Meniu

Colonoscopie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmeaza sa faci colonoscopie in Pitesti si trebuie sa gasesti o clinica buna, ai ajuns in locul potrivit. Acest articol iti prezinta cele mai bune clinici din orasul tau, pe care le poti alege pentru efectuarea endoscopiei digestive inferioare. Colonoscopia este o investigatie recomandata pacientilor care au simptome precum diaree cronica, balonare persistenta, care au boli inflamatorii intestinale sau in cazul carora exista suspiciuni de cancer sau de polipi. Procedura este utilizata ca metoda de screening pentru preventia cancerului colorectal la pacientii care au peste 50 de ani. 

Investigatia se realizeaza cu ajutorul unui tub flexibil si subtire care se introduce prin orificiul anal si care permite examinarea interiorului colonului. Nu toti pacientii sunt confortabili cu aceasta idee, astfel ca se poate opta pentru sedare. Indiferent de motivul pentru care faci colonoscopie, este important sa alegi o clinica unde profeseaza specialisti care pun pret pe confortul pacientului. 

Care este pretul pentru efectuarea colonoscopiei in Pitesti?

Pretul este unul dintre cele mai solicitate detalii de catre oamenii din Pitesti care urmeaza sa faca o colonoscopie. In principiu, viitorii pacienti vor sa stie ce buget trebuie sa pregateasca si daca pot sau nu sa aleaga varianta de colonoscopie cu sedare. Am selectat preturile pentru aceasta procedura in cadrul celor mai apreciate clinici din orasul tau pentru a te ajuta sa iti faci o idee cu privire la costuri:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Implicare, empatie si amabilitate
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Diversitate de cabinete medicale
 • Ambient placut
 • Clinica ingrijita
 • Preturile sunt accesibile
 • Programarile se respecta
Clinica Dr. Georgescu
500 Ron
 • Pret Colonoscopie 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Diversitate de proceduri medicale
 • Personal amabil
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Implicare
Gastro Clinic
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate
 • Proceduri nedureroase si rapide
 • Aparatura medicala moderna
Centrul Natisan
450 Ron
 • Pretul unei proceduri de Colonoscopie porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate, rabdare si devotament
 • Seriozitate
 • Servicii complexe din mai multe specialitati medicale
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Muntenia Hospital
550 Ron
 • Pret Colonoscopie 550 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii amanuntite
 • Preturi accesibile
 • Locatie centrala si usor accesibila
 • Lipsa de profesionalism a personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti sa faci colonoscopie in Pitesti?

Pitesti este un oras cu oferta medicala variata, asa ca nu va fi dificil sa gasesti o clinica buna unde se face colonoscopie si unde poti beneficia de o experienta sigura si confortabila. Este recomandat sa alegi in functie de experienta personalului si de reputatia clinicii, opinia altor pacienti cantarind foarte mult pentru cei care vor sa isi faca o programare. 

In acest oras, exista mai multe clinici medicale renumite care ofera servicii de calitate din sfera gastroenterologiei. Colonoscopia este disponibila in cadrul unora dintre ele, iar din clasamentul de mai jos poti afla care sunt cele mai bune optiuni: 

1. Laurus Medical

Cu o echipa numeroasa de medici primari si medici specialisti, Laurus Medical a devenit optiunea principala a oamenilor din Pitesti la capitolul colonoscopie si alte investigatii din domeniul gastroenterologiei. Acest spital marcheaza prima unitate medicala din oras specializata in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale. Ca specialitati medicale, lista de servicii a acestei clinici acopera consultatii si proceduri de gastroenterologie, proctologie, cardiologie, dermatologie etc. In spitalele Laurus Medical se foloseste aparatura de ultima generatie, care permite asigurarea unui act medical la standarde europene de calitate. Centrul din Pitesti are in dotare linia de endoscopie Fujifilm Eluxeo 2019, care se afla printre cele mai performante echipamente de endoscopie. 

Pentru colonoscopie se aplica tariful de 500 lei.

Laurus Medical este un centru foarte apreciat in Pitesti. La o simpla cautare pe Google, vei vedea ca sute de pacienti au o parere pozitiva despre acest centru, pe care il recomanda cu incredere. Prin intermediul recenziilor, pacientii si-au exprimat recunostinta fata de medici, pe care ii descriu ca fiind profesionisti, implicati, empatici, prompti si dispusi sa discute in detaliu despre problemele depistate. Serviciile medicale sunt de inalta calitate si intregul personal da dovada de amabilitate. Clinica este foarte bine ingrijita si sunt disponibile cabinete specializate in diferite discipline medicale. Programarile se respecta si colectivul spitalului este bine organizat. Ambientul placut si preturile accesibile sunt alte puncte forte. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Georgescu

Deschisa in 2007, Clinica Dr. Georgescu a devenit una dintre primele optiuni la care pacientii din Pitesti se gandesc atunci cand trebuie sa faca investigatii medicale, inclusiv colonoscopie. In componenta clinicii intra cabinete specializate in oftalmologie, chirurgie generala, endoscopie digestiva si ecografie generala. Din echipa fac parte un medic primar oftalmolog si un medic primar in chirurgie generala, acesta din urma avand competenta in endoscopie digestiva. Pentru ca se doreste bifarea unei calitati superioare a actului medical, aparatura din dotarea clinicii este actualizata periodic, astfel ca medicii folosesc echipamente de ultima generatie. Aparatura ultraperformanta permite extinderea optiunilor de diagnostic si cresterea preciziei in acest sens. 

La Clinica Dr. Georgescu, pentru o colonoscopie se achita suma de 500 lei.

Cat despre feedback-ul pacientilor, multi dintre ei s-au declarat foarte multumiti de serviciile medicale de care au beneficiat, fie ca a fost vorba despre o consultatie sau o interventie chirurgicala. Medicii au experienta, sunt dedicati meseriei si acorda pacientului atentie. De asemenea, personalul este amabil si implicat. 

3. Gastro Clinic

Cu peste 5.000 de colonoscopii efectuate pana in momentul de fata, Gastro Clinic a devenit una dintre cele mai apreciate clinici de gastroenterologie din Pitesti. Aceasta clinica a fost infiintata din dorinta de a oferi comunitatii acces la tehnici medicale moderne si la investigatii de calitate. Activitatea cabinetului este coordonata de catre dr. Eduard Neculcea, medic specialist in medicina interna si gastroenterologie. Experienta de aproape doua decenii a medicului este completata prin participarea la un numar mare de conferinte si manifestari stiintifice din domeniul medical, organizate in tara sau in strainatate. 

In ceea ce priveste pretul, la aceasta clinica se plateste suma de 550 lei pentru colonoscopie. 

Aceasta clinica sta foarte bine la capitolul feedback, intrucat multi pacienti au mentionat pe internet ca sunt foarte multumiti de serviciile sale. Echipa este formata din profesionisti, care efectueaza proceduri nedureroase si rapide. Cativa pacienti spun ca se temeau sa faca endoscopie, insa medicul a reusit sa ii linisteasca si a lucrat impecabil. Intregul personal este amabil si se foloseste aparatura medicala moderna. 

4. Centrul Natisan

In cadrul Centrului Natisan din Pitesti se afla un cabinet specializat in gastroenterologie, unde se fac si colonoscopii. Acolo isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specializati in medicina interna si in gastroenterologie, care asigura pacientilor investigatii amanuntite si ingrijiri personalizate. Se folosesc tehnologii de ultima generatie, astfel incat diagnosticul sa fie unul precis si pacientul sa aiba parte de confort in fiecare etapa a procedurilor. Pe langa gama completa de servicii din domeniul gastroenterologiei, la Natisan sunt acoperite mai multe discipline medicale: gastroenterologie, alergologie, chirurgie generala, neurologie etc. si activitatea se desfasoara in mai multe puncte de lucru. 

Pentru colonoscopie, tariful porneste de la 450 lei. 

Personalul medical este foarte bine pregatit si da dovada de profesionalism, seriozitate, devotament, rabdare si amabilitate. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de zeci de pacienti, care sustin ca au avut o experienta medicala foarte buna la clinica Natisan. Persoanele care au trecut pragul acestei clinici ii recomanda serviciile, despre care spun ca sunt de calitate. Ca dezavantaje, cateva persoane mentioneaza ca apelurile sunt preluate greu si trebuie sa sune de foarte multe ori pentru a reusi sa isi faca programare. Exista si pacienti care se declara nemultumiti de atitudinea celor de la receptie.

5. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este alegerea de top a multor pacienti din Pitesti si din imprejurimi pentru diferite proceduri si investigatii medicale, printre care si colonoscopia. Portofoliul spitalului acopera foarte multe specialitati medicale: gastroenterologie, dermatologie, neurologie, reumatologie, psihologie etc. Acesta si-a deschis portile in anul 2014 si pune la dispozitia pacientilor servicii complete si integrate. Pe langa cabinetele de specialitate, unde pot beneficia de consultatii si tratamente, pacientii pot face la Muntenia Hospital investigatii imagistice si analize de laborator. In dotarea spitalului exista aparatura medicala performanta, iar platforma tehnica ofera posibilitatea de efectuare a unor investigatii complete, rapide si sigure. Din colectiv fac parte 70 medici cu experienta vasta in domeniile lor de activitate.

Pentru colonoscopie se aplica un tarif de 550 lei.

Sute de pacienti au impartasit pe internet impresii despre Muntenia Hospital, iar cele mai multe dintre ele sunt pozitive. Multi dintre medicii care profeseaza aici sunt laudati pentru experienta, amabilitate, empatie si atentia la nevoile pacientului Acestia ofera explicatii amanuntite, pe intelesul pacientului. Personalul din departamentul de gastroenterologie este profesionist, asigura corectitudine in diagnostic, este apropiat de pacient si ii inspira incredere. Locatia este centrala si usor accesibila. Pacientii considera ca preturile sunt accesibile, fiind multumiti inclusiv de curatenia si conditiile din spital. Exista si pacienti care nu au avut experiente tocmai placute, acestia reclamand atitudinea unor medici si faptul ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Alegerea celei mai bune clinici din Pitesti pentru efectuarea colonoscopiei este o decizie personala, luata in urma unei documentari atente. Fiind vorba despre o procedura medicala cruciala in depistarea si gestionarea bolilor intestinale, este important sa nu amani investigatia si sa respecti indicatiile medicului. Clinicile prezentate anterior sunt apreciate pentru experienta medicilor, pentru mediul confortabil de efectuare a procedurilor medicale si pentru raportul bun calitate-pret.