Meniu

Colonoscopie Hunedoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de o colonoscopie in Hunedoara este sa gasesti o clinica in cadrul careia exista un departament special dedicat serviciilor de gastroenterologie si sa-ti faci o programare la unul din medicii de acolo. De obicei, echipele sunt alcatuite atat din medici specialisti, cat si din medici primari, care au acumulat o ampla experienta in domeniu. 

Cel mai probabil, ai observat deja ca optiunile pe care le ai in Hunedoara sunt destul de limitate: chiar daca exista centre care ofera, printre altele si servicii de gastroenterologie, nu toate dispun de echipamentul necesar pentru efectuarea unor investigatii mai complexe. Tocmai de aceea, inainte de a te programa la o clinica este important sa verifici portofoliul de servicii. 

Cat costa o colonoscopie in Hunedoara? 

Bugetul reprezinta un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere, inainte de a alege o clinica pentru efectuarea colonoscopiei in Hunedoara. Tarifele practicate de medici pot sa difere intr-o mai mica sau mai mare masura, in functie de pregatirea si experienta de care dispun acestia,. Pretul poate sa creasca si daca optezi pentru o investigatie cu anestezie. Mai multe detalii sunt prezentate in tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
CarollMed
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret Colonoscopie 600 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Lipsa locuri de parcare
Spitalul Municipal
575 Ron
 • Pret Colonoscopie 575 Ron
 • Echipamente moderne
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile la care poti apela pentru o colonoscopie in Hunedoara? 

Cele doua clinici de mai jos reprezinta optiunile pe care le ai pentru efectuarea colonoscopiei in orasul Hunedoara. Bineinteles, inainte de a-ti recomanda procedura, medicii isi vor dori sa se familiarizeze cu situatia ta prin intermediul unei consultatii de specialitate. Pe urma, pe baza informatiilor obtinute, acestia vor determina daca investigatia este sau nu potrivita pentru tine: 

1.CarollMed

Prima clinica medicala la care pot apela oamenii pentru o colonoscopie realizata in Hunedoara este CarollMed. Infiintata in anul 2016, obiectivul clinicii a fost de la bun inceput acela de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la cunostinte medicale vaste. De efectuarea serviciilor din ramura de gastroenterologie se ocupa Dr. Horia Toma, medic specialist. In ceea ce priveste programul medicului, acesta este prezent la cabinet in fiecare miercuri de la ora 4 pentru consultatii si in fiecare marti pentru gastroscopii si colonoscopii. Interventiile se pot realiza atat cu anestezie, cat si fara, in functie de particularitatile unui pacient. Cei care isi doresc sa-si faca o programare la clinica au trei optiuni din care pot sa aleaga: apel telefonic, e-mail si formular online. 

Pretul colonoscopiei este de 600 de lei. 

Profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea personalului medical sunt scoase in evidenta de mai multi pacienti care au trecut pragul clinicii CarollMed. Dr. Toma este apreciat in mod deosebit pentru faptul ca ofera informatii pe intelesul tuturor. Atat pacientii in varsta, cat si cei mai tineri, care au venit insotiti de parinti, au avut parte de o experienta placuta. Exista si cateva aspecte negative sesizate de oameni, precum lipsa parcarii si timpul insuficient dedicat consultatiilor. 

Vezi parerile pacientilor despre CarollMed
Vezi Pareri

2. Spitalul Municipal Dr. Al. Simion 

O a doua optiune a oamenilor care planuiesc sa-si faca o colonoscopie in orasul Hunedoara este Spitalul Municipal Dr. Al. Simion. Echipa din cadrul departamentului de gastroenterologie de aici este alcatuita dintr-un medic primar, Dr. Adrian Ionel Circo si doi medici specialisti: Dr. Horia Alexandru Toma si Dr. Cristina Filip. De asemenea, clinica este dotata cu echipamente moderne, care sprijina efectuarea serviciilor de calitate: videoendoscop, videocolonoscop, electrocauter si concetrator mobil oxigen. Colonoscopia se poate realiza cu sau fara biopsie. 

Cu privire la pretul colonoscopiei, acesta este de 575 de lei. 

Mai multe persoane au avut parte de o experienta pozitiva la spital datorita personalului primitor si profesionist. Normele de igiena sunt respectate cu strictete, ceea ce contribuie la mentinerea unei atmosfere cat mai placute. Exista si pacienti care au atras atentia asupra comportamentului asistentelor, care nu este mereu unul potrivit.  

Concluzii

In cele din urma, printr-o programare la una din cele doua clinici de mai sus ai sansa se beneficiezi de o consultatie de specialitate si de o colonoscopie, chiar in Hunedoara. In cazul in care iti doresti sa ai mai multe optiuni din care sa alegi, poti oricand sa te orientezi catre clinicile din orasele invecinate, pentru a vedea cum arata portofoliul de servicii de acolo.