Meniu

Colonoscopie Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Odata cu inceperea varstei de 40 de ani, atat barbatii, cat si femeile, ar trebui sa ia in considerare efectuarea colonoscopiei in Focsani o data la 10 ani daca nu au in familie cazuri de cancer colorectal. In cazul in care au in familie astfel de cazuri, specialistii recomanda repetarea investigatiei o data la un an sau chiar doi. Colonoscopia este cea mai eficienta si precisa metoda de screening prin care se pot depista formatiuni canceroase cand se afla in stadiul incipient, medicul oferind tratamentul adecvat pentru a nu lasa boala sa avanseze. 

In Focsani exista trei centre medicale unde poti face aceasta investigatie in conditii sigure si sub atenta supraveghere a medicilor cu experienta in gastroenterologie. Parcurge acest articol pana la final si afla tot ce trebuie sa stii despre unitatile medicale din orasul tau. Pe langa aparaturile si echipamentele performante, aceste unitati medicale dispun si de medici bine pregatiti in domeniu, capabili sa ofere un diagnostic corect.

Cat costa o colonoscopie in Focsani?

Pentru ca vrem sa fii la curent cu toate preturile practicate pentru o colonoscopie in Focsani, ti-am pregatit un tabel, in cele ce urmeaza, cu toate tarifele actualizate. Afla ce buget sa pregatesti pentru o colonoscopie, daca nu poti beneficia de aceasta investigatie in mod gratuit prin CAS:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Medici profesionisti
 • Implicare si buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Linie videoendoscopica performanta
 • Investigatii precise
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
Life Medical
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Medic primar in gastroenterologie
 • Profesionalism si seriozitate
 • Intelegere si amabilitate
 • Aparaturi performante
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Atitudine prietenoasa
Medcenter
350 Ron
 • Pret Colonoscopie 350 Ron
 • Investigatii endoscopice precise
 • Dotari superioare
 • Plan personalizat de tratament
 • Personal medical profesionist
 • Amabilitate si buna pregatire
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in colonoscopie in Focsani

Ti-a recomandat medicul de familie sa faci o colonoscopie in Focsani, dar nu stii la care cabinet sa mergi? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate mai jos, care sunt echipate cu dotari superioare si in cadrul carora isi desfasoara activitatea cadre medicale experimentate. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte si vezi ce impresie au avut si ceilalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Laurus Medical

Reteaua de sanatate, Laurus Medical, este o optiune pe care multi pacienti o iau in considerare atunci cand vor sa faca o colonoscopie in Focsani. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu si este formata din urmatorii: dr. Alexandru Voinea, dr. Oana Gabriela Chiriac, medici primari in gastroenterologie, dr. Iuliana Nenu, dr. Claudia Mihaela Vasiliu, medici specialisti in gastroenterologie, dr. Adrian Ciocan, medic primar in chirurgie generala, competenta in endoscopie digestiva. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, medicul avand competenta de a stabili un diagnostic corect si un tratament pe masura. In plus, unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, pacientii asigurati beneficiind de investigatii endoscopice gratuite.

Pentru o colonoscopie in Focsani, pretul aplicat in cazul pacientilor neasigurati este de 500 lei.

Clinica este apreciata de pacienti, judecand dupa recenziile pozitive postate in mediul online. Echipa medicala da dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie o linie videoendoscopica moderna si performanta, toate endoscopiile efectuate sunt precise. De asemenea, planul de tratament este atent elaborat de medici, cu scopul vindecarii cat mai rapide a pacientului.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Life Medical

Life Medical este un centru medical din Focsani specializat in gastroenterologie, unde pacientii pot beneficia de o colonoscopie efectuata la standarde ridicate. Unitatea medicala este reprezentata de dr. Beatrice Ioanitescu, medic primar in gastroenterologie, cu competente in ecografie generala si endoscopie. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi si si-a continuat pregatirea in domeniul gastroenterologiei in cadrul Institutului Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca si Spitalul de Urgenta Elias. In prezent este membra a Societatii Romane de Gastroenterologie, Societatii Europene de Crohn si Colita Ulcerativa, Societatii Romane de Endoscopie Digestiva. In trecut, a participat la cursuri de perfectionare si la congrese de gastroenterologie atat nationale, cat si internationale.

Pretul aplicat pentru o colonoscopie este de 550 lei.

Centrul medical a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor, care au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Medicul primar da dovada de profesionalism, seriozitate, intelegere si amabilitate, iar aparaturile pe care le are la dispozitie sunt de ultima generatie, prin intermediul carora reusind sa desfasoara un act medical ireprosabil. Diagnosticul este precis, tratamentul personalizat cu atentie, iar atitudinea medicului prietenoasa si pozitiva.

3. Medcenter

Medcenter din Focsani si-a inceput activitatea in anul 1998, asigurand pacientilor servicii calitative, printre care se numara si efectuarea colonoscopiilor la standarde ridicate. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu si asigura un act medical corect, adaptat in functie de necesitatile tuturor pacientilor. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Oana Gabriela Chiriac, medic specialist gastroenterolog, dr. Nicolae Chirila si dr. Laura Olga Necula, medici primari gastroenterologi. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, colonoscopie partiala si totala, gastroscopie, rectoscopie, ecografie abdominala totala sau partiala. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile amintite anterior sunt efectuate intr-o maniera ireprosabila, pacientii beneficiind de un diagnostic corect si un tratament pe masura. 

Pretul pentru o colonoscopie totala este de 350 lei.

Centrul de sanatate a obtinut multe recenzii pozitive din partea pacientilor, datorita serviciilor ireprosabile puse in aplicare de medicii specialisti. Investigatiile endoscopice sunt precise, datorita dotarilor superioare, iar planul de tratament este elaborat in functie de istoricul si necesitatile medicale ale fiecarui pacient. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara, iar timpul de asteptare pana la preluarea apelurilor este destul de ridicat.

Concluzii

Daca locuiesti in Focsani si vrei sa te programezi pentru o colonoscopie, va trebui sa te asiguri ca iei in considerare o unitate medicala de incredere la care sa apelezi pentru o astfel de investigatie. Cele trei optiuni pe care ti le-am prezentat mai sus sunt unele dintre cele mai apreciate in oras, datorita rezultatelor excelente obtinute.