectueaza si de multe alte criterii. Alegand una dintre clinicile prezentate in acest articol, poti opta pentru procedura cu sau fara anestezie, in functie de preferintele tale sau de indicatiile medicului.