Meniu

Colonoscopie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele interesate de efectuarea colonoscopiei in Satu Mare pot sa aleaga serviciile unui centru medical sau unei clinici specializate in gastroenterologie, in acest oras fiind existente cateva optiuni foarte bune. Colonoscopia sau endoscopia digestiva inferioara este o investigatie medicala prin care se examineaza intestinul gros si zona rectala pentru a depista eventuale anomalii. In timpul colonoscopiei se pot indeparta polipi si se pot preleva probe pentru biopsie. 

Colonoscopia se face prin introducerea unui tub flexibil si subtire in orificiul anal, astfel incat sa poata fi examinat colonul, care este destins cu aer sau dioxid de carbon. Aceasta procedura nu este, de regula, dureroasa, dar poate crea pacientului un anumit grad de disconfort si inclusiv crampe. Pacientii pot sa aleaga si colonoscopia cu sedare partiala sau totala pentru reducerea disconfortului. Articolul de fata isi propune sa prezinte locuitorilor din Satu Mare care sunt cele mai bune optiuni de clinici din orasul lor pentru efectuarea colonoscopiei. 

Care este pretul pentru efectuarea colonoscopiei in Satu Mare?

Investitia in servicii medicale de inalta calitate poate aduce beneficii pe termen lung pentru sanatate, asa ca majoritatea oamenilor din Satu Mare carora li s-a recomandat sa faca o colonoscopie se intereseaza pe internet cu privire la tarifele aferente acestui serviciu. Daca te numeri printre ei, urmatorul tabel iti va fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Check Med
Clinica-Verificata
420 Ron
 • Pret Colonoscopie 420 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Diversitate de specialitati medicale
Centrul Ham Janos
450 Ron
 • Pret Colonoscopie 450 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Dedicare si implicare
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici se efectueaza colonoscopii in Satu Mare?

Persoanele care locuiesc in Satu Mare au acces la ingrijiri medicale de calitate si la tehnologii performante din acest domeniu, colonoscopia fiind una dintre procedurile de care oamenii pot beneficia in cadrul celor mai reputate clinici din oras. 

Clasamentul de mai jos reuneste informatii utile despre activitatea clinicilor respective si te ajuta sa o identifici pe cea mai potrivita pentru asteptarile si bugetul de care dispui:

1. Check Med

Check Med este optiunea principala a oamenilor care locuiesc in Satu Mare si sunt interesati sa faca o colonoscopie. Acest centru de excelenta in sanatate reuneste in acelasi loc servicii din mai multe ramuri medicale, avand un portofoliu complex de consultatii si proceduri (gastroenterologie, nefrologie, oncologie, pneumologie etc.) Portofoliul cuprinde tratamente eficiente pentru diverse tipuri de afectiuni, iar ingrijirile medicale de calitate superioara sunt oferite de catre o echipa experimentata de medici. Acestia folosesc echipamente si tehnologii performante si mizeaza pe o abordare colaborativa, ce contribuie semnificativ la succesul planurilor terapeutice. 

La Check Med, colonoscopia totala are tariful de 420 lei. Acest pret acopera inclusiv premedicatia si anestezia locala. 

Acest centru medical ocupa o pozitie fruntasa in preferintele oamenilor din Satu Mare, lucru sustiunut de zecile de recenzii pozitive din mediul online, unde au fost exprimate numai cuvinte de lauda. Medicii sunt la curent cu noile descoperiri din domeniu, ceea ce i-a impresionat placut pe pacienti. Serviciile sunt de inalta calitate, iar personalul este descris de profesionalism, seriozitate si empatie. Un aspect foarte apreciat la cadrele medicale de la Check Med este faptul ca sunt comunicative si raspund la toate nelamuririle pacientilor, care se simt in siguranta la acest centru. 

Vezi parerile pacientilor despre Check Med
Vezi Pareri

2. Centrul Ham Janos

Pentru consultatii de specialitate in sfera gastroenterologiei, pentru ecografie abdominala, gastroscopie si colonoscopie, pacientii din Satu Mare pot sa aleaga Centrul Ham Janos. Pe langa gastroenterologie, mai sunt disponibile servicii si din alte domenii, printre care endocrinologia, psihiatria, cardiologia si oftalmologia. Misiunea acestei clinici este de a raspunde la nevoile in materie de sanatate ale comunitatii si de a oferi solutii moderne pentru rezolvarea acestora. In componenta clinicii se afla mai multe cabinete specializate, echipate cu aparatura de ultima generatie. Excelenta actului medical este obtinuta prin oferirea serviciilor de catre o echipa medicala cu pregatire vasta, ce foloseste un suport tehnologic avansat. Medicii au competente multiple si sunt membrii in numeroase societati cu profil medical. 

Pentru colonoscopie, se va achita suma de 450 lei.

In mediul online, foarte multi pacienti si-au impartasit experienta avuta la acest centru medical si i-au incurajat pe oameni sa il aleaga daca au nevoie de servicii medicale si au asteptari mari cu privire la calitate. Inca de la pasirea in clinica, pacientii sunt intampinati cu profesionalism si atentie la nevoile individuale. Atmsofera din clinica este relaxanta si pacientii sunt tratati cu respect si amabilitate, lucru care a contribuit la experienta medicala pozitiva a acestora. Din echipa fac parte medici profesionisti, dedicati, implicati, care ofera servicii personalizate, de inalta calitate. Cladirea a fost recent renovata si este frumos amenajata. Ca dezavantaje, cateva persoane spun ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Pentru depistarea afectiunilor de la nivelul colonului, persoanele carora li s-a recomandat de catre medic sa faca o colonoscopie au suficiente optiunii de clinici in Satu Mare. Alegerea unei clinici dotate cu echipamente de ultima generatie, care gazduieste o echipa de medici cu experienta si care ofera un mediu placut poate face o diferenta semnificativa in confortul pacientului si inclusiv in rezultatele procedurii. Luarea unor decizii informate si colaborarea cu profesionisti contribuie la prevenirea si depistarea precoce a afectiunilor intestinale.