Meniu

Colonoscopie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Desi barbatii sunt mult mai predispusi la dezvoltarea cancerului de colon, specialistii recomanda si femeilor ca dupa varsta de 40 de ani sa faca regulat colonoscopie in Iasi (o data la 10 ani). Daca ai cazuri in familie care au suferit de aceasta boala, s-ar putea ca medicul sa iti recomande sa repeti investigatia chiar si la un interval mai scurt de timp. Fiind o procedura de care multi se tem, exista si posibilitatea efectuarii colonoscopiei cu anestezie, astfel incat sa nu simti niciun disconfort sau durere.

Stim cat de mult conteaza pentru tine sa intri in legatura cu un medic bine pregatit in domeniu cu o experienta vasta in Iasi, asa ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate si apreciate unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere. Lasa temerile deoparte si ia legatura cu un medic gastroenterolog profesionist pentru a stabili toate detaliile procedurii, dar si cum sa te pregatesti adecvat pentru curatarea colonului.

Cat costa o colonoscopie in Iasi?

De regula, pacientii asigurati pot lua in considerare unitatile medicale care se afla in relatii contractuale cu CAS, astfel incat sa realizeze colonoscopia in Iasi in mod gratuit. Daca nu ai reusit sa prinzi un loc liber la aceasta investigatie decontata, dar trebuie sa faci examinarea cat mai curand posibil, iata care ar fi preturile aplicate, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Personal implicat si priceput
 • Empatie si competenta
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera placuta
 • Clinica impecabila
 • Respectarea programarilor
Max Medica
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Planuri eficiente de tratament
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii excelente de igiena
Promedica
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi performante
 • Planuri personalizate de tratament
 • Personal medial constiicios
 • Buna pregatire si implicare
 • Nerespectarea programarilor
Elytis Hospital
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Implicare si profesionalism
 • Dotari superioare
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Spital Providenta
400 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 400 Ron
 • Act medical corect
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Curatenie ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati medicale specializate in colonoscopie in Iasi

In ultima vreme te-ai confruntat cu un disconfort digestiv, dar nu ai stiut din ce cauza, iar medicul de familie ti-a recomandat sa faci o colonoscopie in Iasi pentru a elimina orice dubiu? Atunci cel mai probabil ar trebui sa ii asculti sfatul. Cu toate ca nu este cea mai comoda metoda de investigatie, cel mai bine ar fi sa afli daca esti sanatos. In cele ce urmeaza ti-am pregatit topul celor mai cautate unitati medicale din oras in ceea ce priveste colonoscopia:

1. Policlinica MediBlue

Infiintata in 2017, policlinica MediBlue este o optiune catre care pacientii din Iasi isi indreapta atentia atunci cand li se recomanda sa faca o colonoscopie. Personalul este alcatuit din medici experimentati si profesionisti, capabili sa efectueze investigatii ireprosabile, pe baza carora stabilesc un diagnostic precis urmat de un tratament eficient. Din cadrul sau fac parte: dr. Ghassan Nassouh, dr. Oana Irina Gavril, dr. Dinu Chirita, medici specialisti in gastroenterologie si dr. Anca Olivia Jiganaru, medic primar in gastroenterologie. Pe langa colonoscopie, medicii mai efectueaza si: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, tuseu rectal, endoscopie digestiva superioara, rectosigmoidoscopie, test rapid Helicobacter Pylori, interpretare analize. 

Pentru o colonoscopie in Iasi pretul este de 500 lei.

Personalul implicat, priceput, empatic si competent asigura un act medical ireprosabil, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, care ii sunt de ajutor in diagnosticarea corecta a pacientului, dar si in tratarea sa. Atmosfera este placuta, clinica impecabila, iar personalul de la receptie foarte amabil. De asemenea, programarile sunt respectate de regula.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica MediBlue
Vezi Pareri

2. Max Medica

Max Medica este un cabinet medical din Iasi specializat in gastroenterologie si nutritie, unde pacientii pot opta pentru efectuarea unei colonoscopii la standarde superioare. Departamentul de gastroenterologie este coordonat de dr. Catalin Ilie Hutanasu, medic primar cu o vasta experienta in domeniu si cu o buna pregatire in medii universitare si unitati spitalicesti de renume. Printre serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor se numara si: consultatie de specialitate, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie diagnostica, rectosigmoidoscopie, biopsie, polipectomie endoscopica, test rapid Helicobacter Pylori, analiza corporala, rezectie endoscopica mucosala, hemostaza endoscopica. Toate acestea sunt efectuate cu precizie multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii.

Pretul pentru o colonoscopie diagnostica este de 500 lei.

Majoritatea recenziilor postate pe Google despre Max Medica sunt pozitive, pentru ca actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de nevoile pacientilor. Investigatiile sunt ireprosabile multumita aparaturilor de ultima generatie, iar planurile de tratament sunt elaborate in functie de problemele de sanatate ale pacientilor pentru obtinerea rezultatelor dorite. In plus, atmosfera este primitoare, iar conditiile de igiena excelente.

3. Clinica Promedica

Clinica Promedica din Iasi a fost infiintata in anul 2005 si inca de la inceput si-a propus sa ofere pacientilor servicii medicale calitative, acestia avand posibilitatea de a se programa pentru o colonoscopie. Echipa medicala este formata din doctori experimentati in domeniu, printre care se numara si: dr. Andrei Stefan Chiriac, dr. Elena Gologan, dr. Mihaela Dimache, dr. Irina Girleanu, medici primari in gastroenterologie, competenta ecografie generala si endoscopie digestiva si dr. George Alexandru Cucos, medic specialist, doctor in medicina; competenta ecografie generala si  endoscopie digestiva diagnostica. Pe langa colonoscopie, se mai desfasoara si urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, endoscopie digestiva superioara, rectosigmoidoscopie, rectoscopie, rezectie endoscopica cold snare, polipectomie hot snare, prelevare si analiza biopsie. 

Pretul pentru o colonoscopie este de 450 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pentru ca pacientii sunt tratati cu amabilitate si respect. Investigatiile sunt ireprosabile, datorita aparaturilor performante, iar planurile de tratament elaborate sunt personalizate in functie de necesitatile pacientilor. In plus, personalul medical este constiincios, bine pregatit si implicat. Cu toate acestea, au fost intalnite nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

4. Elytis Hospital

Elytis Hospital este o alta unitate medicala din Iasi pe care ti-o recomandam daca vrei sa faci o colonoscopie in conditii sigure. Echipa medicala din cadrul departamentului de  gastroenterologie este alcatuita din dr. Oana Timofte, dr. George Alexandru Cucos, medici primari si dr. Maria Maxim, medic specialist. Pe langa colonoscopie, medicii mai au competenta de a efectua si: consultatii de specialitate, ecografie abdominala, explorarea noninvaziva a fibrozei hepatice, endoscopie digestiva superioara diagnostica, punctie biopsie hepatica, electrocoagulare endoscopica. Multumita aparaturilor de ultima generatie, toate aceste investigatii si servicii medicale sunt efectuate cu precizie.

Tariful aplicat pentru o colonoscopie la acest spital privat este de 450 lei.

Spitalul privat este apreciat de majoritatea pacientilor care i-au calcat pragul, datorita implicarii si profesionalismului de care medicii au dat dovada. Datorita dotarilor superioare, actul medical decurge ireprosabil, investigatiile sunt precise, diagnosticarea pacientului este corecta, iar planul de tratament este personalizat. Pe de alta parte, gestionarea programarilor este deficitara.

5. Spitalul Providenta

Un alt spital privat la care iti recomandam sa mergi este spitalul Providenta din Iasi, pentru efectuarea unei colonoscopii in conditii sigure. Misiunea sa de a-i insanatosi pe pacienti a inceput inca in anul 1998 si continua si astazi, aflandu-se intr-o continua perfectionare. Echipa medicala este numeroasa si alcatuita din profesionisti: dr. Maria Cozma, dr. Alexandra Lupascu, dr. Nicoleta Andreea Nemteanu Mocanu, dr. Iulia Codrina Postolache, dr. Sandra Spinu, Timohe Tumac, dr. Ramona Brailescu, medici specialisti in gastroenterologie si dr. Iuliana Tarasi, medic primar in gastroenterologie. Pe langa colonoscopie, medicii au competenta de a efectua: consultatii de specalitate, gastroscopie, polipectomie, rectosigmoidoscopie, interpretare analize. 

Pretul pentru o colonoscopie fara sedare este de 400 lei, iar cea cu sedare costa 700 lei.

Clinica medicala a primit aprecieri de la multi pacienti care i-au pasit pragul. Actul medical decurge corect: investigatiile sunt precise, diagnosticul corect, tratamentul personalizat, iar unitatea medicala impecabila. In plus, atmosfera este una primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Pentru ca vrem sa te bucuri de o experienta cat mai placuta, clinicile pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt unele dintre cele mai bune variante la care poti apela pentru a face o colonoscopie in Iasi in conditii sigure. Fii intotdeauna cu un pas inaintea cancerului de colon si mergi la cabinetul de gastroenterologie regulat pentru a te asigura ca totul este in regula, mai ales daca ai cazuri in familie care au suferit de aceasta boala letala.