Meniu

Colonoscopie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai primit recomandarea de a efectua o colonoscopie in Severin, trebuie sa stii ca sunt trei clinici private moderne unde poti solicita aceasta investigatie care este esentiala pentru preventia si diagnosticul bolilor intestinului gros. In prezentul articol vei descoperi aceste clinici, ce servicii ofera si ce medici se remarca in acest domeniu in judetul Mehedinti.

Colonoscopia este considerata „standardul de aur” in diagnosticarea precoce a cancerului colo-rectal si in urmarirea recidivei, in cancerul de colon. Tot prin intermediul sau, pot fi identificate bolile inflamatorii intestinale si se pot monitoriza bolile cronice. Colonoscopia se realizeaza sub sedare sau anestezie, pentru a fi reduse durerea si disconfortul din timpul sau. Afla, asadar, unde se efectueaza aceasta procedura in Drobeta-Turnu Severin si care este pretul sau.

Cat costa o colonoscopie in Severin?

Pretul pentru o colonoscopie realizata in Drobeta-Turnu Severin variaza usor, de la clinica la alta. Afla care sunt tarifele din tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Colonoscopie
Rating
Website
Clinica Haris
Clinica-Verificata
850 Ron
 • Pret Colonoscopie 850 Ron
 • Medic chirurg specializat in patologia colonului
 • Profilaxia cancerului colo-rectal
 • Colonoscopie totala
 • Polipectomie endoscopica
 • Extractie corp strain din tub digestiv
 • Electro-cauterizari leziuni colonice
Elixir Medical
800 Ron
 • Pret Colonoscopie 800 Ron
 • Numeroase specializari medicale
 • Colonoscopie si gastroscopie
 • Sistem performant de endoscopie
 • Medic cu experienta in efectuarea endoscopiilor superioare si inferioare
 • Curatenie si atmosfera placuta
Medical Studio
800 Ron
 • Pret Colonoscopie 800 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Echipa medicala de top
 • Aparatura de ultima generatie
 • Endoscopii digestive superioare si inferioare
 • Bun raport calitate-pret
 • Confort si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici in care se efectueaza colonoscopie in Severin

Iti prezentam in continuare cele trei clinici private din Drobeta-Turnu Severin in care poti beneficia de o colonoscopie. Aceste clinici se remarca prin medicii de top, dispozitivele medicale performante si conditiile bune si moderne.

1. Clinica Haris

Clinica Haris are peste 30 de ani vechime pe piata serviciilor medicale, avand ca obiectiv prioritar profilaxia cancerului de colon, prin intermediul colonoscopiei cu polipectomie, tratarea piciorului diabetic cu gangrena prin intermediul ozonoterapiei si monitorizarea starii de sanatate a angajatilor si a persoanelor fizice. Sunt puse la dispozitie si ale servicii: gastroscopii, polipectomii, ecografii 3D-5D, Doppler, tratament si ligaturare in cazul hemoroizilor, psihiatrie si psihologie, pediatrie, medicina muncii, homeopatie etc. Colonoscopiile sunt efectuate de catre dr. Ovidiu Lungulescu, medic primar chirurg, specializat in endoscopie, ecografie si ozonoterapie. Medicul mai poate efectua si: recto-sigmoidoscopie, electro-cauterizari ale leziunilor colonice, extractii de corpi straini din tubul digestiv, tratamentul hemoroizilor dupa stadializare si rectoscopie.

Pretul unei colonoscopii este de 850 de lei.

Personalul este amabil, iar medicii sunt foarte bine pregatiti – aceasta este opinia generala in legatura cu Clinica Haris. De asemenea, pe placul mehedintenilor este si faptul ca oferta de servicii medicale este variata, acoperind necesitatile unei intregi familii. Aparatura medicala moderna este un alt plus al clinicii. Totodata, au fost notate si cateva aspecte mai putin placute, cum ar fi  nerespectarea programarilor si preturile mari. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Haris
Vezi Pareri

2. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic are in oferta numeroase specializari medicale, in cadrul sau efectuandu-se inclusiv colonoscopie si endoscopie superioara. In cadrul clinicii functioneaza un sistem considerat varf de tehnologie in endoscopie – Eluxeo Lite EP 600 – Fujifilm. Prin sistemul de iluminare de inalta performanta, cu 4 led-uri si prin functiile Multi Zoom si Freeze, aparatul ofera imagini in detaliu si la inalta rezolutie in diagnosticare sau in etapa pre-terapeutica. Investigatiile sunt realizate in cabinetul de Chirurgie Generala, Colonoscopie-Gastroscopie, de catre dr. Darius Ungureanu, medic primar. 

O colonoscopie costa 800 de lei la Elixir Medical Clinic.

Pacientii din judetul Mehedinti care au optat pentru serviciile medicale oferite de aceasta clinica au, in majoritate, o parere foarte buna despre ea. Oamenii motiveaza ca personalul este profesionist, aparatura medicala este ultramoderna si ca in clinica este curatenie si o atmosfera placuta. 

3. Clinica Medical Studio

Aceasta clinica a fost data in folosinta in Drobeta-Turnu Severin la inceputul anului 2023 si ofera servicii variate: de la colonoscopie si endoscopie digestiva superioara, la ecografii, cistoscopie si colposcopie.  Dotata cu aparatura ultramoderna si avand o echipa medicala din numeroase specialitati (chirurgie generala, chirurgie vasculara, chirurgie toracica, medicina interna, chirurgie plastica si reparatorie, obstetrica-ginecologie, neurologie, endocrinologie,  cardiologie), aceasta clinica se afla in slujba locuitorilor din Drobeta-Turnu Severin cu servicii profesioniste si de calitate superioara. 

Colonoscopia are un tarif de 800 de lei la Clinica Medical Studio.

Oamenii au multe cuvinte de apreciere despre aceasta clinica noua in oras: igiena riguroasa, aparatura si tehnologii de ultima generatie, medici foarte bine pregatiti, atmosfera placuta si confort, lucruri despre care pacientii spun ca era nevoie in judetul Mehedinti. Oamenii mai spun si ca raportul calitate-pret este unul avantajos.

Concluziile noastre

Pacientii care trebuie sa efectueze o colonoscopie in Drobeta-Turnu Severin au de ales intre aceste trei clinici importante, in care se realizeaza investigatia. In fiecare dintre acestea sunt medici cu experienta in acest domeniu, care utilizeaza aparatura de ultima generatie in diagnosticarea sau monitorizarea afectiunilor de colon si rect.